Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ostro, ale w AD to mają takie ceny....:rolleyes:

Justyn wiem, że ceny maja zaje.... ale czasami mogłam tam coś upolować fajnego. Od b. dawna chorowałam na parasolnik z ich oferty, wydaje mi się, że nawet w MG go widziałam i czekałam, aż obniża cenę, no i w końcu się doczekałam. A że miałam jeszcze parę zł na karcie LH to końcowa cena wyszła zupełnie przyzwoita:wiggle:

Ajwi konkretny argument z czyszczeniem :yes: już kilka rzeczy mam które zobowiązałam się pucować i wystarczy, nie będziemy dokładać sobie tej balustrady.

Jest to dość dobry argument :-)

Strasznie zastanawiam sie nad tym "Twoim" lusterm z ceglanej sciany do mojego małego wc'ciku...

Planuję tam ceglę na ścianie i tak mi sie spodobało u Ciebie :-)

Ajwi no kontrast jest naprawdę rewelacja :yes: ja uwielbiam takie połączenia, ofc lubię też takie śmieciuchowe z odpadającą farbą, ale jednak bardziej lubię eligancko ;) Ja bym się nie zastanawiała, bo jest super. Gdybym mogła to bym w łazience dolnej takie miała :yes:

Szkło do kuchni zamówione, kolor wybrany :wave: do łazienki dolnej też zamówione, jutro idziemy się dogadać jaka cena :lol2:

Zizi myślałam, jakieś 3-4 lata temu, ale przestało mi się to podobać :rolleyes: muszę postawić na nigdy nie przemijającą klasykę :yes: zobaczymy jak będą drzwi, będę wiedziała w którą stronę iść żeby nie przedobrzyć. Chwilowo jestem na etapie czarnej metalowej balustrady a nie chromowanej ;)

Ostatnio jęczałam, że zazdroszczę Wam sklepów "wnętrzarskich" bo u mnie bryndza. No to zapowiada się zupełna katastrofa, bo dostałam właśnie info, że nawet AD zamykają:bash:

Serio :o

Lipa...

Nie żebym tam była częstym klientem ;)

To co nam w takim razie zostało?

Bleeeee :bash:

Migotko pokazywałam :yes: sama szyłam, ale materiał niedobry.

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P6308569_d_zpsb43d190a.jpg - teraz jest bardziej ściągnięta i chyba podoba mi się bardziej :p

Marze6 witam :bye: podłoga w salonie to panel kupiony w Leroy Merlin Afzelia Borneo a cegła z Cegielni Hoffmanowskiej przedwojenna 1/2 postarzenia, kolor pomarańczowo-czerwony. Zapraszam :)