Magda_lena85 20.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 w ciągu tyg też nie widzę - ale w sobotę jak idę z Albim a słońce świeci to udaję, ze nie moje okna. Ale dom 8 m od chodnika. Zizi - no właśnie wszystko zależy co wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.09.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ostatnio jęczałam, że zazdroszczę Wam sklepów "wnętrzarskich" bo u mnie bryndza. No to zapowiada się zupełna katastrofa, bo dostałam właśnie info, że nawet AD zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to ostro, ale w AD to mają takie ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok mąż mi kategorycznie zabronił rozważać szklaną balustradę na schody no to problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok mąż mi kategorycznie zabronił rozważać szklaną balustradę na schody no to problem z głowy Jakiś konkretny argument ??? Mi sie bardzo podoba szklana ale niestety budżet na nią jest dużo mniejszy u nas wiec będzie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to ostro, ale w AD to mają takie ceny.... Justyn wiem, że ceny maja zaje.... ale czasami mogłam tam coś upolować fajnego. Od b. dawna chorowałam na parasolnik z ich oferty, wydaje mi się, że nawet w MG go widziałam i czekałam, aż obniża cenę, no i w końcu się doczekałam. A że miałam jeszcze parę zł na karcie LH to końcowa cena wyszła zupełnie przyzwoita:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zizi chyba polowałyśmy na ten sam parasolnik, tylko ja się nie doczekałam Ajwi konkretny argument z czyszczeniem już kilka rzeczy mam które zobowiązałam się pucować i wystarczy, nie będziemy dokładać sobie tej balustrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ajwi konkretny argument z czyszczeniem już kilka rzeczy mam które zobowiązałam się pucować i wystarczy, nie będziemy dokładać sobie tej balustrady. Jest to dość dobry argument Strasznie zastanawiam sie nad tym "Twoim" lusterm z ceglanej sciany do mojego małego wc'ciku... Planuję tam ceglę na ścianie i tak mi sie spodobało u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Justyna w sprawie balustrady, nie myślałaś o połączeniu drewna ze stalą nierdzewną ewentualnie z aluminium polerowanym, co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ajwi no kontrast jest naprawdę rewelacja ja uwielbiam takie połączenia, ofc lubię też takie śmieciuchowe z odpadającą farbą, ale jednak bardziej lubię eligancko Ja bym się nie zastanawiała, bo jest super. Gdybym mogła to bym w łazience dolnej takie miała Szkło do kuchni zamówione, kolor wybrany do łazienki dolnej też zamówione, jutro idziemy się dogadać jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zizi myślałam, jakieś 3-4 lata temu, ale przestało mi się to podobać muszę postawić na nigdy nie przemijającą klasykę zobaczymy jak będą drzwi, będę wiedziała w którą stronę iść żeby nie przedobrzyć. Chwilowo jestem na etapie czarnej metalowej balustrady a nie chromowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Nie wiem czy o tym samym myślimy, więc wklejam zdjęcie, które jest własnością firmy Stol-Mip:[ATTACH=CONFIG]213429[/ATTACH] Edytowane 20 Września 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mąż ściągnął dziś roletę rzymską w kuchni prawie na maks, aż byłam w szoku jaka ona równa taka zwinięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to nie dla mnie w takim razie usuwam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A czy Ty się chwaliłaśmzdjęciem rolety w kuchni?? Czy to ta, która miałaś sama uszyć? A może ja coś pomyliłam/przeoczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marze6 20.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Venus_m bardzo podoba mi się Twoje mieszkanko! Interesuje mnie podłoga w salonie i cegiełka możesz napisać nazwy tych rzeczy ciężko mi teraz przeszukiwać cały wątek szybciej będzie zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ostatnio jęczałam, że zazdroszczę Wam sklepów "wnętrzarskich" bo u mnie bryndza. No to zapowiada się zupełna katastrofa, bo dostałam właśnie info, że nawet AD zamykają Serio Lipa... Nie żebym tam była częstym klientem To co nam w takim razie zostało? Bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Migotko pokazywałam sama szyłam, ale materiał niedobry. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P6308569_d_zpsb43d190a.jpg - teraz jest bardziej ściągnięta i chyba podoba mi się bardziej Marze6 witam podłoga w salonie to panel kupiony w Leroy Merlin Afzelia Borneo a cegła z Cegielni Hoffmanowskiej przedwojenna 1/2 postarzenia, kolor pomarańczowo-czerwony. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 venus jak je niecierpię tej baterii (mam taką samą:lol2::lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts