Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To zdjęcie troszkę małe ale śliczna i tak:) a nie Wiecie może czy nie można tego szablonu http://www.cuttingedgestencils.com/allover-stencils.html dostać gdzieś stacjonarnie???

Swego czasu szukałam bardzo intensywnie.

I figa z makiem :p

Sprowadziłam zza wielkiej kałuży.

Ven....poważnie byłam pewna że prysznic macie tylko na górze....:) a na dole tylko małe wc :) koniecznie poproszę o więcej fotek tej łazienki :D

OOO....Yokasta jak robisz szablon.. znaczy z jakiego materiału :) też mam ochotę sama zrobic:rolleyes:

Edytowane przez london23

Kupiłam ramke lb morocan cuuuudna;)

Zazdroszczę!!!!

Ale swoją drogą, to musiało Cię nieźle wziąć, skoro pojechałaś już dzisiaj :D

Mogę się założyć, że nie możesz się na nią napatrzeć. Jak ja lubie takie zakupy, człowiek (albo raczej kobieta człowiek) wraca i podchodzi i patrzy, a potem znowu wraca, znowu patrzy, i znowu, i znowu :D

Ale się uśmiałam :rotfl:

Lov u guys :hug:

Te ramki to pierwszy raz zamówiłam jeszcze na targach w styczniu... zobaczyłam i zwariowałam. No ale jak widać swoje musiałam wyczekać ;) A teraz pewnie się rozejdą w 2 dni i tyle będzie:lol2:

Magda :hug:

Mam nadzieję, że nie po raz ostatni są u Ciebie.

Przy okazji: zebrałaś piękną kolekcję paryskich bram!

Edytowane przez **lw**

Lui dokładnie :yes: teraz utuliłam ją do snu i postawiłam wysokooo żeby już do niej nie biegać. Postawiłam nawet na konsoli na hollu, ale to nie to :no: chyba musi się doczekać na własność stolika pomocnika :popcorn: którego właśnie szukam, eh jakże moje życie było prostsze póki się nie napaliłam na inny model niż wcześniej wybrany :lol2: