yokasta 09.09.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Dzieki babeczki : dobrze mi się to czyta. Wczoraj Antoś zasnął bez problemu w swoim lozeczku i pierwszy raz od dawna obudził się dopiero po 6 godzinach . W dzień też by. nie było problemu gdybysmy mieli rolety zaciemniajace w sypialni. Nie jest źle. Z reszta wczoraj przebil wszystkich. chyba wyczuł że to niedziela i spal do 11:30 . Edytowane 9 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No to gratulacje dla Antosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Z reszta wczoraj przebil wszystkich. chyba wyczuł że to niedziela i spal do 11:30 . WOW Aniu, zmiany w domu planujesz? Super Czyli dasz znowu w swoje kąty zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Aniu, dam ale watku zakladac nie bede na pewno. Skorzystam jedynie z gościnności. Venus tam gdzie nie bede wiedziala co robic. Ale to wszystko tak jak pisalam są plany dlugoterminowe. Zaczynamy od rzeczy malych i niezbyt kosztownych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Aniu, dobre i to. Lubiłam Twój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A ja go raz lubie a raz nienawidze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Heloł To tak jak ja Yokasta , ja dla tego że strasznie szybko mi się zmienia gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej M właśnie zawiózł Olę do przedszkola i w ogóle nie płakała- troszkę się pani wstydziła ale została bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a skąd zamówiłaś ? Justyna zamawiałam na ladnetkaniny.pl A tak w ogóle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.09.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 London ja z innych powodow ale efekt ten sam. Wnetrza lubie ale dom jako kamien u szyi nieraz mnie denerwuje. Nessko brawo dla Oli. Ile ma lat bo nie pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Yoka 3 latka skończy za miesiąc. No ciekawa jestem czy jej się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej Gratulacje dla Antosia i Nesski Junior Magda wiem jaki to kolor emerald, niestety Twoje załączniki nie działają Fajnie, że też Chmielarnię polecasz My mieliśmy powrót z przygodą zadarłam skórkę u stopy baleriną i tak sobie szłam na pociąg i mnie lekko szczypało. W końcu zaglądam...cała stopa we krwi doczłapałam się na Ochotę i ruch pociągów w kierunku Zachodnim wstrzymany. Na nielegalu dojechaliśmy na Zachodnią a tam chmara ludzi, ja wściekła jak osa przez tą stopę ostatecznie szwagier nas odebrał, pociągi 2 godzinne opóźnienia miały. I weź człowieku jeździj komunikacją miejską czy podmiejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jeśli chodzi o komunikację podmiejską to się nie wypowiem bo byłyby to same niecenzuralne słowa :mad: mój maż dojeżdża nią do pracy, bo nie chce stać w korkach więc wiem jak to wygląda właśnie w naszym kierunku. Jak stópka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No masz ci los jak pech to pech , ale skąd powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dobrze, przez weekend się zagoiło Diana z naszych okolic szybciej na 8 właśnie autem, tylko teraz wjazd na autostradę to bite 25 min w korku Londonka powrót był z Wwy Ochota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja wiem że niby szybciej autem, mój m jednak pracuje w biznesowej części Warszawy gdzie zaparkowanie samochodu graniczy z cudem, na chodniku sa ustawione po 2 rzędy samochodów, w dodatku w pociągu może sobie poczytać dla niego to chyba jednak lepsze wyjście jest, a co do wjazdu na autostradę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 czyli jednak lepiej pracować przy starówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A cha myślałam że coś przegapiłam .. jakiś wyjazd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Londonka co tam kombinujesz? jak kuchnia? i co z podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tak jak pisałam wczoraj tapeta zerwana:o jakoś mnie naszło i jednym pociągnięciem zniknęła moim zdaniem pusto się zrobiło:( Kuchnia ....na pewno w tym miesiącu jadę po nią ale montaż najszybciej na wiosnę,chyba że kafle nie poodchodzą więcej no to pomału będziemy składac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts