Venus_m 09.09.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Londonka dlatego napisałam w miarę możliwości bo na pewno nie tak że dziecko się moczy i ma koszmary a matka się upiera że ma iść i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Do zerówki poszedł bez problemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 no właśnie może to psychika, rok u dziecka to jednak bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ven właśnie właśnie o to chodzi.. mykam do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pa Lądku Ilonka to ostro i Ty pamiętasz co robiłaś mając 3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To akurat pamiętam . W sumie tylko to i pojedyncze jakieś urywki, typu jak idę z bratem do babci na kaszkę mannę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 najpierw przeczytałam na kaszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 hmn co by tu dziś zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nie, ja nie byłam aż taki żarłoczek jak Robert . Może kaszankę? Głodnemu chleb na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a żebyś wiedziała, ja dziś dietetycznie na lunch chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 O, ja też właśnie gotuję wołowinę "po chińsku" (czyli trochę po chińsku, a trochę po mojemu ). Młody na moich kolanach podgląda, co piszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wycałuj ode mnie smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Zajrzałam zobaczyć, czy już się jakieś schody wykluły. Drzwi też jeszcze nie ma Sama zaczęłam przeglądać inspiracje pod kątem schodów. Wkleję, można? Powiedz, Venus, czy o czymś w tym stylu myślałaś? http://mylusciouslife.com/wp-content/uploads/galleries/post-13193/full/Pictures%20of%20black%20and%20white%20design%20-%20black%20and%20white%20interiors%20via%20myLusciousLife.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nesska - dzieci różnie reagują. Wszystkie natomiast tak czy inaczej przedszkole przeżywają, więc nie ma wyjścia jak to przetrwać. Ja wiem, że to sie serce rodzicom kraje jak na to patrzą Ale z czasem dziecko się oswaja z tematem i powiino być ok. Rozmawiajcie z Małą to powinno przyspieszyć. Ja zawsze takie "duże" sprawy staram się obgadać z córką już dużo wcześniej i to zwykle pomaga jej się szybciej zaaklimatyzować. W styczniu zaliczyliśmy pierwsze przedszkole, zaczęło się spoko, ale bomba z opóźnionym zapłonem wypaliła po czasie. I codziennie wieczorem ustalaliśmy jakiś deal z nią, żeby się na drugi dzień nie bała. I tak rano płakała czasami, ale wtedy mówiliśmy, że wczoraj wieczorem obiecała, że płaczu nie będzie i trochę chyba pomagało. W każdym razie wyszła na prostą Teraz z kolei zaliczyliśmy zmianę przedszkola na państwowe i też się trochę obawiałam jak to będzie. I jeszcze jak chodziła do starego, to rozmawiałam z nią, że najpierw będą wakacje, a potem nowe przedszkole. Zabrałam ją tam, pani dyrektor pokazała jej sale z dziećmi i trochę jej się podobało, a trochę nie (kobiety!). Nakręcaliśmy ją przez całe wakacje, że to nowe będzie super, wyprawkę kupowaliśmy razem, jak ktoś przyszedł to chwaliliśmy się, że nowe przedszkole... Poszła w pierwszy dzień, trochę ciekawa, trochę przestraszona... ale wóciła hiper szczęśliwa i ani razu nie płakała. Idzie chętnie, sama mnie ciągnie i opowiada co robiła w przedszkolu z bananem na twarzy... Głowa do góry Nesska, nie ma co wyrokować to jest proces i każdy przedszkolak musi przez to przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Luizo jakiś czas dokładnie to zdjęcie było moim marzeniem nawet rysowałam sobie w paincie jednak ja takiego efektu nie uzyskam, klatka schodowa jest mała i ciemna a schody ciemne brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.09.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam się ponownie Venus widziałam, że kupiłaś materiał w ladnetkaniny.pl Podpowiesz mi czy nadaje się na zasłony? Nie jest zbyt cienki? Wybieram się po niego, ale chciałabym oceny. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jjana to nie ja tylko Zizi ale widziałam u nich inny cudny tylko dla mnie to za mało go mają ja potrzebuję 10 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.09.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tak to jest jak się czyta w przelocie. A Zizi gdzie szukać? Ma swój wątek? Mnie potrzeba 5-6 metrów do sypialni. Do salonu zamówiłam z westwing dywan w koniczynkę i niecierpliwie czekam. A nie sprowadzą Ci więcej tego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pewnie by sprowadzili, ale ja nie mam ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dzięki dziewczyny za wsparcie Ja jej już od dawna tłumaczę, że idzie do przedszkola i co tam będzie robić, że zostanie tam z dziećmi na chwilkę a ja ją po po obiedzie odbiorę. I ona dzisiaj była cała w skowronkach na prawdę się cieszyła, że idzie. A tu taki zonk No nic mam nadzieję, że się przyzwyczai jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts