Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni spadaj :p :P ja na zdjęciach pokazuje to jak żyjemy, czyli nie chowam ścierek, noży ani innych rzeczy. Dla mnie ważne jest aby na co dzień mieć uporządkowane a nie tylko do zdjęć :)
Magda nie pamiętam, wiem że fugi kupowaliśmy w Konstancinie Jeziornej w jakimś wielkim sklepie z doradcami :rolleyes: chyba specjalne do klinkieru? ale do środka to nie wiem....na pewno mają inną strukturę niż fugi łazienkowe :yes:
Reni dlaczego? co z nią nie tak? ja z naszej jestem b. zadowolona.

ja tez jestem zadowolona bo jest jakosciowo ok, nawet bym wolała gdyby się zepsuła, po prostu chciałam inną a maż mnie namówił na tą, i teraz to już w ogóle jej nie lubię

Serio :o

Lipa...

Nie żebym tam była częstym klientem ;)

To co nam w takim razie zostało?

Bleeeee :bash:

Tak Aniu, zamykają z dniem 9.10. Do tego czasu ponoć wyprzedają cały asortyment- zniżki do 70%, choć w to za bardzo nie wierzę:no:. Co nam zostanie? Zara Home?

Reni i mokre też tam wrzucasz? :o sorry ale dla mnie to utrudnianie sobie życia. Ja mam szarą ścierkę zawsze ładnie złożoną (w sumie chyba z 15 na zmianę)

można sie przyzwyczaić, ale co zrobić kiedy muszę chować