Venus_m 09.09.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Reni yhy ale wiesz treliaż + ramki na hollu + cegła z ołtarzem i lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a w ogóle to przy przemalowywaniu ścian (odświeżaniu za jakieś 2 lata) przemaluję pokój środkowy. Ta kawa z mlekiem taka ciepła ja chcę zimną beżoszarość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wiem , że za dużo dobrego by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 za to ciągle jestem napalona na ten model balustrady co wczoraj wkleiłam, chyba na próbę sobie wycenię taki w jakiś firmach...macie jakieś godne polecenia w woj. mazowieckim? chyba czarna + drewniana balu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 o jezu lecę się cofnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wiem, niemożliwe. W wątku Mirabelkowym o wykończeniówce się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 e no co Ty, wykończeniówka zawsze się przeplata z seksem, jedzeniem czy włosami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a Ty znowu o seksie i włosach Reni spełniłaś prośby męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.09.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 I z ciążą . Podobno nie ma ciąży bez remontu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a Ty znowu o seksie i włosach Reni spełniłaś prośby męża? prawie, no w każdym razie mówi, że 10 lat na taką czekał:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Odebrałam Olę z przedszkola i nie jest ciekawie- płakała, nie chciała jeść więc odebrałam dziecko głodne, zmęczone i chyba lekko przerażone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Odebrałam Olę z przedszkola i nie jest ciekawie- płakała, nie chciała jeść więc odebrałam dziecko głodne, zmęczone i chyba lekko przerażone... nesska moja córka nic przez ty dzień nie jadła w przedszkolu bo była w takim szoku, ale nie możesz się poddać, zacisnąć zęby i dalej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja się poddałam po miesiącu,moje dziecko było tak smutne i nieszczęśliwe ,że jak sobie to dzisiaj przypominam to .... Nigdy przy mnie nie płakał ale w nocy zaczęło się moczenie ,koszmary.....w końcu powiedział ..mamo czy ty mnie już nie kochasz że mnie oddajesz.... no i przepadłam został w domu ale ja mam dziadków więc mogłam się poddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nesska nie poddawajcie się i cały czas z pozytywnym nastawieniem się staraj do tego podchodzic, dzieci też czują nasze nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 london jak masz dziadków to masz fajnie ja nie mam nikogo i wiem ze za rok moje dziecię pójdzie do przedszkola nie ma innej opcji ja już ją przygotowuje mówię jak tam jest fajnie jak jest dużo dzieci i dużo zabawek, chodzimy na spacery obok i pokazuję plac zabaw i póki co dziecię wykazuje mego chęci przedszkolne oczywiście zobaczymy co będzie za rok, ale ona z tych co są megatowarzyskie w stosunku do dzieci i co niezbyt tolerują dorosłych ale jak trzeba to tolerują i radzą sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nesska ojej ale kurczę dziecko w miarę możliwości trzeba zmusić, w końcu nie możesz bojącego się dorosłego człowieka Reni no to GZ widzę, że prezent na rocznicę po taniości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Większośc dzieci przyzwyczaja się do przedszkola i lubi to mój syn jest w tej mniejszości ,choć nie wiem może gdybym nie rezygnowała...to może by się przyzwyczaił ....choć nie do końca w to wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 matko ale żeby dziecko myślało że się je oddaje....ja chodziłam do zerówki i nie wspominam tego źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ven nie zawsze można zmusic...:no: uwierz mi że i dzieci mogą chorować na depresję itd... mama wie na ile może sobie pozwolić bo zna swoje dziecko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 tani ale jaki:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: (zainwestowałam w drogi krem do depilacji) Neska najgorzej jak rodzice sami są przerażeni i dziecko to wyczuwa, ty się uśmiechaj i mów jak tam super i ze zawsze po nie wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts