Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni mnie też to wkur... ale oni robią solidnie - no i wyszło, że pół litra mieli na dwóch na cały dzień = w tym obiad i przerwa na kawę.

Nie byli nagrzmoceni - raczej "szczęśliwi" - no i nic nadzwyczajnego nie robili - wożenie ziemi, grabienie, sadzenie, wyrywanie itp.

przejściówki miałam kupić dla Albinoska - ale ma 1 z wiosny i chyba nie ma sensu - trzeba od razu takie z gore tex:(

No właśnie, ja ostatnio chciałam kupić tenisówki i ile bym w nich pochodziła? Tydzień?

Butom przejściowym mówię: nie.

:rotfl:

Ja też uwielbiam botki i kozaki:rolleyes: A w tym roku mam dobrą passę do kupowania kozaków i okryć wierzchnich:rotfl: Co znajdę, przymierzę - to piękne i muszę brać:rotfl:

Już ze 3 sezony tak nie miałam ;) Ewidentnie tegoroczne trendy mi podeszły:lol:

Venus, pytałaś o beże. No i stało się. O 21 zarządziłam malowanie górnej łazienki. Mam złotego męża bo właśnie maluje :D idę pomagać! Potem szablon w ręce i coś wymodzę, albo prosty wzór albo pieski :rotfl: bo u Rokoko od dawna mi się podobały :D.

MG kiedyś napadnę, na pewno! I to stacjonarnie :D jak tylko się odkuję :).

Nessko, dziekuję za polecenie A-dermy dla Antosia. Jest naprawdę super :yes: używamy też Eucerin Omega 12% ale jest dużo mniej wydajny, droższy bo butelka dwa razy mniejsza (A-dermy kupuję 400 ml). Oba działają cuda na skórze mojego malucha :yes: wielkie dzięki!

MadziuZ bądź tu częściej, od razu się raźniej zrobiło :). Faktycznie mniejszy ze mnie nocny marek ale gdyby nie mąż to bym siedziała dłużej :D i tak siedzimy do północy bo jak maluch pójdzie spać to mamy wtedy czas dla siebie :).

Edytowane przez yokasta