asiazett 21.09.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ciepła? Meeega! Znalazłam jeszcze jendą fajną, w razie czego rozważam zamianę obecnej na taką: http://imageshack.us/a/img801/750/jln4.jpg Tyle, że jej jeszcze nie zmacałałam, bo na razie jest tylko na stronie, ale w sklepach ma być "lada dzień"! Yokasia, wpisz w http://emotikona.pl/emotikony/pic/14icon_google.gif "sprzedam dom" albo "sprzedam mieszkanie" i wrzucaj w te wszystkie strony swoje ogłoszenie - im wię,cej tym lepiej. I szykuj się na zmasowany atak agencji nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Yokasta jak to sprzedaż? co dalej? o sprzedaży nie mam pojęcia, ale Asia wydaje mi się dobrze radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jesteśmy po wizycie z kiciusiami, są w bardzo dobrej kondyncji Waga kuchenna kłamie, Bambarył schudł 150 g Następna wizyta w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 helloł Wstaliśmy :D tj ja wstawałam jeszcze o 5:45 do białej piszczącej mordki, żeby dołożyć jedzenia. Z racji tego, że znowu przytył jestem twarda i jeść dostaje tylko w zabawce z której sam sobie jedzenie musi wygrzebać, a co niech się uczy przetrwania. Przez 2 dni prawie nie chciał jeść, mąż mi wyrzuty robił, że młodego głodzę, 2 dni miał foszka ale jak zgłodniał to i z zabawką się przeprosił, teraz wcina Venus, widzę, że Ty równie surowa mama - jak ja . yokasta, wystarczy na Gratce. A resztę załatwią za Ciebie agencje nieruchomości - nie ustrzeżesz się przed tym . A i klienci jak wariaci do agencji lecą (boją się, że zostaną oszukani, jakby jakakolwiek agencja potrafiła ich przed tym uchronić ), więc lepiej się nie bronić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Zobaczymy. Venus, na razie będziemy badać rynek a potem się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jesssu, jaka ścierka? Gdzie ta ścierka??? 3 razy się cofnęłam i w zdjęcie gapiłam na baterii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 helloł drzwi się montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 HELOOŁŁŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Yokasta kochana moja ile bierzesz za szablonik:rolleyes: bo ja się poddaję nie umiem:cry: Co do portali to chyba Asia najlepiej radzi:yes: Asiu superaśna kurtałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 helloł Reni pisałam że za tydzień Ilonka ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ven moje niby w poniedziałek... ja się powiesze przez mojego PANA_DRZWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Bo się robią.. chołopina nie wyrabia się sam no ale przykleiłam się do jego ceny no i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Zrobiłaś ławeczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 nie i jeszcze nie wiem kiedy, czy w ogóle i w jakim kolorze napadło mnie na sypialnię, już w ten natychmiast chcę jechać, zmieniać, szyć i zaczynam myśleć o takiej ścianie tv w salonie i myślę, że powinnam na nią zbierać po czym za chwilę słyszę głos w głowie...a gdyby tak tylko niewinną narzutę do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 poduchy z etsy wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 (edytowane) :rotfl: a co chcesz w sypialni zmienić?? Jakie poduszki miały być z za oceanu:o .....oki wolno myślę dzisiaj już wiem...poduszki:) z ets nie west.. Edytowane 21 Września 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.09.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Hej dziewczyny:bye:, Justyna widzę że Ty masz tak jak ja, 100 pomysłów na godzinę ja teraz szukam żyrandola do sypialni, macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Anakris a w jakim stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Londonka sypialnia miała być tymczasowa, ale raczej zostanie na długo śladów zużycia brak, planując ją godziłam się z myślą, że tymczasówka może zostać na zawsze dlatego dobierałam tak aby się nam podobało Przede wszystkim muszę postanowić co z drzwiami do garderoby, miały być tapicerowane ale naooglądałam się MG w Paryżu i już mi się zachciało białych z niestandardowymi uchwytami Dekoracja okienna od dawna do zmiany, ale ciągle szkoda pieniędzy Myślę np o 3 zasłonach + roleta rzymska na okno i na okno balkonowe Zmiana abażurów w lampach nocnych w sypialni. Uporządkowanie pościeli, tj już wiem że moja ulubiona brązowa w paski się gryzie i stawiam na białą pościel ale...wypełniacze mam z IKEA czyli w niestandardowym rozmiarze. Nie będę teraz kupować kołdry za 400 zł + poduch + pościeli z egipskiej bawełny wymyśliłam, że mając jedną białą, 2 brązowe i jedną czerwoną (kupiona do mieszkania które wynajmowaliśmy, pasowała kolorystycznie) lepiej jak dokupię narzutę białą lub ecru aby zasłonić całą pościel, tylko poduchy będzie widać, ale te zawsze białe i już docelowe (rozmiarem i tkaniną pościeli) + uszyłabym w nogi taki pled z falban (masa roboty ale ostro nad tym myślę i nawet wymyśliłam żeby kupić paski do obrębiania z IKEA do zaprasowania, byłoby szybciej). Do tego potrzebuję obrazków....które chciałabym skomponować tak aby tworzyły całość z tv (który obecnie stoi w komputerowym, jest większy niż normalny monitor i dobry do projektów graficznych). Urzekła mnie inspiracja od LW z konikiem morskim. Galeria musi być na jednej ścianie + zakręcać na komin tak aby tv nie był na 1-szym miejscu. Zasłony...myślę, że jasne z brązowym odszyciem na dole...a może jednokolorowe ale jaśniejsze niż te co mamy? (mamy Ritva z IKEA, nawet ok, kolorystycznie super ale sierść Prinsia na niej masakra ) ciągle rozprawiam też sama ze sobą czy 2 zasłony na bokach (nie ma opcji żeby je podpinać, bo ta od strony łóżka jest prawie cały czas rozłożona bo sypialnia od południa) czy 3 i te rolety...cz wtedy rolety z odszyciem....zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts