MagdaZZZ 14.09.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Zazdroszczę!!!! Magda Mam nadzieję, że nie po raz ostatni są u Ciebie. Przy okazji: zebrałaś piękną kolekcję paryskich bram! No, to już nie ode mnie zależy Sama widzisz, jakie LB ma zasoby i ile czekać trzeba na takie gratki Lui dokładnie teraz utuliłam ją do snu i postawiłam wysokooo żeby już do niej nie biegać. Postawiłam nawet na konsoli na hollu, ale to nie to chyba musi się doczekać na własność stolika pomocnika którego właśnie szukam, eh jakże moje życie było prostsze póki się nie napaliłam na inny model niż wcześniej wybrany Może jeden z tych? Ven po ile są świece LB w MG o średnie mi chodzi:) Nie wiem...39? kupowałam tylko te małe. No i dostałam kiedyś za bycie wiernym fanem przepiękną dużą ala sweter dziergany cudna, stoi na konsoli (doczekała się ). Cena chyba też zależna od modelu, te proste pewnie ok tej ceny którą ja strzelam, z pikowaniem i sweterkowe może droższe? ale nie wiem, nie sugeruj się za bardzo bo mogę namieszać. Najlepiej napisz do nich na fejsie Dzięki pytam bo w pewnym sklepie internetowym miętowe o wysokości 11cm są za 19zl ..a 18cm ciemno szare za 23zł. chyba się skuszę gładkie U nas też po 19 zł A rozmiar większe po 27, więc w necie taniej. Choć jeszcze wysyłka... więc dla tych co z Wawy, to jednak bardziej się opłaca przyjść do nas 39 zł to największy rozmiar z serii Classic. Droższe (bo też większe) są świece z serii Rustic. Dodatkowo jestem zachwycona swoim pikowanym dozownikiem LB w kuchni najlepiej wydane 160 zł te po 100 z Zara Home się nie umywają ten z Zara Home co tydzień czyszczę i skrupulatnie wycieram mydło które wycieka podczas naciskania (lekko, ale po tygodniu dla mnie jest już widoczny zaciek) a w tym nic. W MG jest złota kolekcja, żałuję że sprzedają w komplecie Dorobiłam się takiego statusu klient w LB, że mogę zamawiać co chcę i w jakich ilościach Wiec zaczęłam też na zamówienie sprowadzać osobno dozowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.09.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 strasznie ja jeszcze szukam wzoru myślę, że koniczynka będzie zbyt oczywista...może jakiś inny treliaż a poza koniczyną?? jakieś inne preferencje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.09.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 To zdjęcie troszkę małe ale śliczna i tak:) a nie Wiecie może czy nie można tego szablonu http://www.cuttingedgestencils.com/allover-stencils.html dostać gdzieś stacjonarnie??? anie dałoby się samemu zrobić, w sensie że wyciąć nożykiem w takim cienkim plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.09.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dzień dobry Chciałam przemalować sobie włosy w piątek kupiłam średni blond bo ja jasna blondyna więc mala zmiana na jesień i wyszłam czekoladowa i teraz sobie myślę jak mi wszystkie ubrania nie pasują do koloru włosów trzeba będzie coś kupić Co do świec to ja lubię z prawdziwego pszczelego wosku, choć nie wyglądają tak pięknie to jak pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.09.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 No w domu właśnie, zawsze brałam jakiś popielaty blond czy cuś i wychodziły wszystkie dość jasne to ci miałam niespodziewankę, a hurtowni fryzjerskiej to musiałabym poszukać, no nic na troszkę można być i brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 helloł Magda to super !! to teraz muszę głośno przy paru myciach przeklinać dozownik z Zary i będę mogła kupić Te stoliki nie za indyjskie dla mnie Lolek sama jeszcze nie wiem. Wiem, że treliaż będzie na białych ścianach z białymi drzwiami jedynie mam ciemną podłogę i schody no i na klatce schodowej cegła pomarańczowo-czerwona :yes:nie może się pogryźć Ja muszę zamówić farbę naturalną do włosów ale trochę się boję zielonych/niebieskich włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 