duś1719506024 10.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a mi się poci noga w plastikach. kiedyś miałam rzymianki z tworzywa, niby benetton i porządne, a pęcherz na pęcherzu po zdjęciu (o moich vivienne już pisałam - buty do postania, broń boże dłuższe spacery czy balety) więc ja piesek francuski i generalnie tylko skórzane. (ale ciekawam jak na nodze te te wyglądają) idzie do mnie prezent. koleżanka kupiła sobie motocyklówy koookaia i stwierdziła, że nie jej styl. przejmuję je dobrą kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 no tak, to u mnie odpadają. Mam cholernie delikatne nogi, nigdy ni ekupiłam butów, żeby mnie nie gniotły, zawsze muszę najpierw rozchodzić, rozciagnąc na kopycie, musza być z super delikatnej skórki itd. Całe szczeście z moim rozmiarem ciezko więc nie mam zbyt wielu par. A chciałabym bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 czekam na wycenę od tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 buty dałas do tapicera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 foteli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 buty dałas do tapicera ? :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tak Mirelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.09.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 mirela, duś, ja mam bardzo wrażliwe stopy na wszelkie odparzenia, odciski i kupiłam Meliski, chociaż się bałam tego tworzywa, ale sprawują się lepiej niż skórzane, są mniej sztywne, fajnie się dopasowują do stopy. Co do pocenia to się nie wypowiem, bo ja się nie pocę (potem mąż mi mówi, że jestem "wysuszona" ), nawet nie wiem co to dezodorant, jak jest gorąco czy się zmęczę ćwiczeniami, to pot spływa mi tylko i wyłącznie po twarzy, ale już takie konkretne ilości, dlatego latem nie mogę używać żadnych mazideł na twarz, bo wszystko spłynie, no masakra jakaś albo raczej - coś za coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dziewczyny podpowiecie mi jaki rozmiar łóżek kupywałyście swoim dzieciom? Mam na mysli takim dzieciaczkom 4+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 moja córka zaraz po łóżeczku dostała duze 90x200 , i dzis bym takie samo kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tak chyba najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 moja też, ale stelaż mamy za słaby . Ja jeszcze sie z nią jakoś położe (jak czytamy wieczorem) ale mąż :jawdrop:Zwróć na to uwage. Chyba że potem wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.09.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dzięki dziewczyny ale rozmiar 200 będzie za duży, mamy dość mały pokoik. A tak naprawdę się zastanawiam jakie my w sypialni mamy łóżko, mamy podwójne, sypialniane ale chyba nie ma rozmiaru 200 dla mnie jest długie, więc chyba aż tak długie nie jest potrzebne ale rozmiar 180x80 chyba wezmę ze względu na fakt ze pewnie razem z mężem będziemy na zmiane usypiać małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja mam ikeowskie - rosnące razem z dzieckiem. Polecam je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dziś odbieram słuchawkę do kuchni czyli mogę zamawiać szkło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 na takich małych łóżkach nie dla dorosłych ciężko z dzieckiem zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Moja Gwiazda 3+ to ma łoże królewskie 160x200. W sumie to pomysł się zrodził z tego, że swój materac chcieliśmy wymienić na większy, a nasz był jeszcze do "oblatania". Dokupić ramę do dużego łóżka było taniej niż łóżko dziecięce . Efekt jest super, bo jak się któreś z nas z nią kładzie do poczytania bajek wieczorem to jest wygodnie. Jak przyjeżdża rodzina to zawsze 2 dziewczyny spokojnie mogą spać razem. Nie trzeba bocznych zabezpieczeń, bo nikła jest szansa, że dziecko w nocy spadnie (choc to akurat naszemu sie udało ). No i mamy temat łóżka zamknięty na długi czas. Same + z tym, że faktycznie moja Zuzia ma spory pokój i miejsce na taką kolumbrynę. 20 cm to myślę dużej różnicy nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.09.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Asiazett, to ta Twoja Gwiazda ma łóżko większe od mojego Ja mam 140 cm chociaż zawsze myślałam, że ma 160, ale ostatnio mnie M. wyprowadził z błędu, dał miarke, i powiedział - idx se sprawdź, jak mi nie wierzysz najśmieszniejsze jest to, że to jest w zasadzie moje łóżko, a jak je kupowałam, to sie nawet jeszcze nie znalismy więc chyab powinnam wiedziec najlepiej, ale niestety A meliski z serduchem dzisiaj widziałam na zywo, nawet na zywej jakas babka, która widziałam w galerii miałam je na nogach, tylko płaskie. szczerze, nie bardzo mi się podobały, bo dziwnie sie zaginały podczas zginania stopy... ale to chyba taka cecha wszystkich balerinek. Chyba, nie znam się, nie nosze balerinek, wyglądaja dla mnie jak kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Panna tak z ciekawości, jeśli nie nosisz balerinek to jakie, na obcasach? pytam bo może jest inna alternatywa, ja baleriny codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Reni ja bardzo często obcas 12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts