asiazett 17.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ładna Asia Ty mnie powinnaś złoić za dozowniki sporo ludzi z mojego otoczenia tego nie może pojąć a dla mnie to naturalne że lustro powinno być w cenie dozownika a moja bransa w cenie 2 lamp do salonu No to obejdzie się bez bicia w obie strony? Albo nie, dajmy sobie po klapsie dla przyzwoitości, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ale te lampy ceną nie powalały jak na oświetlenie nie mnie decydować o nie swoich pieniądzach ja się rządzę swoimi nie mam wyceny, bo nie pytałam Asia a dlaczego szklana już nie? (ja szklaną do środka chciałabym..może jak mi się nie odmieni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Asia Ty napalona bestio, klapsów się paniusi zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej Dziewczęta:rolleyes: Duś a tą kopertowę to jaką miałaś?? mnie podobają się to BEIGE XL- tylko nie wiem czy ten zamsz syntetyczny jest ok? czy nie jest cienki? i jeszcze miałaś na lańcuszku czy pasku? dzięki, pozdrawiam:bye: miałam ta dużą, ale była ze skóry cała. chyba w aktualnej ofercie już jej nie ma. z łańcuszkiem. Dziewczyny a co myślicie o tych skórzanych shopperkach z allegro?? Kupowała ktoras?? Może jakiś sprawdzony sprzedawca/model?? Potrzebuje na szybko nie za drogiej skórzanej torby.. i jeszcze jedno one w większości sa bez podszewki tzn z wkładana kosmetyczką.. czy wiecie jak to się użytkuje.. dzięki miłego wieczoru:bye: moja mom ma taką od jil sander i to rozwiązanie ma tylko jedną wadę jej zdaniem - wydobycie komórki i sprawdzenie kto dzwoni (w przypadku mamusi: wydobycie komórki + wydobycie i założenie okularów) oznacza, że najpewniej i tak będzie musiała oddzwonić. mimo to, nie mogę sobie doczekać aż ją przejmę @asiazett - faaaajna bransa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 bransa o matko a ja myślałam że po biedrze, herbie i nalesie wiem już wszystko jakże się myliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A co to te dwa ostatnie? Świeżynka jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 herba = herbata nales = naleśnik jeszcze jest kebs = kebab tzw idziesz na kebsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 dobranoc zimno idę do łóżka z herbą i Prynckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 O rany, jeszcze sie musze sporo nauczyc . Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 o to miejsce chodzi http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6245164_popr.jpg Pięknie to wygląda noo.... I ani mi się nad żadną roletą nie zastanawiaj bo jest zbędna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 herba = herbata nales = naleśnik jeszcze jest kebs = kebab tzw idziesz na kebsa? a w męskim gronie jest jeszcze kiełba = czyli kiełbasa (ew. "ginta") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ale te lampy ceną nie powalały jak na oświetlenie Ha! Myślisz, że nie wiem... Ale jak się chce na szybko i cos co się podoba to trzeba zapłacić więcej. Do tej pory wszystkie moje oświetlenia w domu były kupione do 200 zł/szt., a teraz z tym salonem to sama musiałam przełknąć gorzką pigułkę normalnych cen. Dla pocieszenia powiem Ci, że wyszukałam najtańsze oferty w necie. W przypadku kare design rozbieżności były od połowy do ponad jednego tysia A na Corala zachorowałam jak był wszędzie po 6 stów, to teraz 4 i pół już lepiej, nie? Asia a dlaczego szklana już nie? (ja szklaną do środka chciałabym..może jak mi się nie odmieni ) No ja tu nie będę chyba miarodajnym doradcą. Bo nam tą wewnętrzną balustradę montował znajomy, grzecznościowo, bo miał dostęp do taniego szklarza, natomiast nigdy wcześniej takiej "konstrukcji" sam nie robił. Nie wiem czy w naszym przypadku to jest kwestia zbyt cienkiego szkła, czy złego montażu, ale nasza balustrada się delikatnie rusza (liczę, że sytuację trochę poprawi nakładana na tafle poręcz, która się robi :shirpot:). I na łączeniu kilka mm uciekło, więc jest lekka szparka. W tej sytuacji taką zewnętrzną trzeba by było albo już u profesjonalisty z prawdziwego zdarzenia, albo hiper grube szkło zastosować, a w obudwu tych przypadkach koszty są zabójcze (stąd pytam Ciebie o wycenę). Poza tym uznałam, że na szklanej raczej nie powieszę doniczek z kwiatami, względnie latem nie wywietrzę kołdy. I w zasadzie mój balkonik ma mi służyć za suszarnę latem to po co mam to w przezroczyste szkło wyposażać (pewnie, że można by mleczne, ale to już nie to samo ) Dorzucę jeszcze upierdliwość mycia szkła z zewnątrz, no i w zasadzie nie mam żadnych kontrargumentów , poza tym, że ładne to i nowoczesne - jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.09.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 herba = herbata nales = naleśnik jeszcze jest kebs = kebab tzw idziesz na kebsa? a w męskim gronie jest jeszcze kiełba = czyli kiełbasa (ew. "ginta") i zapieksa=zapiekanka W Warszawie przy rotundzie nawet lokal pod tym tytułem powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.09.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Jak zakupowo - to się pochwalę kupiłam wczoraj krótka spódniczkę bombkę, spódniczkę reserved ołówkową (spódniczki po 12 pln w szmateksie) i buty Hilfigera na allegro (skórka za 160 pln) : http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/08/01/06/3508010668_2 Edytowane 18 Września 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Rozm. 35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam:) fajne buty - takie klasyczne. Ja wczoraj musiałam młodemu coś kupić jesiennego i takie coś popełniłam http://azure.sarenza.net/static/_img/productsV4/0000061575/0000061575_107607_09.jpg?201308250150 żeby nie było z działu dla dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Macie rację, zapieksę i kiełbę znam zakochałam się w Green Coffee Nero i jeszcze mam tak blisko a odkryłam po 2 latach bożżżżżżż te kanapki :D Mirelka ładne, Lui rozmiar to chyba 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Magda czaderskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 zakochałam się w Green Coffee Nero i jeszcze mam tak blisko a odkryłam po 2 latach bożżżżżżż te kanapki :D która jest faworytką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 dziękuję u nas na "prowincji" niestety czaderskiej knajpo-kanapki nie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts