Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Zazdroszczę!!!!

Magda :hug:

Mam nadzieję, że nie po raz ostatni są u Ciebie.

Przy okazji: zebrałaś piękną kolekcję paryskich bram!

No, to już nie ode mnie zależy ;) Sama widzisz, jakie LB ma zasoby i ile czekać trzeba na takie gratki ;)

Lui dokładnie :yes: teraz utuliłam ją do snu i postawiłam wysokooo żeby już do niej nie biegać. Postawiłam nawet na konsoli na hollu, ale to nie to :no: chyba musi się doczekać na własność stolika pomocnika :popcorn: którego właśnie szukam, eh jakże moje życie było prostsze póki się nie napaliłam na inny model niż wcześniej wybrany :lol2:

Może jeden z tych? ;)

IMG_8052.jpg

Ven po ile są świece LB w MG o średnie mi chodzi:)

Nie wiem...39? :rolleyes: kupowałam tylko te małe. No i dostałam kiedyś za bycie wiernym fanem przepiękną dużą ala sweter dziergany :hug: cudna, stoi na konsoli (doczekała się :D ). Cena chyba też zależna od modelu, te proste pewnie ok tej ceny którą ja strzelam, z pikowaniem i sweterkowe może droższe? ale nie wiem, nie sugeruj się za bardzo bo mogę namieszać. Najlepiej napisz do nich na fejsie :yes:

Dzięki :hug: pytam bo w pewnym sklepie internetowym miętowe o wysokości 11cm są za 19zl ..a 18cm ciemno szare za 23zł. chyba się skuszę :rolleyes: gładkie

U nas też po 19 zł:yes: A rozmiar większe po 27, więc w necie taniej. Choć jeszcze wysyłka... więc dla tych co z Wawy, to jednak bardziej się opłaca przyjść do nas :)

39 zł to największy rozmiar z serii Classic.

Droższe (bo też większe) są świece z serii Rustic.

Dodatkowo jestem zachwycona swoim pikowanym dozownikiem LB w kuchni :rolleyes: najlepiej wydane 160 zł :yes: te po 100 z Zara Home się nie umywają :rolleyes: ten z Zara Home co tydzień czyszczę i skrupulatnie wycieram mydło które wycieka podczas naciskania (lekko, ale po tygodniu dla mnie jest już widoczny zaciek) a w tym nic. W MG jest złota kolekcja, żałuję że sprzedają w komplecie :rolleyes:

Dorobiłam się takiego statusu klient w LB, że mogę zamawiać co chcę i w jakich ilościach :) Wiec zaczęłam też na zamówienie sprowadzać osobno dozowniki :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To zdjęcie troszkę małe ale śliczna i tak:) a nie Wiecie może czy nie można tego szablonu http://www.cuttingedgestencils.com/allover-stencils.html dostać gdzieś stacjonarnie???

anie dałoby się samemu zrobić, w sensie że wyciąć nożykiem w takim cienkim plastiku?

Dzień dobry

Chciałam przemalować sobie włosy w piątek kupiłam średni blond bo ja jasna blondyna więc mala zmiana na jesień i wyszłam czekoladowa :o i teraz sobie myślę jak mi wszystkie ubrania nie pasują do koloru włosów trzeba będzie coś kupić :) :wiggle:

Co do świec to ja lubię z prawdziwego pszczelego wosku, choć nie wyglądają tak pięknie to jak pachną

helloł :bye:

Magda to super !! :wiggle: to teraz muszę głośno przy paru myciach przeklinać dozownik z Zary i będę mogła kupić :wiggle: :lol2:

Te stoliki nie :no: za indyjskie dla mnie :lol:

Lolek sama jeszcze nie wiem. Wiem, że treliaż będzie na białych ścianach z białymi drzwiami jedynie mam ciemną podłogę i schody no i na klatce schodowej cegła pomarańczowo-czerwona :yes:nie może się pogryźć ;)

Ja muszę zamówić farbę naturalną do włosów ale trochę się boję zielonych/niebieskich włosów.

Hellooo

wrociłam z tk maxx - były dwa różnego rozmiaru lustra - w kształcie właśnie koniczynki... lustrzana rama.

I tak pewnie zanim wydumam gdzie je wcisnąć to ich już nie będzie.... w ogóle jakoś dużo asortymentu dziś.

idę poczytać co pisałyście:)

miłego wieczoru

kurde ale się napaliłam na ten dozownik :rolleyes: jak wczoraj mężowi w MG pokazałam to powiedział krótko "chyba żartujesz" - on i tak ma cierpliwość do mnie i do mojego wybierania dozowników :rolleyes: jaka okazja się zbliża że bym chciała dostać na niego pozwolenie hmn.....dzień zmarłych? :lol2:

obiekt moich westchnień do łazienki górnej :rolleyes: na zdjęciu nie widać, ale ma piękny kolor karmelu i pompka jest w takim ładnym kolorze złota ahhhh

[ATTACH=CONFIG]212388[/ATTACH]

Jesssu, jakie szczęście, że ja cię wtedy odwiodłam cię od pomysłu zakupienia tych 5-ciu dozowników z ZH:rotfl:

Hejka:)

Kurcze jak ja zazdroszczę Wam bliskości sklepów jak TK Maxx, Ikea czy Boconcept itp. U mnie taka bieda jeżeli chodzi o wyposażenie i meble, że szkoda gadać:bash:

Justyna na zdjeciu faktycznie nie bardzo widać ten karmelowy kolor, ale i tak uważam,że jest pikny:rolleyes:

Edytowane przez zizi1978

Kawałek ściany za lustrem pomalowany. Nie jest doskonale, ale łazienka w końcu dostała jaja i jestem w niej zakochana :).

łaz gór.jpg

Miałam pokazać salon....lampa jest tymczasowa i do przesunięcia, nie ma zasłon, fotele kiedyś będą uszaki ;). Na ścianie z tv biała (chyba) biblioteka, nad kaloryferem półki albo obraz. Dużo do zmiany ale i tak go lubię :).

ciach :) Ven widziała :D

Edytowane przez yokasta

Dzięki Madziu :) salon zwykły tak na maksa, oprócz komody po babci, zegara i drewnianych mebli to ikea (czyt. dwa fotele i sofa ;)). Nie ma co oglądać :).

Łazienka miała być surowa na maksa i była. Cała biała + grafitowa podłoga. Aż coś mnie tknęło na beż a potem szablon :D i jakoś tak poszło. Oczywiście na zdjęciu załapała się bluza męża itd. :/ efekt na żywo jest super. Obudowałabym grzejnik czymś ładnym ale akurat tego używamy a obudowa zawsze mniej lub bardziej zatrzymuje ciepło.