Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus odmieni Ci się jak zajdziesz, z brzuchem nie będziesz miała siły latać na takich obcasach ;) Ja też kiedyś tylko na szpilach a w ciąży tak się przyzwyczaiłam do płaskich butów, że teraz już w szpilkach szybko się męczę :no:

Edit: właśnie przed chwilą widziałam jak facet dobija łopatą kota potrąconego przez samochód....:sick: masakra....

Edytowane przez Nesska

też nie każdemu.

z koleżanki z pracy do dziś żartujemy, że jak ją na porodówkę zawieźli to na lekarzy darła się nie że boli, tylko aby broń boże szpileczek nie ściągali :)

w 9 miesiącu przesiadła się z "15" na "10" :) (jak raz przyszła w baletkach i okazało się, że wchodzi mi pod pachę, to powiedziała never ever hihihi)

Reni, ja w obcasach nie nie :p Nie mogę, kręgosłup by mi zastrajkował, i inne elementy szkieletu też, lekarz zabronił w szpilkach biegać :rolleyes: Biegam zamiennie w trekach/sandałach/glanach/kozakach. Zwykle w kozakach. Wszystko płaskie muszę. Szpilki mam, ale raczej na wielkie wyjscie, i to na miejsce w jakiś wygodnych butach, i dopiero potem moge wskoczyc w obcasiki :p

hej :)

ooo widze, ze o butach mowa :)

ja na takie 10cm sie nawet nie pisze ;) najwyzsze mam 7-8 cm, ale dla mnie to i tak tyle, jak dla innych 15 cm ;)

wiekszosc mam plaskich, lub takich 5 cm (taka wysokosc lubie najbardziej ;)

zazdrosze wszystkim, ktore tak bez problemowo smigaja na takich wysokich obcasach i podziwiam :)

ja mam rozmiar z polowka i trudno mi dopasowac buty, jedynie ryłko namierzylam polowki dla waskich stop :) inne mi spadaja, albo odstaja :(

Jeśli o buty chodzi są jeszcze mokasyny :) kupiłam raz sobie takie skórkowe i zakładałam do pracy, w końcu po 3 dniach mój mąż nie wytrzymał i pyta "Te buty to chyba bardzo wygodne sa co?" ja mówię że tak faktycznie a co? "Bo takie straszliwie brzydkie, a Ty je codziennie nosisz" :rotfl::lol2::rotfl:

Dzień dobry :bye:

Jessuuu usypiałam wczoraj Olę i wiecie o co mnie spytałą? Cyt. "dlaczego ta pani w okularach się na te dzieci drze?? (pani w przedszkolu)' :bash: Pytam ale co się drze?- żeby dzieci jadły obiad i leżakowały....

Dzisiaj mówi, że nie chce iść do przedszkola bo się boi pani w okularach....:bash:

No i co ja mam o tym myśleć??? Trafiła jej się szurnięta baba czy Ola przesadza?

Wiem, wiem jestem monotematyczna (Venus przepraszam) ale nie wiem co mam robić....

Hej!!

Nie chce Cię martwić ,ale zdarzają się takie panie z " powołania" sama byłam świadkiem;/.Jak chciałam Paulinkę przenieść do tego przedszkola co teraz chodzi-masakra.Chciałam iść do pani dyr. i zza drzwi dzieci 3 letnich słyszałam -Cisza!!!!Nie płakać!!! Ile razy mam powtarzać!!!.Byłam w szoku bo w tym drugim przedszkolu Panie przytulaly ,głaskały i uspokajały dzieci a nie darły się po nich.Jak masz możliwość to idź tam np.w porze obiadu i posłuchaj pod drzwiami.Możesz też porozmawiać z innymi mamami czy ich dzieci też tak uważają

No i nie wydaje mi się żeby 3 letnie dziecko kłamalo-przynajmniej Paula zawsze szczera była :) fantazjowała jak miała 4 latka.

No i zareaguj !!