reni1980 10.09.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 ja jak byłam młoda to codziennie obcas, dziś już nie daję rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tia odezwała się, 10 lat miała jak za mąż wyszła teraz 20 i narzeka że stara raszpla weź Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.09.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Venus odmieni Ci się jak zajdziesz, z brzuchem nie będziesz miała siły latać na takich obcasach Ja też kiedyś tylko na szpilach a w ciąży tak się przyzwyczaiłam do płaskich butów, że teraz już w szpilkach szybko się męczę Edit: właśnie przed chwilą widziałam jak facet dobija łopatą kota potrąconego przez samochód.... masakra.... Edytowane 10 Września 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.09.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Też mi się wydaje, że jak przychodzi czas na dziecko, to obcasy idą w kąt . Najpierw ciąża, potem spacery z wózkiem, potem bieganie za dzieckiem, gdzie tu ubrać jakieś eleganckie buty? A potem już się po prostu nie chce nawet do pracy czy randkę z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.09.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 też nie każdemu. z koleżanki z pracy do dziś żartujemy, że jak ją na porodówkę zawieźli to na lekarzy darła się nie że boli, tylko aby broń boże szpileczek nie ściągali w 9 miesiącu przesiadła się z "15" na "10" (jak raz przyszła w baletkach i okazało się, że wchodzi mi pod pachę, to powiedziała never ever hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.09.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Reni, ja w obcasach nie nie Nie mogę, kręgosłup by mi zastrajkował, i inne elementy szkieletu też, lekarz zabronił w szpilkach biegać Biegam zamiennie w trekach/sandałach/glanach/kozakach. Zwykle w kozakach. Wszystko płaskie muszę. Szpilki mam, ale raczej na wielkie wyjscie, i to na miejsce w jakiś wygodnych butach, i dopiero potem moge wskoczyc w obcasiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nesska z jednej strony z drugiej lepiej pomóc odejść niż zostawić na cierpienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.09.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja przed ciążą też latałam w szpilach, na płaskie nie mogłam patrzeć.... a teraz mam na odwrót:) dziś założyłam do pracy szpile, ale do auta wizięłam baleriny. Na parkingu przed pracą zamiana z płaskich na obcas:) Wytrzymałam godzinę i wróciłam do auta po baleriny:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 O Jezusie, łopaty szpilki. Idę . Ja kupiłam na wyprz w Deimanie skórzane na słupku i jestem bardzo zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 to dajśman ma skórzane buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ma. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 5th avenue są skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 hej ooo widze, ze o butach mowa ja na takie 10cm sie nawet nie pisze najwyzsze mam 7-8 cm, ale dla mnie to i tak tyle, jak dla innych 15 cm wiekszosc mam plaskich, lub takich 5 cm (taka wysokosc lubie najbardziej zazdrosze wszystkim, ktore tak bez problemowo smigaja na takich wysokich obcasach i podziwiam ja mam rozmiar z polowka i trudno mi dopasowac buty, jedynie ryłko namierzylam polowki dla waskich stop inne mi spadaja, albo odstaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Właśnie . Może to nie jest jakaś genialna jakość ale jak na 79 zł to dla mnie są super do biegania na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jeśli o buty chodzi są jeszcze mokasyny kupiłam raz sobie takie skórkowe i zakładałam do pracy, w końcu po 3 dniach mój mąż nie wytrzymał i pyta "Te buty to chyba bardzo wygodne sa co?" ja mówię że tak faktycznie a co? "Bo takie straszliwie brzydkie, a Ty je codziennie nosisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.09.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dzień dobry Jessuuu usypiałam wczoraj Olę i wiecie o co mnie spytałą? Cyt. "dlaczego ta pani w okularach się na te dzieci drze?? (pani w przedszkolu)' Pytam ale co się drze?- żeby dzieci jadły obiad i leżakowały.... Dzisiaj mówi, że nie chce iść do przedszkola bo się boi pani w okularach.... No i co ja mam o tym myśleć??? Trafiła jej się szurnięta baba czy Ola przesadza? Wiem, wiem jestem monotematyczna (Venus przepraszam) ale nie wiem co mam robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.09.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Hej!! Nie chce Cię martwić ,ale zdarzają się takie panie z " powołania" sama byłam świadkiem;/.Jak chciałam Paulinkę przenieść do tego przedszkola co teraz chodzi-masakra.Chciałam iść do pani dyr. i zza drzwi dzieci 3 letnich słyszałam -Cisza!!!!Nie płakać!!! Ile razy mam powtarzać!!!.Byłam w szoku bo w tym drugim przedszkolu Panie przytulaly ,głaskały i uspokajały dzieci a nie darły się po nich.Jak masz możliwość to idź tam np.w porze obiadu i posłuchaj pod drzwiami.Możesz też porozmawiać z innymi mamami czy ich dzieci też tak uważają No i nie wydaje mi się żeby 3 letnie dziecko kłamalo-przynajmniej Paula zawsze szczera była fantazjowała jak miała 4 latka. No i zareaguj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.09.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No właśnie nie wydaje mi się żeby Ola kłamała...kurczę pojadę tam dzisiaj w porze obiadowej i posłucham...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.09.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No i podpytaj mamy,może one też zareagują i porozmawiaja z dziećmi.Mnie Paulinka najwięcej mówi właśnie jak spać idzie wtedy dużo rzeczy mogę się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 masakra a nie możesz do grupy innej przepisać? może nie ma tam tego babsztyla w okularach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts