Ola.U 05.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Reni,wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :hug: Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 hej Ola hej kark mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 To trzeba męża do masowania zagonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 mój mężu jest przemęczony, ja tylko zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Hej pracusiu:bye: chciałam zobaczyć nową konsolkę, ale za cholerę część zdjęć z pierwszej strony się nie wyświetla:confused: Czemu? A gdzie wybieracie się na urlopik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Drzwi juz som czy jeszcze nie? czesc gaduly:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.09.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 No właśnie gdzie Te drzwi:P Wchodzę codziennie i nic;):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jeszcze trzeba czytać a nie tylko obrazki oglądać to by paniusie wiedziały kiedy drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 słuchajcie, ale numer! muszę z prywatą, no nie wytrzymam ostatnio byliśmy na shoppingu żywnościowym w piotrze i pawle i duśka-sroka wyczaiła przekolorowe podkładki na dziecięce biurka za jakieś niecałe 8 zł (Venus zajebiście by wyglądała taka z kolorowymi łapkami w twoim kąciku dla dzieciaków-gości, a w ogóle wszystkim rodzicom dzieciaków, które właśnie do szkoły - polecam, bo są naprawdę ładne). zaśliniłam się na nie okrutnie, no ale prawie 30-letniej babie, mecenasce, niemal doktorce i w ogóle ą-ę. przecież nie przystoi mieć kolorowych kredek na biurku nieprawdaż? wracam dziś od dentysty nieco wymęczona, wkurzona że wszystkie nasze deadline'y na pn co dość skutecznie pokrzyżowało plany na romantyczny weekend i co widzę - mój najukochańszy, najprzystojniejszy, najfajniejszy, najlepszy i najsilniejszy na świecie święty mikołaj posprzątał mi pięknie na biurku, odkurzył, wyprontował, poskładał tematycznie moje poważne książki, oblepił wszystko po mojemu post-itami, a nawet wstawił kolorowe kwiatki. a na pierwszym planie co widzę - nowa kolorowa podkładeczka czaaaad, zrobiło mi się od razu mega kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 lepiej pokaż ale podkładka na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nie wiem zarzuć tutaj plikerson z komputra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 idę jutro z de menrzu i znajomymi do knajpy z indyjsko-nepalską kuchnią, zamierzam zjeść coś okrutnie dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 idę jutro z de menrzu i znajomymi do knajpy z indyjsko-nepalską kuchnią, zamierzam zjeść coś okrutnie dobrego oooo czekam na relację:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 relacja będzie dobra, bo knajpa z polecenia poleciłam znajomej była i powiedziała mi tylko "o PANI jakie jedzenie!! " także ja też idę zjeść jagnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 relacja będzie dobra, bo knajpa z polecenia poleciłam znajomej była i powiedziała mi tylko "o PANI jakie jedzenie!! " także ja też idę zjeść jagnię to tym bardziej czekam co warto zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jakby paniusie tyle nie klepaly to moze dokopalabym sie do odpowiedzi To kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Duś wlazłąm ja na ten Twój album i łazienka mnie przeraziła http://emoty.blox.pl/resource/boisie.gif Nie wytrzymałabym w niej nawet minutki jakby takie coś się na mnie gapiło http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif Straaasznie się boję i brzydzę węży..... A podkładka moim zdaniem taka se nie urzekła mnie Edytowane 5 Września 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Venus, donoszę tylko, że u kasi_labo ("Jak architekci budowali dom") pojawiły się mugaty w nowoczesnej kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ilonka a ci ty taki donosiciel hę??? Jessuu nic mi się nie chce a trzeba by się wykąpać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dzień dobry wiecie że u mnie rano były 3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts