Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja przechodzę właśnie taki stan w urządzaniu że wszędzie wpychałabym ramki, świeczki, tacki, zegary :lol2: a później będę wyrzucać bo za dużo sprzątania :lol2:

Jak się zamontują drzwi będę potrzebować waszej pomocy odnośnie treliażu :yes: bo nie wiem czy nie przedobrzę.

Ania a grzejnik obudować ale w takie szerokie poziome pasy? coś jak rolety dzień i noc, może byście ciepła nie stracili wcale tak dużo :rolleyes: i może tylko góra i przód bez boków? :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow nie no malowanie łazienki z szablonem pełna profeska wygląda super.

Dozowanik faktycznie piękny

A ja się pochwale ze wczoraj przesuwaliśmy piece te wielkie gigantyczne warzące po 200kg piece i dzięki temu nawet zimą bedę mogła mieć w salonie długie zasłony :)

mi się wydaje , ze nie jest tam potrzebna, bo teraz odsłonięte okno ma przedłużenie w tym palisadrze i to cały urok

chyba zgodze sie z Reni ;) mi sie strasznie podoba to przedłużenie, strasznie żałuję ze nie ma gdzie takiego forniru położyć zeby tak fajnie wyszło...

No chyba ze ktoś tam zgląda to wtedy do rozważenia :rolleyes:

no właśnie to okno i palisander w połysku to celowy zabieg, macie rację...odbijająca się roleta będzie fe ;) :hug: dzięki, tam nikt nie zagląda :no:

muszę się wyżyć gdzieś indziej :lol2:

Ajwi u nas w zeszłym roku jakimś środkiem do basenów była hydroizolacja zrobiona :rolleyes: mieliśmy od tego ekipę więc nie wiem czym.