kurde ale się napaliłam na ten dozownik jak wczoraj mężowi w MG pokazałam to powiedział krótko "chyba żartujesz" - on i tak ma cierpliwość do mnie i do mojego wybierania dozowników jaka okazja się zbliża że bym chciała dostać na niego pozwolenie hmn.....dzień zmarłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Diana, pamiętam jak ja z brązu przeszłam na blond i musiałam wymieniać nie tylko ubrania, ale również kosmetyki (cienie do oczu, pomadki do ust) . Edytowane 15 Września 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 obiekt moich westchnień do łazienki górnej na zdjęciu nie widać, ale ma piękny kolor karmelu i pompka jest w takim ładnym kolorze złota ahhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Hellooo wrociłam z tk maxx - były dwa różnego rozmiaru lustra - w kształcie właśnie koniczynki... lustrzana rama.I tak pewnie zanim wydumam gdzie je wcisnąć to ich już nie będzie.... w ogóle jakoś dużo asortymentu dziś. idę poczytać co pisałyście:) miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 kurde ale się napaliłam na ten dozownik jak wczoraj mężowi w MG pokazałam to powiedział krótko "chyba żartujesz" - on i tak ma cierpliwość do mnie i do mojego wybierania dozowników jaka okazja się zbliża że bym chciała dostać na niego pozwolenie hmn.....dzień zmarłych? obiekt moich westchnień do łazienki górnej na zdjęciu nie widać, ale ma piękny kolor karmelu i pompka jest w takim ładnym kolorze złota ahhhh [ATTACH=CONFIG]212388[/ATTACH] Jesssu, jakie szczęście, że ja cię wtedy odwiodłam cię od pomysłu zakupienia tych 5-ciu dozowników z ZH:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Hejka:) Kurcze jak ja zazdroszczę Wam bliskości sklepów jak TK Maxx, Ikea czy Boconcept itp. U mnie taka bieda jeżeli chodzi o wyposażenie i meble, że szkoda gadać Justyna na zdjeciu faktycznie nie bardzo widać ten karmelowy kolor, ale i tak uważam,że jest pikny Edytowane 15 Września 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Magda a jaka cena? w wawie 3-ci TK jest MagdaZZZ yhy 6 dokładnie Zizi jest mąż na mnie nie krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Kawałek ściany za lustrem pomalowany. Nie jest doskonale, ale łazienka w końcu dostała jaja i jestem w niej zakochana . Miałam pokazać salon....lampa jest tymczasowa i do przesunięcia, nie ma zasłon, fotele kiedyś będą uszaki . Na ścianie z tv biała (chyba) biblioteka, nad kaloryferem półki albo obraz. Dużo do zmiany ale i tak go lubię . ciach Ven widziała Edytowane 15 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Yokasiu łazienka zapowiada się super a lustro jakie? może Songe z IKEA? ono jest takie srebrno złote. Salon dla mnie widać że tymczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A ja tam lubię swój salon, nie musi być jak z katalogu. Jest wygodnie i funkcjonalnie a ładnie to wiadomo - rzecz względna . Lustro już jest ale nie mam zdjęcia, Kolja proste z fazą i wygląda bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ania ważne, że Tobie się podoba ładne doświetlony, to na pewno mogę o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Jest chociaż dzisiaj było strasznie pochmurno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Salonu nie widziałam:( Ale łazienka zapowiada się rewelacyjnie:yes: Dostała pazura:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dzięki Madziu salon zwykły tak na maksa, oprócz komody po babci, zegara i drewnianych mebli to ikea (czyt. dwa fotele i sofa ). Nie ma co oglądać . Łazienka miała być surowa na maksa i była. Cała biała + grafitowa podłoga. Aż coś mnie tknęło na beż a potem szablon i jakoś tak poszło. Oczywiście na zdjęciu załapała się bluza męża itd. :/ efekt na żywo jest super. Obudowałabym grzejnik czymś ładnym ale akurat tego używamy a obudowa zawsze mniej lub bardziej zatrzymuje ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts