Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Ładna :)

Asia Ty mnie powinnaś złoić za dozowniki ;) sporo ludzi z mojego otoczenia tego nie może pojąć a dla mnie to naturalne że lustro powinno być w cenie dozownika :rotfl:

:hug: a moja bransa w cenie 2 lamp do salonu :lol2:

No to obejdzie się bez bicia w obie strony? Albo nie, dajmy sobie po klapsie dla przyzwoitości, hehe :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dziewczęta:rolleyes:

Duś a tą kopertowę to jaką miałaś?? mnie podobają się to BEIGE XL- tylko nie wiem czy ten zamsz syntetyczny jest ok? czy nie jest cienki? i jeszcze miałaś na lańcuszku czy pasku? dzięki, pozdrawiam:bye::bye:

miałam ta dużą, ale była ze skóry cała. chyba w aktualnej ofercie już jej nie ma. z łańcuszkiem.

Dziewczyny a co myślicie o tych skórzanych shopperkach z allegro?? Kupowała ktoras?? Może jakiś sprawdzony sprzedawca/model?? Potrzebuje na szybko nie za drogiej skórzanej torby.. i jeszcze jedno one w większości sa bez podszewki tzn z wkładana kosmetyczką.. czy wiecie jak to się użytkuje.. dzięki :) miłego wieczoru:bye:

moja mom ma taką od jil sander i to rozwiązanie ma tylko jedną wadę jej zdaniem - wydobycie komórki i sprawdzenie kto dzwoni (w przypadku mamusi: wydobycie komórki + wydobycie i założenie okularów) oznacza, że najpewniej i tak będzie musiała oddzwonić. mimo to, nie mogę sobie doczekać aż ją przejmę :D

@asiazett - faaaajna bransa :)

ale te lampy ceną nie powalały jak na oświetlenie :no:

Ha! Myślisz, że nie wiem... Ale jak się chce na szybko i cos co się podoba to trzeba zapłacić więcej. Do tej pory wszystkie moje oświetlenia w domu były kupione do 200 zł/szt., a teraz z tym salonem to sama musiałam przełknąć gorzką pigułkę normalnych cen. Dla pocieszenia powiem Ci, że wyszukałam najtańsze oferty w necie. W przypadku kare design rozbieżności były od połowy do ponad jednego tysia :yes: A na Corala zachorowałam jak był wszędzie po 6 stów, to teraz 4 i pół już lepiej, nie?

Asia a dlaczego szklana już nie? (ja szklaną do środka chciałabym..może jak mi się nie odmieni :lol2: )

No ja tu nie będę chyba miarodajnym doradcą. Bo nam tą wewnętrzną balustradę montował znajomy, grzecznościowo, bo miał dostęp do taniego szklarza, natomiast nigdy wcześniej takiej "konstrukcji" sam nie robił. Nie wiem czy w naszym przypadku to jest kwestia zbyt cienkiego szkła, czy złego montażu, ale nasza balustrada się delikatnie rusza (liczę, że sytuację trochę poprawi nakładana na tafle poręcz, która się robi :shirpot:). I na łączeniu kilka mm uciekło, więc jest lekka szparka. W tej sytuacji taką zewnętrzną trzeba by było albo już u profesjonalisty z prawdziwego zdarzenia, albo hiper grube szkło zastosować, a w obudwu tych przypadkach koszty są zabójcze (stąd pytam Ciebie o wycenę). Poza tym uznałam, że na szklanej raczej nie powieszę doniczek z kwiatami, względnie latem nie wywietrzę kołdy. I w zasadzie mój balkonik ma mi służyć za suszarnę latem to po co mam to w przezroczyste szkło wyposażać (pewnie, że można by mleczne, ale to już nie to samo :no:) Dorzucę jeszcze upierdliwość mycia szkła z zewnątrz, no i w zasadzie nie mam żadnych kontrargumentów :bash:, poza tym, że ładne to i nowoczesne - jak lubię :cool:

Jak zakupowo - to się pochwalę:) kupiłam wczoraj krótka spódniczkę bombkę, spódniczkę reserved ołówkową (spódniczki po 12 pln w szmateksie) i buty Hilfigera na allegro (skórka za 160 pln) :):

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/08/01/06/3508010668_2

Edytowane przez mirela99