yokasta 30.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To nie jest kwestia polubienia kuwety Kot kuwety uczy się kilka godzin i już na zawsze wie do czego służy Podsikiwanie po kątach to już psychika, jest kilka schorzeń ale często też skutek nie wykastrowania (nie mylić ze sterylizacją) Noooo teoretycznie. Nasz kot ( w sumie to nie mój tylko mężowski ) nie podsikiwał tylko za przeproszeniem podsrywał i nie kąty ino jedno fajne miejsce w łazience. Kuweta stała obok i kotek grzecznie do niej sikał, doskonale wiedział do czego służy ale upodobał sobie inne miejsce na grubsze sprawy. Ale, że nie był to mój kot ani moja łazienka to sama rozumiesz, nie wtrącałam się . Kotka była (co ja gadam, dalej jest ) zdrowa . Powodzenia Venus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 I ten obrus byś w końcu pokazała ? Że tak zagaję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 yokasta, może nie trafiał z przodu w kuwecie stał i wydawało mu się że tyłem też w niej jest Ja bym takiemu kotu postawiła drugą kuwetę w miejscu gdzie robił grubsze Może był do tego stopnia arystokratą*że potrzebował osobnego kibelka na siusiu i kupkę A obrus to już był, między miskami, drapakami i legowiskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 nie macie litości arystokrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Musiałby się nadzwyczaj rozciągać nikt go nie podglądał . Przegapiłam obrus, już wracam, pardon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dobra, melduję że widziałam i podoba mi się w połączeniu z krzesłami . Stołu nie widzę i prawdę mówiąc nie bardzo go pamiętam więc chyba cel osiągnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Stół Yokasiu byłby ładny gdyby mąż w dzieciństwie szanował Teraz nadaje się tylko do przykrycia obrusem, ale nareszcie mam prosty i w dobrym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 30.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 jesooo a tu o kotach...no jak mogłabym nie dołączyć do takiego grona??? ale później..teraz spadam, a małej kuleczki zazdroszczę! ja mam 5 ale juz duże a na więcej portfel i rozsądek nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 5 kotów?! to ja bym chyba tych kuwet nie ogarnęła już Madileo chyba pierwszy raz u mnie, więc witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Z budowlano wykończeniowych nowości to głowa nas już boli od łazienki górnej i całego problemu z nią. ALE! jest nadzieja, mąż wymyślił, żeby rozwalić trochę garderoby w trójnik włożyć nową rurę dobrze uszczelnioną, zagipsować, zaszpachlować i gotowe...wtedy nie trzeba by było pruć łazienki ... OBY OBY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 kurcze co mnie ominęło? jakie prucie łazienki? jak to?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dusiu niestety w górnej zielone łazience przebijają nam zapachy kanalizacji i gdyby nie garderoba to byśmy nie wiedzieli, bo od samego początku stały przy wannie mocno zapachowe świeczki przy których się kąpaliśmy i nie wiedzieliśmy że taki babol nam wyniknie. Mam nadzieję, że pomysłem męża uda nam się to rozwiązać bezboleśnie dla łazienki. Rozebranie skosu w niej nie jest łatwe, bo skos łączy się ze ścianą k-g (cała w dekorze nad wanną), bo na niej była mała wypustka w postaci belki podtrzymującej dach i oczywiście uparłam się, że wszędzie było gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 kurcze no, śmierdząca sprawa. trzymam kciuki, bo ta łazienka jest zdecydowanie moim faworytem... nie zniosłabym, gdyby coś się z nią stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To w sumie dobrze że tego nie czujecie Co to za świeczki takie mocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Monia a takie kremowe chyba o zapachu ciasteczek waniliowych z ikea, 4,99 zł za sztukę. Pachną mega mocno o ile da się to wyeliminować w lazience o tyle w garderobie nie będę przecież rozstawiać świeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 o tyle w garderobie nie będę przecież rozstawiać świeczek a czemu nie Już wiem o jakich mówisz Też je kupuję, ale jakoś u mnie popachną chwilę i kuniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 eh... kucze tak to jest, czlowiek ufa fachowcom bo przeciez na tym sie maja znac... a potem takie bobole wychodza. mam nadzieje, ze uda sie temat zamknac sposobem meza i ze bedzie po bolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dzięki:hug: Monia a u nas te same od kwietnia i pachną jak nowe, a palone były już x razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a palone były już x razy. yhy rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts