Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ajwi :lol2: ostro, ale sama przyznaj że to cała Narendilka? :yes: no różne ludzie mają fetysze jedni lubią bicze inni różowe pomadki i leginsy w cętki :lol2: :yes:

idealny opis naszej Ani ;)

Ivy, miałam pisać na priv, ale chyba się nikt nie obrazi jak wywlekę to tutaj :rolleyes: podaj jeszcze raz namiar na Twój sprawdzony olej arganowy... please :) Myślałam, że mam, a jednak gdzieś mi uciekło :(

Proszę :-) Olej Arganowy

hej :yes: :bye: Dropka, Adme, Zizi, Lui i cała reszta (tak wy do jednego wora :p :P :lol2: )

o drzwiach nie chce mi się gadać, rozmawiałam z babką 1,5 tygodnia temu :sick: troszkę do pionu postawiłam, ale 1,5 tygodnia dalej ciszy. Może znajdę jutro czas zadzwonić, ale Klient zawsze jest na straconej pozycji. Mnie nie zależy na rabacie cenowym, chciałabym aby przesunęli mi termin zapłaty tj. wystawili fv np z tygodniowym terminem zapłaty, chcę te drzwi dokładnie obejrzeć jak będą, czy nie zrobione byle jak i na szybko. Czemu jestem na straconej pozycji? bo wiąże mnie umowa w której rozliczam się gotówką no i dałam zaliczkę, więc ostatecznie mogę powiedzieć że w rzopę niech se je wsadzą a oni kosztu materiału i tak nie poniosą...:rolleyes: