mirela99 02.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Venus - pooglądaj sobie na YT simon's cat. Gwarantuję, że takie przekopy będziesz miała. Ten gość co to wymyśla dokłądnie zna psychikę sierściuchów . A śmiecu co nie miara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mirelka Simons cat wymiata, double trouble moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 nie ma za co. A z tapetą racja. Kurczę a ja taka niecierpliwa jestem Wogólę nie mogę się waszego salonu doczekać. Zastanawia mnie jak tam meble wejdą bo taki mały mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 02.02.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Piękny stół i świeczniki i obrus ... ale w tym wszystkim koty ... no raczej słabo to widzę Ja ostatnio przyłapałam nasze jak ostrzyły sobie pazurki na rogu stołu - zawał murowany, więc się przyszykuj...ale nie oddam moich łobuzów nikomu! ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Quella, ale i kota da się wychować Mój do skórzanej kanapy się dobierał, dziś już nie próbuje (kilka interwencji i jest spokój) A kocica moich rodziców wie że na kanapę nie można nawet wskoczyć, i nie wchodzi nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pszczółko ten nasz salon dla mnie jest taki akurat. Gdybym chciała salon super nowoczesny gdzie ważna jest przestrzeń to ten nie zdałby egzaminu Po wstawieniu kanapy i foteli na pewno szału nie będzie, ale nam starczy i co najważniejsze pasuje do stylu Quella witam Zobaczymy jak będzie u nas, jak będzie niedobra to ją zamknę w jakimś pokoju...taaaa tylko drzwi jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 02.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 uuu monsanbia - myślę, że tu mogłaby się rozpocząć dłuuuugaaa dyskusja. My np. gonimy nasze koty żeby nigdy przenigdy nie łaziły po blacie w kuchni. Co z tego jak i tak nas witają codziennie na oknie w kuchni, do którego trzeba dotrzeć przez .... blat. Dla mnie - walka z wiatrakami nieustająca Venusku - juz kiedyś wychwałałam Twój dom, zainteresowały mnie szczególnie ghosty - czekam teraz na przypływ gotówki i zamawiam swoje. Czy zamkniesz kota w pokoju ... ja nie mam serca i w związku z tym mamy ciągłe awantury z mężem "koty są dla ciebie ważniejsze ode mnie" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Quella ja na razie taka mądra bo kota nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Podobno kota można wychować, ale on o tym pamięta tylko jak my jesteśmy obok. Jak nas nie ma ... to wolnoć Tomku w swoim domku (bo koty uważają, że to ICH dom a nam tylko pozwalają z sobą mieszkać ). Np. jak jest mój TŻ to sierści nie wchodzą na stół. Kiedyś zostałam w domu a mąż się zwinął gdzieś. I co zrobiły koty jak tylko auto odjechało ? Wskoczyły oba na stół i ... siedziały na nim przez 1,5 godziny, aż nie usłyszały samochodu na podjeździe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 o matko ciekawe co u nas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kotka stop odbiór jutro stop o 12 stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kotka stop odbiór jutro stop o 12 stop Czekamy. STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 jak ty dziś zaśniesz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 O kurcze, to ja moze dzis wieczorkiem wysle te szczegóły do wizualki, bo od jutra to Ty bedziesz baaardzo zajęta:lol: Przeslesz mi na pw swoj adres e-mail? Kiedys pisałysmy ale nie wiem, czy odnajde... Jak tylko położe Małego spac-wysle wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Czekamy STOP na fotki STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 jak wstanę będzie kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Fionka już na miejscu Piękna jest maleńka i na razie się boi. Pierwsze co zrobiliśmy to włożyliśmy ją do kuwety, a ten mały ciećwierz schował się za suszarką miaucząc przypominając o swej obecności Ogólnie na razie strasznie śpiewna jest, całą drogę miauczała że chce już wyjść. Zdjęcie zrobi mąż, bo mi jakieś niewyraźne wychodzą. Fiona mamę ma śliczną niebieski point - na pewno następny kotek będzie w takim umaszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Jestem bardzo ciekawa tego kotka. Być może my kiedyś się dorobimy kota zobaczy się. Venuska a jaką rasę macie? Bo jakoś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Fionka wchodzi na mnie z ciekawości i mruczy jak traktor żeby ją głaskać, teraz zostawiłam ją na dole żeby się oswoiła z domem, ale na razie wystraszona i miauczy za każdym razem jak nie ma mnie przy niej Teraz miuczy tak, że chyba sąsiedzi słyszą aż mi się instynkt macierzyński włączył. Yokasta Fionka to kotka brytyjska niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To dokładnie ta sama rasa na którą ja się napaliłam (i mąż też, bo on bardzo lubi koty, ja mniej ale tak sobie myślę że byłoby miło gdyby sierściuch nam tu towarzyszył i wygrzewał się przy kominku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts