agatah 16.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A jaki ten karnisZ?Bo takie rolety sa na karnisz http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80219014/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 qrka nie za dużo roleta + roleta rzymska? ja mam takie atrapy uszyte z 3 plisami ale bez mechanizmów - a jak ciemno jest to i tak spuszczam zew. aaa i okno ma szer.180 cm+ zapas i jedne brzydko się układa - zawsze patyk w środku się wygina, więc szyję zawsze dwie te same i na środku się stykają (okno dzielone). Dzięki temu są idealnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dziewczyny powiedźcie mam akcje płot - będzie z drzewa takie coś: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f06bef5614946f0b.html z czego zrobić podmurówkę? bo coś musi być - gotowe elementy odpadają bo są okropne, wymyśliłam, że z gotowych krawężników ale tych szerokich ( zamiast betonu) ...co macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a co masz teraz w oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 daj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Okna . Słyszałam, że każda kobieta potrafi (i lubi) dobierać tkaniny: w oknach, dywany, dopasowywać obicia foteli, kanap, itp. Ja tego naprawdę nie potrafię! U mnie okna najchętniej gołe, dywany mąż wybiera, a kanapy na łatwiznę - skóra w jednym kolorze z resztą mebli (foteli, krzeseł) albo to, co aktualnie modne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Magda ja będę mieć podmurówkę z prefabrykatów, nie chcę ale muszę, od 3 lat negocjuję z mężem ale jedyny mój argument to taki, ze nie podoba mi się , czyli żaden argument:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Agatah tak takie z listewką ale jeżdżące w świetle okna a nie zwijane w rolkę Ja takie rozwiązanie mam na wizu od projektantki, mnie się podoba na bogato Roleta + roleta dzień i noc? to się raczej nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Magda zrobiłaś jakieś foty twojej rozpierduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Magda bardzo ładny ten płot mnie by się tylko malować nie chciało. Zawsze jak chodzimy na spacer albo przejeżdżamy to oglądamy ogrodzenia i ładne są tylko na świeżo, później strasznie zaniedbane ale to kwestia gospodarza. Mnie by się nie chciało więc u nas będzie metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Venus, czyli nie rolety, tylko plisy albo duetki chyba będziesz miała?? Ja bym mogła mieć, ale do dzieciowego pokoju chyba nie za bardzo.... do kuchni plisy tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ja za chiny ludowe nie malowałabym tyle metrów, dokładnie ładny jak nowy lub odświeżony venus pochwaliłam się u mnie nowym podnóżkiem, sama go odnawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) hmm nie wiem kto będzie malował tzn wiem - mąż. Ale inwestujemy w dobrą farbę - jakąś sprowadzaną z Niemiec ( podbitka też była tym "czymś") i będzie tż ze stolarzem działał. W sumie będzie ok 50 mb tego płotu - na 180 cm wysoki. Ale to mus - ulica dość uczęszczana, ludzie chodzą do gimnazjum/przedszkola/na pocztę. A że drzewo kupione sezonowane dość tanio, stolarz też to takie coś- powinno pasować do reszty. Bo za nowocześnie to u nas nie będzie. Porównywaliśmy jeszcze cenę z tymi przęsłami co zakrywają metalowymi - ale to cena jak za SSO odpada. Płot musi mieć funkcje przede wszystkim zasłaniać Edytowane 16 Września 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Reni co do fot rozpierdzielku to u Ciebie odpisałam.Z prefabrykatów czyli takie coś? http://fabryka.colorex.pl/galeria/1262778075.jpg bo wymóżdżyłam, żeby dać krawężnik ale drogowy + słupek w ziemie a miejsce łączenia zalać betonem co by udawało jedną całość.Mąż obmyśla czy się tak "da". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Agata nie plisy i nie duo oddzielne rolety na mechanizmie w świetle okna szare i na wierzchu roleta rzymska, ja chyba po chińsku tłumaczę Magda ale lakier wypala słońce a olej ssie drzewo chyba na początku jest dużo pracy z takim płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Magda nie wiem czy dokładnie coś takiego, ale to co pokazałaś nie wygląda ciekawie, aż dziś poproszę męża aby mi pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Venus - na początku będzie napuszczony i 3 x malowany a później po 1 roku natryskowo i podobno min 5 lat spokoju;) zobaczymy jak w praktyce.Farba droższa niż drzewo heheh:) Reni - no właśnie podpytaj może coś lepszego znajdziesz, bo mój mąż też o tym mówil, a sąsiadka ma takie i okropnie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 zapytam, bo temat nie odległy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Venus, pokaż mi palcem jakie, bo nie rozumiem Jak nie roletki zwijane i nie plisy to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.09.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja nienawidzę tych podmurówek i nie mam. Masakra jakaś. Co innego jak słupki też sa betonowe - ale wtedy trzeba głębokie fundamenty robić - koszt masakryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts