Venus_m 31.01.2012 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 w nawiązaniu do Zuzanki Monia, ta to nie świeczki...tylko kabel dyndający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Trzymam za łazienkę . A wentylację do kanalizacji macie pociągniętą ? A co do qupali kotów ... mamy 2 kuwety i jak w jednej bandzior zrobi grubszą sprawę, to młody tam już nie wchodzi - wtedy korzysta z drugiej . Koty to swirym jak sobie coś obmyślą to koniec. Np wczoraj nie mogliśmy czytać z mężem, bo była regularna bitwa (2 bite godziny !!!) o nowy fotel. Tłukły się, goniły, maiuczały, beczały, skakały po nas o fotelu nie mówię (mąż drętwiał na ten widok). Po 2 godzinach się uspokoili i zasnęli ... przytuleni w fotelu do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 o rany Mirelka to musiało być wesoło Wentylację mechaniczną mamy wszędzie, nie mamy napowietrznika w rurze za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nie wiem jak to jest przy reku, ale wiem, że kanalizacja musi mieć odpowietrzenie, aby nie zaciągało własnie zapachów podczas np. spłukiwania czy wylewania wody z wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki Mirelko, będziemy kombinować na pewno Coś z sypialnią wymyśliłaś swoją? bo nie wiem czy mam kopać za tym wątkiem w czeluściach działu projektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Na razie: czekam na narożnik, kupuję lampę barocco, zastanawiam się nad regałami na książki i przemalowuję pokój So. . Odezwę się jak będzie już wisiała lampa. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Hmn...czy ktoś wie gdzie można kupić łóżko bez zagłówka? Pisałam już do wielu firm, ale w porozumieniu z technologiem produkcji każdy model który wybierałam stwarzał komplikacje bez instalacji zagłówka. Najpier zagłówek tapicerowany miał być na całą ścianę...później całe łózko miało być tapicerowane z równym zagłówkiem. Teraz i chyba ostatecznie zdecydowaliśmy że zagłówek będzie równy z łóżkiem robiony na zamówienie i szukamy samego łóżka bez zagłówka do kupienia, jak nie znajdziemy to jak zawsze...pewnie na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 O, też*się kiedyś*napaliłam na zagłówek na zamówienie i poległam kiedy nie mogłam znaleźć*samego łóżka Dobrze że w końcu trafiłam na odpowiedni model łóżka (z zagłówkiem ) Ciekawa jestem co wymyślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monia a łóżko pokazywałaś? Na razie to znalazłam gdzie mogę niedrogo zrobić zagłówek na zamówienie, a łóżko p. Artur powiedział że dałby radę, materac i tak wolimy kupić oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monia a łóżko pokazywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ostatnie zdj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177236-Moni-i-dom-się-wykańczają-komentarze-do-Parkowej&p=5069918&viewfull=1#post5069918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dzięki Monia, teraz jak pokazałaś palcem to wiem, że byłam na oględzinach Twojego łóżka, tylko zapomniałam Ekstra jest. Zdradzisz gdzie kupiłaś i za ile? może być pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 JMB, w Jankach (mają kilka miejsc w W-wie), cena ok 4,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 dzięki Monia to już cena z materacem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dzięki Monia to już cena z materacem? bez Ale można na nim spać, bo ma od razu wbudowane sprężyny Tak czy inaczej materac kupić muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hmn...czy ktoś wie gdzie można kupić łóżko bez zagłówka? O, też*się kiedyś*napaliłam na zagłówek na zamówienie i poległam kiedy nie mogłam znaleźć*samego łóżka ja też mam taki plan do sypialni, ale nie wiedziałam że jest problem z samym łóżkiem Także Venusku ja też czekam co tam wykombinujesz I trzymam kciuki za łazienkę i zaaklimatyzowanie sie kici w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Venusku a jak tam tapeta? położyliście już? A gdzie będziecie mieć zrobione wejście do kotłowni? Tak jak u Psosin na przeciwko wejścia do gabinetu czy jak w projekcie na tej ścianie co są drzwi do łazienki? A ta rama do łóżka ma być jakaś specjalna? Spójrz tu http://tablica.pl/oferta/rama-do-lozka-drewnianego-lity-dab-lozko-drewniane-IDfAsT.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 o rany pszczółko idealne jest!!!!! dziękuję!! tapeta się położy po rozwiązaniu problemu z łazienką, tapeta jest bardzo ciemna i boimy się, że jak osiądzie na niej gips to wyjdą nam smugi nie do wyczyszczenia, także jeszcze trochę. Monia szkoda, łóżko macie super ale 4,2 bez docelowego materaca na razie poza naszym zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Venus,uwielbiam wracać do Twojego dziennika i z niecierpliwością czekam na zdjęcia futrzanego mieszkańca. Co do kocich zabawek plastikowe jajko z kinder niespodzianki (to ze środka) udowodni Ci, że kociak jest lepszy w piłkę nożną niż cała drużyna Barcelony big lol Edytowane 2 Lutego 2012 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dzustaa helloł Mamy dla niej taką piłeczkę z brzęczącym czymś w środku, zobaczymy mąż się ze mnie śmieje że nie wstanę żeby młodej do miski nasypać i będzie mi ją przynosić do łóżka żeby mnie drapała z hasłem czas jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts