Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

a mi się poci noga w plastikach. kiedyś miałam rzymianki z tworzywa, niby benetton i porządne, a pęcherz na pęcherzu po zdjęciu (o moich vivienne już pisałam - buty do postania, broń boże dłuższe spacery czy balety)

więc ja piesek francuski i generalnie tylko skórzane.

(ale ciekawam jak na nodze te te wyglądają)

idzie do mnie prezent. koleżanka kupiła sobie motocyklówy koookaia i stwierdziła, że nie jej styl. przejmuję je dobrą kawę :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no tak, to u mnie odpadają. Mam cholernie delikatne nogi, nigdy ni ekupiłam butów, żeby mnie nie gniotły, zawsze muszę najpierw rozchodzić, rozciagnąc na kopycie, musza być z super delikatnej skórki itd. Całe szczeście z moim rozmiarem ciezko więc nie mam zbyt wielu par. A chciałabym bardzo :)

mirela, duś, ja mam bardzo wrażliwe stopy na wszelkie odparzenia, odciski i kupiłam Meliski, chociaż się bałam tego tworzywa, ale sprawują się lepiej niż skórzane, są mniej sztywne, fajnie się dopasowują do stopy.

Co do pocenia to się nie wypowiem, bo ja się nie pocę :no: (potem mąż mi mówi, że jestem "wysuszona" :lol2:), nawet nie wiem co to dezodorant, jak jest gorąco czy się zmęczę ćwiczeniami, to pot spływa mi tylko i wyłącznie po twarzy, ale już takie konkretne ilości, dlatego latem nie mogę używać żadnych mazideł na twarz, bo wszystko spłynie, no masakra jakaś albo raczej - coś za coś ;).

Dzięki dziewczyny ale rozmiar 200 będzie za duży, mamy dość mały pokoik. A tak naprawdę się zastanawiam jakie my w sypialni mamy łóżko, mamy podwójne, sypialniane ale chyba nie ma rozmiaru 200 dla mnie jest długie, więc chyba aż tak długie nie jest potrzebne ale rozmiar 180x80 chyba wezmę ze względu na fakt ze pewnie razem z mężem będziemy na zmiane usypiać małego.

Moja Gwiazda 3+ to ma łoże królewskie 160x200. W sumie to pomysł się zrodził z tego, że swój materac chcieliśmy wymienić na większy, a nasz był jeszcze do "oblatania". Dokupić ramę do dużego łóżka było taniej niż łóżko dziecięce :lol2:. Efekt jest super, bo jak się któreś z nas z nią kładzie do poczytania bajek wieczorem to jest wygodnie. Jak przyjeżdża rodzina to zawsze 2 dziewczyny spokojnie mogą spać razem. Nie trzeba bocznych zabezpieczeń, bo nikła jest szansa, że dziecko w nocy spadnie (choc to akurat naszemu sie udało :p). No i mamy temat łóżka zamknięty na długi czas. Same + :yes: z tym, że faktycznie moja Zuzia ma spory pokój i miejsce na taką kolumbrynę.

20 cm to myślę dużej różnicy nie zrobi.

Asiazett, to ta Twoja Gwiazda ma łóżko większe od mojego :D Ja mam 140 cm :lol2: chociaż zawsze myślałam, że ma 160, ale ostatnio mnie M. wyprowadził z błędu, dał miarke, i powiedział - idx se sprawdź, jak mi nie wierzysz :D najśmieszniejsze jest to, że to jest w zasadzie moje łóżko, a jak je kupowałam, to sie nawet jeszcze nie znalismy ;) więc chyab powinnam wiedziec najlepiej, ale niestety ;)

A meliski z serduchem dzisiaj widziałam na zywo, nawet na zywej :D jakas babka, która widziałam w galerii miałam je na nogach, tylko płaskie. szczerze, nie bardzo mi się podobały, bo dziwnie sie zaginały podczas zginania stopy... ale to chyba taka cecha wszystkich balerinek. Chyba, nie znam się, nie nosze balerinek, wyglądaja dla mnie jak kapcie :p