yokasta 11.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ha. Ha. Ha. No nie o to . W zasadzie to nawet nie zapytałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 hej Dropka, Adme, Zizi, Lui i cała reszta (tak wy do jednego wora :P ) o drzwiach nie chce mi się gadać, rozmawiałam z babką 1,5 tygodnia temu troszkę do pionu postawiłam, ale 1,5 tygodnia dalej ciszy. Może znajdę jutro czas zadzwonić, ale Klient zawsze jest na straconej pozycji. Mnie nie zależy na rabacie cenowym, chciałabym aby przesunęli mi termin zapłaty tj. wystawili fv np z tygodniowym terminem zapłaty, chcę te drzwi dokładnie obejrzeć jak będą, czy nie zrobione byle jak i na szybko. Czemu jestem na straconej pozycji? bo wiąże mnie umowa w której rozliczam się gotówką no i dałam zaliczkę, więc ostatecznie mogę powiedzieć że w rzopę niech se je wsadzą a oni kosztu materiału i tak nie poniosą... Jeżeli na umowie jest zaliczka to jedynie możesz domagać się jej zwrotu jeżeli nie wykonali świadczenia w wyznaczonym terminie ( termin na umowie chyba określiłaś ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hej!! Kiedyś czytałam o tangle teezer, ale miałam obawy żeby kupić ,do czasu aż ten temat nie pojawił się tu no i kupiłam .Sprawdzian jak na razie zdała na piątkę .Paulinka ma tak gęste włosy ( po mamusi) ,że z jednego warkocza zrobie 4 i to nie takie mysie ogonki ,do tego lekko kręcone i twarde ,więc krzyku przy czesaniu było dużo a teraz jest cisza :).Zobaczę jeszcze jak będzie po myciu .Czy ona zapobiegnie też łamaniu włosów?? Nesska daj znać jak tam Twoje "szpiegowanie".Chodź podsłuchiwac np. w czasie leżakowania i jedzenia wydaje mi się ,że wtedy Panie pokazują swoje prawdziwe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dzień dobry ja z kawą i ptasim mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam u mnie herbata miętowa z miodem:) mam pytanie - jakiego kremu na noc używacie? chyba muszę zacząć coś na zmarszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hejoł Magda ja używam olay total effects jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 muszę skład przeczytać bo ja sklado-maniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja zakochana jestem w Ziaji - seria Klinika Zdrowej Skóry (to seria apteczna). Jest rewelacyjny i cena superhttp://ziaja.com/ziaja-med/1971,krem-redukujacy-przebarwienia-na-noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 NA co jest ten olej agarowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mrówka tak jest termin ale nie zmienia to faktu, że ja te drzwi chcę i tyle już czekam że poczekam ile trzeba, tylko naprawdę denerwują mnie umowy i to że inwestor jest traktowany jak śmieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.09.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hej byłam wczoraj, podsłuchiwałam godzinę (przed obiadem i w trakcie) i nie zauważyłam nic niepokojącego fakt czasami te panie krzykną (no bo jak opanować taką gromadkę dzieci) wydaję mi się, że one muszę te dzieci jakoś sobie podporządkować. Nie ma tam pitu pitu do tych dzieci nikt się tam raczej z nimi nie certoli Ale wczoraj Ola z sali wyszła uśmiechnięta, nie zahukana i przestraszona to chyba dobry znak. Poza tym jak ją usypiałam to powiedziała, że jej się nie podobają klocki więc już zaczyna wymyślać....Spadła z tronu, nie może porządzić musi robić co pani każe więc jej się nie podoba.....(a wczoraj w samochodzie powiedziała, że jej się ta stara baba nie podoba mam nadzieję, że w przedszkolu tego nie powtórzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 matko co za diabełek chyba pora żeby spadła z tronu za chwilę będzie szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 U mnie miał być dzisiaj Pan-DRZWI no i ...jak zwykle lipa nie doczekam się .....a myszy szukają domu na zimę aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.09.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Venus diabełek to mało powiedziane....nie dość, że ma paskudny charakter (po mamusi ) to jeszcze rozpieszczona bo póki co jedyna wnuczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.09.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mrówka tak jest termin ale nie zmienia to faktu, że ja te drzwi chcę i tyle już czekam że poczekam ile trzeba, tylko naprawdę denerwują mnie umowy i to że inwestor jest traktowany jak śmieć. Ech, mój mąż mi zawsze powtarza, że w umowie powinien być zapis, że w przypadku spóźnienia potrącana jest określona kwota. Nie chcę wywoływać dyskusji rzeki, ale wg mnie wykonawcy są rozbestwieni przez inwestorów właśnie. Zobaczyli, że klienci łykają wysokie ceny, niską jakość, niedoróbki i nieterminowość. Venus, sądzę, że zapłata z odroczonym terminem (tydzień) to jest doskonały pomysł i tego bym się trzymała. Nawet jeśli nie pełnej kwoty, to na przykład 25%. Załóżmy, że po paru dniach znajdziesz coś do poprawki i załóżmy, że Twój wykonawca stwierdzi, że ma w nosie te 25%, bo nie ma już ochoty do Ciebie jechać i poprawiać. Masz wtedy jakąś kwotę, żeby zapłacić za te poprawki komuś innemu, na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.09.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 helloł dziewuchy Magda ja krem na zmarszczki używam od 10 lat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 jaki? bo gogluję te co dziewczyny podały - a mnie dużo zapycha i wysusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Lui może masz rację, ja nie cierpię fuszerki i gdybym umiała to sama bym sobie meble wszystkie zrobiła. Naprawdę jestem zadowolona z mojego p. Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.09.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 o venus jesteś, to piszę, myślę, że zapłaty nie da się przenieść na później, w twoim wypadku ja bym wzięłam rabat na opóźnienia, jeśli drzwi będą liche to od razu to zobaczysz albo dopiero po jakimś czasie, nie jest tak , ze do tygodnia wyjdą jakieś klocki, weź rabat, zapłać jak przyjadą i mniej nadzieję , ze drzwi będą ok, w innym wypadku, płacisz po tygodniu, a po miesiącu klocki i co, i normalna reklamacja a rabatu już nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Magda ja krem na zmarszczki używam od 10 lat:yes: To Ty "satara dupa" jesteś (jak i ja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts