Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja chciałam się tylko poskarżyć :mad: Byłam ostatnio w Rossmanie, zaatakowałam oczywiście półkę z alterra, zakupiłam szampon, odżywkę i maskę oraz dodatkowo szampon babydream i...umyłam 2 razy alterrą, raz babydream i dzisiaj zauważyłam że mam łupież :jawdrop: I to w ciul nie jakiś tam pojedynczy....I co teraz???? Który to sprawił??? Z najlepszego szamponu mam zrezygnować????? :eek: W ogóle to zamierzam skończyć z blondem i wrócić do naturalnego koloru tylko jak to zrobić???

Jak się z chemii "wychodzi" to skóra może tak reagować ;) Przyzwyczajamy się nie tylko do dobrego, ale i złego... Traktuj to jako ewidentny dowód na to, że JEST różnica:lol:

Ja mam tak wrażliwą skórę głowy, że dostaję łupieżu przy każdej zmianie szamponu lub... wody:o Ale to chwilowe. Trzy mycia i skóra przyzwyczaja się do nowego. Daj sobie czas. Nie zniechęcaj się.

A ja chciałam się tylko poskarżyć :mad: Byłam ostatnio w Rossmanie, zaatakowałam oczywiście półkę z alterra, zakupiłam szampon, odżywkę i maskę oraz dodatkowo szampon babydream i...umyłam 2 razy alterrą, raz babydream i dzisiaj zauważyłam że mam łupież :jawdrop: I to w ciul nie jakiś tam pojedynczy....I co teraz???? Który to sprawił??? Z najlepszego szamponu mam zrezygnować????? :eek: W ogóle to zamierzam skończyć z blondem i wrócić do naturalnego koloru tylko jak to zrobić???

ha, już wiem po czym u mnie podobna reakcja :cool: po paru myciach przeszło ale nie wiedziałam co to spowodowało, czyli skóra tez sie zregenerowała :yes:

A ja "stara lumpiara" jestem. Może nie macie fajnego sklepu a może nie chodzicie w dzień dostawy ? Byłam we wtorek i nabyłam koszulę esprit dla męża, jeansy zara home z metkami (tez dla męża :(), sobie super obcisłą koszulę w kratę. Brat był dzień wcześniej i kupił bluzę armaniego (czarną) i jeansy H&M. JEansy kosztowały 25 pln, koszula esprit 13 pln.Moja 12 pln. Gdyby ni elumpeksy to musiałabym się ubierać na targowiskach :(.

mi szampon i odzywka z alterry nie podchodzi i tez dostałam po nich łupieżu a że byłam na wakacjach olałam sprawę, mysląc ze jakoś będzie i teraz leczę sie nizoralem, mimo już tygodnia stosowania łupiez mam nadal, ale wiecie co zauważyłam, zresztą już kiedyś, że po nizoralu mi mniej wypadają włosy. Mam i olejek rycynowy, Jantar i inne cuda ale ja nie jestem systematyczna. Po Nizoralu zauważyłam mniej włosów w umywalce :p ale z łupieżem walka trwa.

Ja to nigdy nie umiem nic w lumpie znaleźć... czasem mi rodzice cos znajdą, ale raczej takie rzeczy w stylu robocze spodnie do lasu, na obóz, albo jakąs fajną ogromną koszulkę (używam takich w roli piżamy :p ). Ja jak wejdę do lumpa, to po minucie uciekam :lol2: bo mi się zapach nie podoba, a te okropne stare baby i ich chamskie zachowanie i wyrywanie sobie tych szmat to już w ogóle przegięcie... mieszkam w małej miejscowosci, mi tu naprawdę w lumpie to niektórzy małpiego rozumu dostają :(

A tye tłumy w dzień dostawy, dwie godziny przed otwarciem już się kolejka ustawia :rotfl: Ja nawet na wyprzedażach w sklepach źle się czuję, przez te dzikie tłumy, a co dopiero w lumpeksach... Dlatego nie mam za dużo ubrań, kupuję sobie jakieś klasyczne sukienki i mam, nie muszę mieć każdej modowej nowości :no: tylko niedługo powinnam sobie spodni poszukać... to jet dla mnie katorga, nic nie leży dobrze, no ale chociaz jedna łądna para by się przydała :mad:

Witam Cię Venus

Pierwszy raz zaglądam oficjalnie, a nieoficjalnie - ukrycie byłam baaaardzo dawno temu, więc niestety nie jestem na bieżąco z Wami kobietki :)

Dom bardzo ładnie urządzony. Podoba mi się kilka rzeczy, w tym oczka szklane w suficie w salonie. Szukam właśnie takich do mojej sypialni.

Stąd moja prośba, jeśli pamiętasz z jakiej firmy (i model) są te lampki, byłabym bardzo wdzięczna. :wiggle:

Pozdrawiam, twoja rówieśnica ;)

A ja "stara lumpiara" jestem. Może nie macie fajnego sklepu a może nie chodzicie w dzień dostawy ? Byłam we wtorek i nabyłam koszulę esprit dla męża, jeansy zara home z metkami (tez dla męża :(), sobie super obcisłą koszulę w kratę. Brat był dzień wcześniej i kupił bluzę armaniego (czarną) i jeansy H&M. JEansy kosztowały 25 pln, koszula esprit 13 pln.Moja 12 pln. Gdyby ni elumpeksy to musiałabym się ubierać na targowiskach :(.

Moja siostra też umie wyszukiwać takie perełki. Zawsze jej tego zazdrościłam, ja jakoś nigdy nie potrafiłam nic dla siebie znaleźć. I skutecznie się zniechęciłam :(