Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słuchajcie, ale numer! muszę z prywatą, no nie wytrzymam :)

ostatnio byliśmy na shoppingu żywnościowym w piotrze i pawle i duśka-sroka wyczaiła przekolorowe podkładki na dziecięce biurka za jakieś niecałe 8 zł (Venus zajebiście by wyglądała taka z kolorowymi łapkami w twoim kąciku dla dzieciaków-gości, a w ogóle wszystkim rodzicom dzieciaków, które właśnie do szkoły - polecam, bo są naprawdę ładne). zaśliniłam się na nie okrutnie, no ale prawie 30-letniej babie, mecenasce, niemal doktorce i w ogóle ą-ę. przecież nie przystoi mieć kolorowych kredek na biurku nieprawdaż?

wracam dziś od dentysty nieco wymęczona, wkurzona że wszystkie nasze deadline'y na pn co dość skutecznie pokrzyżowało plany na romantyczny weekend i co widzę - mój najukochańszy, najprzystojniejszy, najfajniejszy, najlepszy i najsilniejszy na świecie święty mikołaj posprzątał mi pięknie na biurku, odkurzył, wyprontował, poskładał tematycznie moje poważne książki, oblepił wszystko po mojemu post-itami, a nawet wstawił kolorowe kwiatki. a na pierwszym planie co widzę - nowa kolorowa podkładeczka :D czaaaad, zrobiło mi się od razu mega kolorowo :D

Duś wlazłąm ja na ten Twój album i łazienka mnie przeraziła http://emoty.blox.pl/resource/boisie.gif Nie wytrzymałabym w niej nawet minutki jakby takie coś się na mnie gapiło http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif Straaasznie się boję i brzydzę węży..... A podkładka moim zdaniem taka se nie urzekła mnie :p Edytowane przez Nesska