Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

muzyka :lol2: wymyśliłaś Londonko z tą dziewczyną :lol2:

Tak ten za 250 mogę polecić, naprawdę super mi pomógł bo ja mam mega suchą, na nosie to aż wióry :lol: kremy trzeba zmieniać np wraz ze skończeniem się. Ja ten Givenchy miałam ponad 6 miesięcy, ale jego dosłownie kropla super nawilżała :yes: ten Garniera za 9 zł też jest fajny :yes: jak się skończy to pewnie znowu Givenchy kupię

Kosmetyczka mówiła mi że na dzisiajszych szkoleniach uczą ,że podstawowy błąd to to że zawcześnie używamy kremów na zmarszczki,i kiedy one wyjdą to już nic nie pomaga bo skóra się uodparnia na tego typu pomoce...

Ja używam za wczesnie, ewidentnie. Nie wierzę, że skóra może się przyzwyczaić... tzn. do składników jednego kremu na pewno (trzeba zmieniać co kilka słóiczków), ale nie zacznie się od tego wczesniej starzeć. Ostatecznie krem nie wnika do skóry własciwej, on przenika tylko naskórek, więc jego głównym zadaniem jest nawilżenie :yes:

Venusku, kozich bobków w tym kremie nie ma, nie stac mnie, z takim ekskluziff eko składnikiem to by musiał krocie kosztować :p

Mirelko - ale kremy przeciw zmarszczkowe mają z zasady zapobiegać... istniejących zmarzczek już żadnym kremem nie wyprasujesz, tylko wypełnianie hialuronem albo botoks... jesli krem wypełnia zmarszczki, to jest tylko i wyłącznie efekt nawilżenia skóry, po prostu komórki są napompowane wodą i zmarszczki są mniej widoczne.