Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dzieki babeczki ::) dobrze mi się to czyta.

Wczoraj Antoś zasnął bez problemu w swoim lozeczku i pierwszy raz od dawna obudził się dopiero po 6 godzinach :). W dzień też by. nie było problemu gdybysmy mieli rolety zaciemniajace w sypialni. Nie jest źle.

Z reszta wczoraj przebil wszystkich. chyba wyczuł że to niedziela i spal do 11:30 :rotfl:.

Edytowane przez yokasta

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :)

Gratulacje dla Antosia i Nesski Junior :D :cool:

Magda wiem jaki to kolor emerald, niestety Twoje załączniki nie działają :( Fajnie, że też Chmielarnię polecasz :wiggle:

My mieliśmy powrót z przygodą :lol2: zadarłam skórkę u stopy baleriną i tak sobie szłam na pociąg i mnie lekko szczypało. W końcu zaglądam...cała stopa we krwi :sick: doczłapałam się na Ochotę i ruch pociągów w kierunku Zachodnim wstrzymany. Na nielegalu dojechaliśmy na Zachodnią a tam chmara ludzi, ja wściekła jak osa przez tą stopę :lol: ostatecznie szwagier nas odebrał, pociągi 2 godzinne opóźnienia miały. I weź człowieku jeździj komunikacją miejską czy podmiejską :mad:

Ja wiem że niby szybciej autem, mój m jednak pracuje w biznesowej części Warszawy gdzie zaparkowanie samochodu graniczy z cudem, na chodniku sa ustawione po 2 rzędy samochodów, w dodatku w pociągu może sobie poczytać dla niego to chyba jednak lepsze wyjście jest, a co do wjazdu na autostradę to :mad: