Venus_m 06.09.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Diana jak to się nie dogadywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na początku bajka kot zakochany w małej pilnował jej do tego stopnia że bronił jak przyszły dzieci sąsiadki i nie pozwalał podejść, przynosiła jej zabawki itp wszystko było dobrze póki młoda nie zaczęła się pionizować i chodzić na dwóch nogach, kotka nie dość że zrobiła się agresywna to zaczęła sikać i znaczyć kąty (dodam że wysterylizowana) po wizytach u różnych weterynarzy itp różnych lekach itp wyszło że jest to na tle psychicznym i że kicia tak przeżywa (nie wiem czy ona myślała że mała jest kotem czy co i jak zaczęła chodzić to kotce odbiło. Kolejnym krokiem było wypuszczanie kotki na zewnątrz bo ona była jedynie kanapowa, kotka zaczęła np po tygodniu nie wracać nie musze mówić jak była zmechacona jak wracała (biały pers) w końcu po długich debatach trafiła do teściowej ja nie chciałam oddać jej nikomu obcemu, teściowa kocha koty, ma tam też towarzystwo jak tam ją przenieśliśmy nigdy nie nasiusiała nigdzie poza kuwetą czyli jest tam jej dobrze, nie wiem czy kiedyś do nas wróci ja mam taką nadzieję ale czy tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Diana to faktycznie było na tle psychicznym mam nadzieję, że nasze nie zwariują bo ja nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 aaa Słonko trzeba uważać na przeciągi co by kot się nie pochorował no i ogólnie kot bardzo nie lubi dźwięku spryskiwacza (super przy karaniu, ale nie może zobaczyć Ciebie ze spryskiwaczem bo się zrazi). Koty ogólnie mają delikutaśną psychikę ja np przy wchodzeniu na stół z cicha biorę skarbonkę z monetami i tak nią potrząsam, że Fiona w podskokach ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wiem że było na tle psychicznym też bym nie oddała ale kotka potrafiła z pazurami i zębami rzucić się na młodą, mała miała rok więc nie za bardzo jeszcze była kumata i jednak się bałam by nie było jakiejś tragedii, a dodatkowo codzienne sprzątanie kocich siuśków z kątów do przyjemności nie należało nie było innego wyjścia spróbowaliśmy z tym podwórkiem, kupiliśmy jej super ocieplaną budę codziennie wpuszczalismy do domu głaskaliśmy, no cuda ale się nie dało A teściowa zakrecona na punkcie kotów wiem że ma u niej nawet lepiej niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Diana nie mówię, że byłaś złym opiekunem w takiej sytuacji pewnie lepiej dla kotki My po zabiegu Fionkę odseparowaliśmy od Prinsia na kilka dni, bo te łobuzy się ganiały jak wściekłe. Jak byliśmy u teściów i mąż wychodził po coś do samochodu to ten rzucał się na drzwi z rozpaczy bo myślał że dopiero jutro się zobaczymy później jak go spowrotem wzięliśmy to męczyły go wymioty ze stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Oj biedulek Kotka moich znajomych jak oni wyjeżdżają na wakacje ma depresje leży w szafie i udaje że nie żyje, nie chce jeść i się ie rusza póki nie wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 weź nic nie mów my tylko na tydzień zostawimy je ale na tydzień przeprowadza się do nas teść który nasze kiciolki uwielbia, zresztą on jest człowiek do rany przyłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 u mnie ciasto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 a ja się nudzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 chyba nie zakumalaś, ja też sie nudzę, a ciasto w moim wątku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 a ja mam co robić + o 13 mam godzinę zero ale mam stresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.09.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 a co o 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Magda Ty wykrętasie fotki miały być eh nie chce mi się o tym gadać co o 13, w pracy w każdym razie. Nawet od szefowej dostałam obrazek ze strusiem z głową w piachu z napisem NO STRESS 80% sytuacji którymi się stresujesz I TAK SIĘ NIE ZDARZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 właśnie Magda foty:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.09.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 dobra uciekam już z pracy do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Magda tyś chyba jest poszukiwana, bo za nic w świecie nie chcesz się nam pokazać, tutaj każda się już pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Magda tyś chyba jest poszukiwana, bo za nic w świecie nie chcesz się nam pokazać, tutaj każda się już pokazała Reni już fotę też wklejałam swoją dobra spadam... bo nie dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 tia włosów chyba cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts