Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Venus, że się odezwałaś!

Bardzo jestem ciekawa Twojej sypialni, przewertowałam całe forum w poszukiwaniu choć paru zdjęć, znalazłam jedno z toaletką, pozostałą część muszę sobie wyobrazić na podstawie opisów.

Jak będzie można gdzieś zobaczyć to zdjęcia, do daj znać, będę śledzić forum :D

Super w Was dziewczyny!

Pozdrawiam!

Duś nie no - zakręciłaś mi całkiem teraz

Duś, uduszę Cię :p

Ta z przegródkami to mój ideał!

Ale czarnych nie ma. Może to i lepiej :rolleyes:

(...)

Duś foch foch foch!! :( Musiałaś takie cuda pokazać, przecież ja teraz nie mam kasy na torebki!! :cry::p

hehehe no wiem. przepraszam. ślinię się na jej torebki, a jeszcze zuzia na fb wrzuca a to promocje, a to przecenowe... wzdycham do nich, a na koncie pustka (kiedyś miałam 1 kopertówkę, ale mi mama zabrała - jakość mega, fajna skórka)

Narendil - high five! Mi też z nią nie za wygodnie :( jednego razu podczas czesania to 4 x pizgła mi na podłogę :bash: No i z tym "raz się przejedzie i już uczesane" to też tak trochę naciągnięte, bo po myciu głowy to nie działa, a ja na to szczególnie liczyłam :yes:

Ale spokoloko! I tak jest lepsza niż każda inna :yes:. Szczególnie jak ostatnio w rękę wpadła mi stara zwykła szczotka. Myślę sobie: a, dla porówniania machnę :rolleyes: No i wyszło, że całkiem inna inszość :p