Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajne widoki :) ja z jednej strony też mam same pola z trawskiem aż po 1,5m i nawet sąsiad kozy pasie;) ja jeszcze nie miałam fundamentów a już ogród zakładałam :) ale u mnie wszystko na odwrót

no właśnie, najbardziej podziwiam za to , ze nie mieszkasz a już obrusik na stole leży:D:D:D:D:D

ja na ogród jeszcze nie mam kasy, ogród normalnie wygląda tylko z przodu, tam mam zrobione i dbam, a z tyłu niestety, kupa roboty i wogóle, sama tego nie zrobię

Reni ja też sama wszystko robiłam woziłam taczką ziemię a jak mi brakło to po worki do ogrodniczego :D mam koło siebie fajną szkółkę za groszę kupuję rośliny :yes::yes: ale jak to ja żebyś widziała ile rozdałam ,bo zasadziłam a po czasie to jednak nie to:lol2: A co do obrusika no fajnie się pracuje jak jest przytulnie prawda..hhiiii:D

ja tez latam z roślinami z jednego kąta w drugi, jak się nie ma projektu to tak to wygląda, mnie trzyma ogrodzenie:mad::mad::mad::mad::mad: a jego wizja w tym roku znowu się oddala, chyba , ze listopad:D:D:D będzie ciepły to może jeszcze dam radę w tym roku

przyszły dziś moje melisski z sercem, powiem nieskromnie ze są zajebiste i takie z jajem:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: