Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ajwi mogę naszego polecić :yes: mamy od niego jak na razie tylko lustro, ale polecałam go już kilku osobom na fm i wszystkie były zadowolone :yes: straszna z niego gaduła:p nie jest tani ale robi solidnie :yes: my nie będziemy mieć lacobelu tylko szkło opti white hartowane lakierowane na szaro.

super :-) mi tam wszystko jedno co będzie, byle nadawało się do kuchni i było rozsądne cenowo :yes:

Dziewczyny a co myślicie o tych skórzanych shopperkach z allegro?? Kupowała ktoras?? Może jakiś sprawdzony sprzedawca/model?? Potrzebuje na szybko nie za drogiej skórzanej torby.. i jeszcze jedno one w większości sa bez podszewki tzn z wkładana kosmetyczką.. czy wiecie jak to się użytkuje.. dzięki :) miłego wieczoru:bye:

W kwestii rolet mam zaległość do wygłoszenia od siebie. Ja też planuję w całym domu rolety kryjące w świetle szyby (to ma być zastępstwo za roletę zewnętrzną, bo takowych nie mamy), a ponieważ ja też niefirankowa jestem totalnie to na wierzchu, w alternatywie firanki właśnie bedą roletki rzymskie z półprześwitujących, "gazowatych" materiałów i chciałam powiedzieć, że taki właśnie scenariusz się wyrysował w wyniku "konsultacji" z forumową panią Joanną - specjalistką od wystoju okien. To ona właśnie podpowiedziała mi takie rozwiązanie, a jest uznanym na FM fachowcem, więc Venia - piąteczka high five! za podwójne roletki :yes: :lol2:

Fra nie gniewam się :)

Szklarz się na początku zdenerwował i my też :mad: bo średnio wyregulowana ta kuchnia, a 6 razy poprawiali...naprawdę trzeba wszystko sprawdzać wrrrrrrr, coś pokombinował i w końcu powiedział że zrobi. W łazience nie będzie tak jak na wizualizacji :cry: no cóż nauczę się z tym żyć i mam nadzieję, że nie będzie tak źle.

A skoro stojnisiowo - zakupowo znowu ;) to chciałam się pochwalić, że znalazłam SWOJĄ bransoletkę. Pokażę, ale zakaz pytania o cenę, bo mnie Venus złoi w tyłek :p Sama bym się chętnie złoiła za takie zbrodnie, ale co mam zrobić skoro tylko tai żadna inna? :bash:

http://imageshack.us/a/img845/3581/ris8.jpg

Rozmawiałam z nim o szklanej balustradzie, poradził co i jak :wiggle: u nas najlepiej sprawdziłaby się na rotulach :yes: ale chyba się nie zdecydujemy :rolleyes: raczej metalowa.

A jaką wycenę tej szklanej dostałaś? My też pierwotnie planowaliśmy na zewnątrz szklaną, ale po zamontowaniu takiej wewnątrz przerzuciliśmy się na metalową :yes: