Venus_m 17.09.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ajwi mogę naszego polecić mamy od niego jak na razie tylko lustro, ale polecałam go już kilku osobom na fm i wszystkie były zadowolone straszna z niego gaduła:p nie jest tani ale robi solidnie my nie będziemy mieć lacobelu tylko szkło opti white hartowane lakierowane na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ajwi mogę naszego polecić mamy od niego jak na razie tylko lustro, ale polecałam go już kilku osobom na fm i wszystkie były zadowolone straszna z niego gaduła:p nie jest tani ale robi solidnie my nie będziemy mieć lacobelu tylko szkło opti white hartowane lakierowane na szaro. super mi tam wszystko jedno co będzie, byle nadawało się do kuchni i było rozsądne cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.09.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Będą drzwi ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ajwi to szkło 700 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 matkoscórkom! Ja 270 za metr kwadrat płaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 17.09.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 1,5 godziny i do domu O takiej to dobrze Venuska codziennie do 15 pracujesz? Zazdroszczę. Ale rozumiem, że od 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ajwi to szkło 700 zł za m2 to teraz juz jestem zainteresowana różnicą ...czym sie różni od lacobelu i dlaczego takie wybrałaś ?? Ja mam jedną sciane jakies ok 3,5 m x 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ajwi czyli jakieś 1600 zł Hartowane bo bezpieczne, bo nie pęka, bo nie ma ryzyka przy wierceniu otworów. Lakierowane bo mi się podoba, opti white dlatego aby kolor był czysty bez zielonej poświaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej Dziewczęta:rolleyes: Duś a tą kopertowę to jaką miałaś?? mnie podobają się to BEIGE XL- tylko nie wiem czy ten zamsz syntetyczny jest ok? czy nie jest cienki? i jeszcze miałaś na lańcuszku czy pasku? dzięki, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja mam sporo pracy i nie zapowiada się żebym miała mniej, co napiszę że się ogarnęłam to wychodzi jakiś grom z jasnego nieba W kwestii rolet ma prawo się Tobie nie podobać, nam się podoba i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dziewczyny a co myślicie o tych skórzanych shopperkach z allegro?? Kupowała ktoras?? Może jakiś sprawdzony sprzedawca/model?? Potrzebuje na szybko nie za drogiej skórzanej torby.. i jeszcze jedno one w większości sa bez podszewki tzn z wkładana kosmetyczką.. czy wiecie jak to się użytkuje.. dzięki miłego wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.09.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Venusko- cieszę siei na szkło i na drzwi:yes: sorki ale tak się zaaferowalam zakupem torebki, że zapomniałam napisać ps a te Twoje kotki to byczki som:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W kwestii rolet mam zaległość do wygłoszenia od siebie. Ja też planuję w całym domu rolety kryjące w świetle szyby (to ma być zastępstwo za roletę zewnętrzną, bo takowych nie mamy), a ponieważ ja też niefirankowa jestem totalnie to na wierzchu, w alternatywie firanki właśnie bedą roletki rzymskie z półprześwitujących, "gazowatych" materiałów i chciałam powiedzieć, że taki właśnie scenariusz się wyrysował w wyniku "konsultacji" z forumową panią Joanną - specjalistką od wystoju okien. To ona właśnie podpowiedziała mi takie rozwiązanie, a jest uznanym na FM fachowcem, więc Venia - piąteczka high five! za podwójne roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Asiu dzięki Dżoanie to ja maszynę kupiłam i szyję każdy ma prawo mieć tak jak się jemu podoba w następnym domu zrobię zewnętrzne rolety, które długo nawet po wprowadzeniu uważałam za zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Fra nie gniewam się Szklarz się na początku zdenerwował i my też bo średnio wyregulowana ta kuchnia, a 6 razy poprawiali...naprawdę trzeba wszystko sprawdzać wrrrrrrr, coś pokombinował i w końcu powiedział że zrobi. W łazience nie będzie tak jak na wizualizacji no cóż nauczę się z tym żyć i mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Rozmawiałam z nim o szklanej balustradzie, poradził co i jak u nas najlepiej sprawdziłaby się na rotulach ale chyba się nie zdecydujemy raczej metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A skoro stojnisiowo - zakupowo znowu to chciałam się pochwalić, że znalazłam SWOJĄ bransoletkę. Pokażę, ale zakaz pytania o cenę, bo mnie Venus złoi w tyłek Sama bym się chętnie złoiła za takie zbrodnie, ale co mam zrobić skoro tylko tai żadna inna? http://imageshack.us/a/img845/3581/ris8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ładna Asia Ty mnie powinnaś złoić za dozowniki sporo ludzi z mojego otoczenia tego nie może pojąć a dla mnie to naturalne że lustro powinno być w cenie dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Rozmawiałam z nim o szklanej balustradzie, poradził co i jak u nas najlepiej sprawdziłaby się na rotulach ale chyba się nie zdecydujemy raczej metalowa. A jaką wycenę tej szklanej dostałaś? My też pierwotnie planowaliśmy na zewnątrz szklaną, ale po zamontowaniu takiej wewnątrz przerzuciliśmy się na metalową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 17 Września 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts