Venus_m 06.09.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 nie wiem jak nie zapomnę to spytam. Możesz też podskoczyć do apteki i powiedzieć że chcesz skuteczne tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Venus bardzo CI dziekuje za wszyskie wskazowki czesc informacji przekazal mi juz chodowca, ale wiem, ze Ty taka kociara i pamietam jak pokazywalas mala Fionke - od tamtego czasu zakochalam sie w tym kociaku i tej rasie Nad którą hodowlą się zastanawiacie i jakie umaszczenie podoba wam się najbardziej? Hodowlę mam juz wybrana - blisko mnie zdobywaja wiele nagrod i maja opiekunow z sercem kotek na pewno bedzie z rodowodem, innego nie biore pod uwage Podobaja mi sie szare i kremowe szylkrety tez mnie nie zachwycily i rude nie bardzo, chociaz mama naszego przyszlego kociaka to wlasnie szylkret niebieski http://www.britabby.pl/wp-content/themes/britabby/framework/inc/timthumb.php?src=http://www.britabby.pl/wp-content/uploads/2013/04/baffi-kotki.jpg&h=250&w=300&zc=1&q=100 Kotka bedzie miala mlode w pazdzierniku, maluszki beda oddzielane w styczniu do nowych domkow ale wszystko zobaczymy jak sie ulozy i jakie kociaki beda Wiem tylko tyle, ze mamusia niesie wiele ubarwien i w sumie nie wiadomo jakie przyjda na swiat o tych oknach slyszalam i troche mnie to przeraza, bo ja uwielbiam miec wszedzie uchylone okna, wiec bede musiala sie tego oduczyc mowisz, ze drapak tak, ale bez legowiska ?? kot w ogole nie potrzebuje, czy chodzi o to, ze mam kupic osobno drapak i osobno legowisko ? o calej pielegnacji i zywieniu bede musiala sie nauczyc mam nadzieje, ze ogarne ale juz wiem, ze to bedzie jak 3 dziecko niemal wszystyko dostosowane do malenstwa musimy sie do tego czasu przeprowadzic, by sie zadomowic i przyjac kociaka juz w nowym miejscu sterylizacja tak, do roku ponoc powinno sie robic pazurki chyba mezowi zlece zapowiada sie niezle wyzwanie mam nadzieje, ze damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 kurcze to ja w melisskach śmigam 3 rok i je uwielbiam, wiadmo przy 35 stopniach to w każdych pełnych się odparzy stopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 nie wiem jak nie zapomnę to spytam. Możesz też podskoczyć do apteki i powiedzieć że chcesz skuteczne tabletki Ok dzięki, będę Ci wdzięczna Taki skuteczny miał być ten Loceryl za 110 zł i tylko kase wywaliłam. Mogłabyś zapytać mamy czy tego "gówna" mozna się skutecznie pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Słonko pewnie, że dacie radę Mamusia śliczna, aczkolwiek szylkrety jak pisałam nie są moją bajką Śliczne są pointy liliowe o CHRYSTE! mamusia Fionki taka jest, te lodowate oczyska ROAR I tak trochę to jest jak z dzieckiem mój Młody beze mnie kasztanka nie chce postawić w kuwecie a przecież to już duży chłop jest rozpieściłam no. W drapaku mogą być legowiska, ale muszą się zaczynać od 70 -100 cm sizalowej rury do drapania na inne szkoda wywalać pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 UGG ja nie mogę się do nich przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak, można właśnie tabletkami, smarowidała moja mama odradzała cioci a tabletki wiem że pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak, można właśnie tabletkami, smarowidała moja mama odradzała cioci a tabletki wiem że pomogły Venuska jak podasz mi nazwe będę Cię wielbić w nieskończoność - może w końcu pozbędę się tego dzadostwa. Powiedz mi jeszcze czyciocia dezyfekowala buty po koracji? Czytałam że najlepiej wyrzucić to byłaby masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Efi takich informacji o butach to raczej nie uzyskam, ale wyrzuciłabym je na pewno....możesz spróbować dezynfekować je tabletkami ze srebrem, podobno dobrze wybijają wszystkie bakterie ale nie wiem jak z grzybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A co to za magiczne tabletki ze srebrem? do kupienia w aptece?Wiesz, myślę o butach takich które miały bezpośredni kontakt z paznokciem typu baleriny bo w nich chodzę boso. Kozaki czy inne takie ciężkie to chyba juz nie ale... Dezynfekcja konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na receptę Flumycol, Flucocast + smarowanie (bez recepty), najważniejsze żeby od środka wybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie wiem jakie tabletki, nigdy nie potrzebowałam niczego przeciwgrzybiczego. Gdzieś słyszałam o takich tabletkach, musisz się bardziej sama w temat zagłębić, chyba że ktoś ma tu wiedzę w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dziewczyny, co Wy, ja mam jedne meliski i nic nie odparza, nic nie zaparza, pierwsze buty, które mnie nigdzie nie obtarły (ta guma jakaś miękka i od razu się dopasowuje) - a mnie nawet adidasy obcierają , więc nie wiem o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Venuska prawda ze mama kociakow sliczna chociaz to tez nie moja bajka ale zobacz jakie miala kociaki w poprzednich miotach (zdjecia sa wlasnoscia hodowli) http://www.britabby.pl/wp-content/themes/britabby/framework/inc/timthumb.php?src=http://www.britabby.pl/wp-content/uploads/2013/05/3.jpg&h=200&w=250&zc=1&q=100 http://www.britabby.pl/wp-content/themes/britabby/framework/inc/timthumb.php?src=http://www.britabby.pl/wp-content/uploads/2013/05/6-1.jpg&h=200&w=250&zc=1&q=100 http://www.britabby.pl/wp-content/themes/britabby/framework/inc/timthumb.php?src=http://www.britabby.pl/wp-content/uploads/2013/05/251674_231125073567652_1484907_n.jpg&h=200&w=250&zc=1&q=100 no przeciez one sa tak cudne, ze oszalec mozna p.s. nie zasmiecam Ci watku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Słonko w żadnym wypadku 2 pierwsze szylkrety, 3 najśliczniejszy biszkopcik, on ma oczy takie miedziane tzn przy tym umaszczeniu takie są pożądane Jakiś mały ten miot, tylko 3 miała? ta kotka jest z tych solidów największych to miot spokojnie 6 może mieć Bardzo lubię takie kolorowe mioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 a nie, wiecej bylo tych kotkow w jednym miala 4, w kolejnym 5 wybralam tylko te 3 zdjecia, ale wszystkie sa slodziaki wiecej jednak bylo kremowych chcialabym szarego, jak Twoja Fionka, ale ten biszkopcik taki uroczy ze nie mowie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dziewczyny, co Wy, ja mam jedne meliski i nic nie odparza, nic nie zaparza, pierwsze buty, które mnie nigdzie nie obtarły (ta guma jakaś miękka i od razu się dopasowuje) - a mnie nawet adidasy obcierają , więc nie wiem o co chodzi . ot właśnie, helloł Ilonka mały śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 w kwestii uchylania okien, to u nas w lato też uchylamy żeby trochę sprawiedliwości wpuścić, ale jesteśmy w domu. Jak wychodzimy do pracy to okna zamykamy, tylko my mamy reku Moim zdaniem najlepszy drapak to taki (patrz na rozmiar) http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/120_cm/288916 Koty uwielbiają w przyczajeniu siedzieć godzinami i czekać na swoją ofiarę. + legowisko na górze na które można wejść tylko wspinając się po tubie jak małpka, ja na pewno następny drapak taki kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na receptę Flumycol, Flucocast + smarowanie (bez recepty), najważniejsze żeby od środka wybić. Venuska to te dwie tabletki o których mówłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Słonko każdy jest uroczy, ja tylko nie ogarniam czarnych brytoli cudne są jeszcze czekoladki i cynamonki (jaśniejsze od czekolady), nie ogarniam za to czekoladowych pointów Ja chciałam Fionkę, ale przed kupnem odmieniło mi się i zdecydowałam się na liliową dziewczynkę która okazała się być chłopcem (płeć można ustalić 2 tygodnie po urodzeniu) i w końcu mam niebieską ciemną no i kotki ładnie siadają, łapeczki złączone a Prinsio jak się rozkraczy to nie wiem czy śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts