Venus_m 12.09.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Magda ten blog to forumowa Rokoko przecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 E......na sekundkę zniknęłam i mnie ominęło nie widziałam zdjęc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tośka super że tynki już się robią pamiętaj o fotkach OBIECAŁAŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 kurde i ja się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dziewczynki uciekam na integrację za chwil parę, plotkujcie, czujcie się jak u siebie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.09.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No wiem A jaki ja mam teraz zajebiaszczy dom, no napatrzeć się nie mogę , co pojadę to macam te ściany Tosia- gratuluję to zanim się obejrzymy to fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.09.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja też nie widziałam fotek pięknej Reni i jej super torby:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dzięki dziewczynki A co Wy chcecie moje tynki oglądać? Może poczekajcie na lampy i meble Tosia u mnie tez tynki tylko długo ekipie schodzi bo mam jak się okazało strasznie krzywe ściany i w ie których miejscach prostowania jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.09.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A ja chciałam się tylko poskarżyć Byłam ostatnio w Rossmanie, zaatakowałam oczywiście półkę z alterra, zakupiłam szampon, odżywkę i maskę oraz dodatkowo szampon babydream i...umyłam 2 razy alterrą, raz babydream i dzisiaj zauważyłam że mam łupież I to w ciul nie jakiś tam pojedynczy....I co teraz???? Który to sprawił??? Z najlepszego szamponu mam zrezygnować????? W ogóle to zamierzam skończyć z blondem i wrócić do naturalnego koloru tylko jak to zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.09.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jak się z chemii "wychodzi" to skóra może tak reagować Przyzwyczajamy się nie tylko do dobrego, ale i złego... Traktuj to jako ewidentny dowód na to, że JEST różnica:lol: Ja mam tak wrażliwą skórę głowy, że dostaję łupieżu przy każdej zmianie szamponu lub... wody:o Ale to chwilowe. Trzy mycia i skóra przyzwyczaja się do nowego. Daj sobie czas. Nie zniechęcaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.09.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tak mówisz??? W takim razie będę próbować (ale jak tu chodzić z takim łupieżem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.09.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie drap, nie trzep włosami i nie wkładaj czarnych ciuchów a dasz radę Myślę, że za parę dni minie... jeśli nie jest to zmiana chorobowa (w co wątpię), to powinno być jak mówię. Przynajmniej ja tak miewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A ja chciałam się tylko poskarżyć Byłam ostatnio w Rossmanie, zaatakowałam oczywiście półkę z alterra, zakupiłam szampon, odżywkę i maskę oraz dodatkowo szampon babydream i...umyłam 2 razy alterrą, raz babydream i dzisiaj zauważyłam że mam łupież I to w ciul nie jakiś tam pojedynczy....I co teraz???? Który to sprawił??? Z najlepszego szamponu mam zrezygnować????? W ogóle to zamierzam skończyć z blondem i wrócić do naturalnego koloru tylko jak to zrobić??? ha, już wiem po czym u mnie podobna reakcja po paru myciach przeszło ale nie wiedziałam co to spowodowało, czyli skóra tez sie zregenerowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.09.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A ja "stara lumpiara" jestem. Może nie macie fajnego sklepu a może nie chodzicie w dzień dostawy ? Byłam we wtorek i nabyłam koszulę esprit dla męża, jeansy zara home z metkami (tez dla męża ), sobie super obcisłą koszulę w kratę. Brat był dzień wcześniej i kupił bluzę armaniego (czarną) i jeansy H&M. JEansy kosztowały 25 pln, koszula esprit 13 pln.Moja 12 pln. Gdyby ni elumpeksy to musiałabym się ubierać na targowiskach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 13.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 mi szampon i odzywka z alterry nie podchodzi i tez dostałam po nich łupieżu a że byłam na wakacjach olałam sprawę, mysląc ze jakoś będzie i teraz leczę sie nizoralem, mimo już tygodnia stosowania łupiez mam nadal, ale wiecie co zauważyłam, zresztą już kiedyś, że po nizoralu mi mniej wypadają włosy. Mam i olejek rycynowy, Jantar i inne cuda ale ja nie jestem systematyczna. Po Nizoralu zauważyłam mniej włosów w umywalce ale z łupieżem walka trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 13.09.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja to nigdy nie umiem nic w lumpie znaleźć... czasem mi rodzice cos znajdą, ale raczej takie rzeczy w stylu robocze spodnie do lasu, na obóz, albo jakąs fajną ogromną koszulkę (używam takich w roli piżamy ). Ja jak wejdę do lumpa, to po minucie uciekam bo mi się zapach nie podoba, a te okropne stare baby i ich chamskie zachowanie i wyrywanie sobie tych szmat to już w ogóle przegięcie... mieszkam w małej miejscowosci, mi tu naprawdę w lumpie to niektórzy małpiego rozumu dostają A tye tłumy w dzień dostawy, dwie godziny przed otwarciem już się kolejka ustawia Ja nawet na wyprzedażach w sklepach źle się czuję, przez te dzikie tłumy, a co dopiero w lumpeksach... Dlatego nie mam za dużo ubrań, kupuję sobie jakieś klasyczne sukienki i mam, nie muszę mieć każdej modowej nowości tylko niedługo powinnam sobie spodni poszukać... to jet dla mnie katorga, nic nie leży dobrze, no ale chociaz jedna łądna para by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 13.09.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witam Cię Venus Pierwszy raz zaglądam oficjalnie, a nieoficjalnie - ukrycie byłam baaaardzo dawno temu, więc niestety nie jestem na bieżąco z Wami kobietki Dom bardzo ładnie urządzony. Podoba mi się kilka rzeczy, w tym oczka szklane w suficie w salonie. Szukam właśnie takich do mojej sypialni. Stąd moja prośba, jeśli pamiętasz z jakiej firmy (i model) są te lampki, byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam, twoja rówieśnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.09.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 puk puk jest tu kto? Jezusie u was też tak zimno dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.09.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A ja "stara lumpiara" jestem. Może nie macie fajnego sklepu a może nie chodzicie w dzień dostawy ? Byłam we wtorek i nabyłam koszulę esprit dla męża, jeansy zara home z metkami (tez dla męża ), sobie super obcisłą koszulę w kratę. Brat był dzień wcześniej i kupił bluzę armaniego (czarną) i jeansy H&M. JEansy kosztowały 25 pln, koszula esprit 13 pln.Moja 12 pln. Gdyby ni elumpeksy to musiałabym się ubierać na targowiskach . Moja siostra też umie wyszukiwać takie perełki. Zawsze jej tego zazdrościłam, ja jakoś nigdy nie potrafiłam nic dla siebie znaleźć. I skutecznie się zniechęciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts