Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://imageshack.us/a/img845/3581/ris8.jpg

ladna :) ja od dawna gustuje w pandorce i tylko takie nosze :)

jednak staram sie by na jednej nie bylo zbyt duzo zawieszek, bo sie ciezka robi ;)

Venus czyli jeszcze nie przesadzone odnosnie balustrady ??

a slow uzywacie jak mlodziez w szkole ;) ja czasem jak slucham jezyka syna i kolegow to sie usmiecham i mowie do siebie, gdzie ja jestem ;) no ale kazde pokolenie tworzy wlasne neologizmy ;) poki nie sa obrazliwe i wulgarne to nie mam nic przeciwko ;) chociaz nie ukrywam, ze bywa, iz niektore skroty mnie draznia :)

I garniak - garnitur

Ostatnio słyszałam baaardzo fajny dynksik słowny (uwaga, będzie wulgarnie! ;P) skurwysyny = mokasyny, choć to żaden skrót :bash:

ad Słonko - i weź tu nadąż nad tym wszystkim, żeby nie wyjść na piernika. Moja kuzynka ostatnio zarzuciła tekstem "gościejka" w sensie gościówa, w sensie - jakaś pani ;)

Magda - fajowe te geox'y :yes: sama bym takie chciała :rolleyes: dla siebie :p

Mirela - a Tobie to prawdziwy szacun za połów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif

Ajwi dziś miałam dwie, tj dwie do spółki z koleżanką czyli w sumie jedna na głowę ;) jedna z szynką parmeńską a druga z tuńczorem :D jami :D :D a teraz maca mi została :mad:

Słonko balustrada to dla mnie temat bardzo abstrakcyjny :D

Asia z tym garniakiem to dałaś czadu :lol2: a gościejkę wiedziałabym o co cho, to tak jak "jesteś u facetki" :lol:

Duś bronx? :lol2: dobre.

ja jeszcze nie kupiłam żadnych przez interenet. W kazdej rozmiarówce mam inny rozmiar, długości wkładki jakoś nigdy nie są takie jak bym chciala i doo...pa :mad:

Bo trza je odnaleźć w sklepie stacjonarnym (choć podobny model z tej samej firmy).

Jak kupowałam na zalando shooty to 4 razy wymieniałam (i dostałam jeszcze rabat na zakupy)

dziewczyny Wy jesteś często w ikea - co myślicie o tym stole stornas ?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60152340/

cudów się nie spodziewam - ale czekam na wasze opinie.

na razie mam stary stół i stare krzesła ( i zarąbiste amaranty:lol2: ale zazwyczaj wiszą białe zwykłe zasłony z woalu z podszyciem).

tak to wygląda http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5804ef17cd36fb15.html#

na początku miał być dębowy z ghostami - ale mi nie pasują bo jednak "ku skandynawii" zmierzam...to wydumałam zwykły stornas - cena ok. Ale krzesła mi nie pasują żadne.

Przy okazji sypialnii może bym i stół wzięła.

Edytowane przez Magda_lena85

rozm 41

Nie wiedziałam jeszcze nigdy tak pięknie wykończonych (w środku) butów :)

Na allegro można buty w super cenie dostać. Przed dwoma miesiacami kupiłam clarksy zamiast za 299 pln (kilka razy do nich podchodziłam w sklepie) to za 60 pln.

Potwierdzam, kiedyś kupiłam włoskie kozaki ze skóry strusia, absolutnie odjechane oficerki, za 70zł, w moim ;) rozm. 35.

Venus abstrakcja ? why ?

za duzo pomyslow czy co ? ;)

Magda stol kojarze z Ikei, bo nawet chyba robilam zdjecia kiedys kiedys ;) duzy, calkiem ladny stol ...... niestety nie robilam prob wytrzymalosci czy stabilnosci, ale wygladal dobrze ..... warto obejrzec od spodu i np sprawdzis jak sie rozklada (ale widze, ze Duś sie wybiera to wiecej Ci powie ;)