Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

To nie jest kwestia polubienia kuwety

Kot kuwety uczy się kilka godzin i już na zawsze wie do czego służy

Podsikiwanie po kątach to już psychika, jest kilka schorzeń ale często też skutek nie wykastrowania (nie mylić ze sterylizacją)

Noooo teoretycznie. Nasz kot ( w sumie to nie mój tylko mężowski :D) nie podsikiwał tylko za przeproszeniem podsrywał i nie kąty ;) ino jedno fajne miejsce w łazience. Kuweta stała obok i kotek grzecznie do niej sikał, doskonale wiedział do czego służy ale upodobał sobie inne miejsce na grubsze sprawy. Ale, że nie był to mój kot ani moja łazienka :D to sama rozumiesz, nie wtrącałam się :). Kotka była (co ja gadam, dalej jest :D) zdrowa :D.

Powodzenia Venus :lol2:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yokasta, może nie trafiał :lol: z przodu w kuwecie stał i wydawało mu się że tyłem też w niej jest :lol2:

Ja bym takiemu kotu postawiła drugą kuwetę w miejscu gdzie robił grubsze ;) Może był do tego stopnia arystokratą*że potrzebował osobnego kibelka na siusiu i kupkę :lol:

A obrus to już był, między miskami, drapakami i legowiskami :lol2:

Z budowlano wykończeniowych nowości :lol: to głowa nas już boli od łazienki górnej i całego problemu z nią. ALE! jest nadzieja, mąż wymyślił, żeby rozwalić trochę garderoby w trójnik włożyć nową rurę dobrze uszczelnioną, zagipsować, zaszpachlować i gotowe...wtedy nie trzeba by było pruć łazienki ... OBY OBY!!

Dusiu niestety w górnej zielone łazience przebijają nam zapachy kanalizacji :eek: i gdyby nie garderoba to byśmy nie wiedzieli, bo od samego początku stały przy wannie mocno zapachowe świeczki przy których się kąpaliśmy i nie wiedzieliśmy że taki babol nam wyniknie.

Mam nadzieję, że pomysłem męża uda nam się to rozwiązać bezboleśnie dla łazienki. Rozebranie skosu w niej nie jest łatwe, bo skos łączy się ze ścianą k-g (cała w dekorze nad wanną), bo na niej była mała wypustka w postaci belki podtrzymującej dach i oczywiście uparłam się, że wszędzie było gładko ;)