mirela99 18.09.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 rozm 41 Nie wiedziałam jeszcze nigdy tak pięknie wykończonych (w środku) butów Na allegro można buty w super cenie dostać. Przed dwoma miesiacami kupiłam clarksy zamiast za 299 pln (kilka razy do nich podchodziłam w sklepie) to za 60 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 http://imageshack.us/a/img845/3581/ris8.jpg ladna ja od dawna gustuje w pandorce i tylko takie nosze jednak staram sie by na jednej nie bylo zbyt duzo zawieszek, bo sie ciezka robi Venus czyli jeszcze nie przesadzone odnosnie balustrady ?? a slow uzywacie jak mlodziez w szkole ja czasem jak slucham jezyka syna i kolegow to sie usmiecham i mowie do siebie, gdzie ja jestem no ale kazde pokolenie tworzy wlasne neologizmy poki nie sa obrazliwe i wulgarne to nie mam nic przeciwko chociaz nie ukrywam, ze bywa, iz niektore skroty mnie draznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jeszcze jest bronx! czyli browarek jak skończę to moje wczorajsze spotkanie, to też będzie shopping. ikee mam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 I garniak - garnitur Ostatnio słyszałam baaardzo fajny dynksik słowny (uwaga, będzie wulgarnie! ;P) skurwysyny = mokasyny, choć to żaden skrót ad Słonko - i weź tu nadąż nad tym wszystkim, żeby nie wyjść na piernika. Moja kuzynka ostatnio zarzuciła tekstem "gościejka" w sensie gościówa, w sensie - jakaś pani Magda - fajowe te geox'y sama bym takie chciała dla siebie Mirela - a Tobie to prawdziwy szacun za połów http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mirela fajne butki ja jeszcze nie kupiłam żadnych przez interenet. W kazdej rozmiarówce mam inny rozmiar, długości wkładki jakoś nigdy nie są takie jak bym chciala i doo...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ajwi dziś miałam dwie, tj dwie do spółki z koleżanką czyli w sumie jedna na głowę jedna z szynką parmeńską a druga z tuńczorem jami :D a teraz maca mi została Słonko balustrada to dla mnie temat bardzo abstrakcyjny Asia z tym garniakiem to dałaś czadu a gościejkę wiedziałabym o co cho, to tak jak "jesteś u facetki" Duś bronx? dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ja jeszcze nie kupiłam żadnych przez interenet. W kazdej rozmiarówce mam inny rozmiar, długości wkładki jakoś nigdy nie są takie jak bym chciala i doo...pa Bo trza je odnaleźć w sklepie stacjonarnym (choć podobny model z tej samej firmy). Jak kupowałam na zalando shooty to 4 razy wymieniałam (i dostałam jeszcze rabat na zakupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) dziewczyny Wy jesteś często w ikea - co myślicie o tym stole stornas ?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60152340/ cudów się nie spodziewam - ale czekam na wasze opinie. na razie mam stary stół i stare krzesła ( i zarąbiste amaranty:lol2: ale zazwyczaj wiszą białe zwykłe zasłony z woalu z podszyciem).tak to wygląda http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5804ef17cd36fb15.html# na początku miał być dębowy z ghostami - ale mi nie pasują bo jednak "ku skandynawii" zmierzam...to wydumałam zwykły stornas - cena ok. Ale krzesła mi nie pasują żadne. Przy okazji sypialnii może bym i stół wzięła. Edytowane 18 Września 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziewczyny, przepraszam, nie miałybyście może ochoty rzucić okiem na moją kompozycję galerii? (Ven, przepraszam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.09.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 rozm 41 Nie wiedziałam jeszcze nigdy tak pięknie wykończonych (w środku) butów Na allegro można buty w super cenie dostać. Przed dwoma miesiacami kupiłam clarksy zamiast za 299 pln (kilka razy do nich podchodziłam w sklepie) to za 60 pln. Potwierdzam, kiedyś kupiłam włoskie kozaki ze skóry strusia, absolutnie odjechane oficerki, za 70zł, w moim rozm. 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Lui już idę Magda a ghosty louisy na szczytach ze skórką owczą? a na boki jakieś inne skandynawskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 tego nie wymyśliłam a co ze stołem - widziała go któraś live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 tego nie wymyśliłam a co ze stołem - widziała go któraś live? madziu, będę dziś w ikei for siur i pomacam Dziewczyny, przepraszam, nie miałybyście może ochoty rzucić okiem na moją kompozycję galerii? (Ven, przepraszam ) idem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Venus abstrakcja ? why ? za duzo pomyslow czy co ? Magda stol kojarze z Ikei, bo nawet chyba robilam zdjecia kiedys kiedys duzy, calkiem ladny stol ...... niestety nie robilam prob wytrzymalosci czy stabilnosci, ale wygladal dobrze ..... warto obejrzec od spodu i np sprawdzis jak sie rozklada (ale widze, ze Duś sie wybiera to wiecej Ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 okej Duś dziękuję bardzo - mam obawę tylko czy drzewo nie jest zbyt miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 vENUSKO pamiętasz może sprzedawcę, od którego kupowałaś na allegro stół? LONDON możesz mi przesłać zdjęcie Twojego stołu z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Classic a masz może jakieś foty stołu - po jakimś czasie używania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 hej hej ja stołu sosnowego bym nie chciała, plus te sęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Słonko za dużo pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Venus napiszesz mi na powyższe? dziekuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts