Magda_lena85 11.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 hahaha mam lenia dziś a roboty w 3dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 11.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nessko myślę, że po tygodniu będziesz miała jakies rozeznanie i sama zdecydujesz co powinnas zrobić. Warto rozmawiać z małą, z Paniami w przedszkolu. Mój mąż dziś zawiózł małego do przedszkola. Z wyjściem z domu nie było problemu ale przy wejściu do sali płacz, taki z sercucha, i "chcę do tatyyyy". Ulubiona cicia Anetka zabrała małego do swojej grupy i za chwilę nie płakał. Męzowi pękało serce i jeszcze pod przedszkolem stał w aucie. Po jakimś czasie Pani zadzwoniła do niego i powiedziała ze wszystko ok. Ale i tak małego H odbierze wczesniej bo jada na grzyby. Mały będzie szczęsliwy. Jestem zadowolona z pomocy Pań, robia co mogą a i jeszcze nas rodziców powiadamiają itd. Jesień czuc już w powietrzu... Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 magda ładna:yes: fajna bardzo, tylko ta jasniejsza mi sie bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Magda ta moja co kupiłam w MD jest za duża, nie wiem po co mi taka:bash:, nosze pustą a i tak ciężka jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ivy ja mam tą jasną miodową Reni - na uczelnie Ci się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.09.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 helloł masz bufet? Reni, nie mam... Myślę cały czas o tym z Ikei z serii Stockholm, ale najbliższa Ikea jest 200 km ode mnie... Mąż twierdzi, że mamy za mały samochód żeby go przewieźć... kombinuje z pożyczeniem auta od znajomych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a i tu jest problem, jak za dużo nawalę to się zniszczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a ja się obrobiłam z najgorszej roboty, dziś mi się od 4-tej w nocy zestawienie śniło które w końcu mi się zgodziło zawsze powtarzam że jestem zbyt dokładana i upierdliwa, pewnie inni by się tak nie przejmowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 11.09.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nessko, moja Ida miała podobne klimaty w żłobku w zeszłym roku. Mówiła, że jest ciocia i pani zła... Więc mi się zpaliło światełko ostrzegawcze. Tak jak mówią dziewczyny poszłam podsłuchać. To co usłyszałam niestety nie spodobało mi się więc w tej samej minucie poszłam do dyrektorki. Coś musiało być na rzeczy bo ta mnie przeprosiła i powiedziała, że porozmawia z Paniami. Potem dziecko się przekonało, minął tydzień, może dwa i było ok. W tym roku jest w przedszkolu i fakt, że chodziła rok do żłobka sprawił, że jest jej łatwiej. Najpierw mówiła, że nie chce ale jak poszła to jej się spodobało. Fakt, że tym razem trafiła na świetne opiekunki. Adaptacja w nowym środowisku nie jest łatwa, ale dacie radę w końcu nie wy jedne stajecie przed takim wyzwaniem. Dobrze wiem jakie to trudne bo też jestem w domu na wychowawczym i jesteśmy bardzo prżez to związane ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Magda - fajna torebka Liczyłam wprawdzie, że upolujesz jednak szarą Na westwingu są dzisiaj torebki... ale z tą przecen z 1 100 zł na 300 zł to chyba przesada, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Reni, nie mam... Myślę cały czas o tym z Ikei z serii Stockholm, ale najbliższa Ikea jest 200 km ode mnie... Mąż twierdzi, że mamy za mały samochód żeby go przewieźć... kombinuje z pożyczeniem auta od znajomych:) zizi, my wielkogabarytowe przesyłki zamawialiśmy przez tą firmę. Mogę polecić. Dodatkowo, jest jeszcze firma w Białymstoku, która świadczy podobne usługi. Dopytywałam ostatnio i duże meble też przywożą. Pozostaje tylko kwestia obejrzenia. Tu musisz już jechać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 zizi, my wielkogabarytowe przesyłki zamawialiśmy przez tą firmę. Mogę polecić. Dodatkowo, jest jeszcze firma w Białymstoku, która świadczy podobne usługi. Dopytywałam ostatnio i duże meble też przywożą. Pozostaje tylko kwestia obejrzenia. Tu musisz już jechać osobiście Ania dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mnie jutro ani pojutrze nie ma, imprezuję z firmą idę dziś na lunchu omówić strategię przebrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 mnie jutro ani pojutrze nie ma, imprezuję z firmą idę dziś na lunchu omówić strategię przebrania a co to a impra? bal przebierańców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 w klimacie disco 80, 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 w klimacie disco 80, 90 super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 2 dni będziecie imprezować:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 To potem koniecznie wrzuć fotyMagda mnie się też torebka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 :no: nie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 w klimacie disco 80, 90 jakaś wizja stroju ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts