Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusek, wlasnie cała moja rodzinka podziwia Twojego kotka. :)No jest przesliczna, po prostu i taka słodka...mua, mua,mua-do miziania i przytulania w sam raz:yes: I wiesz, co stwierdzam? Jest, jak to ktos kiedys napisał-w JEDYNYM słusznym kolorze (szarym):lol2: Edytowane przez hazeleyes1982

Venus, jako jestem weteryniarz :lol: mówię do Ciebie - zero stresu - kicia zje jak przyjdzie jej czas.

W nowym domu koty zaczynają jeść czasem bardzo późno (nawet po 2 dobach)

Śliczna jest, choć ja za brytyjczykami nie przepadam, to wygłaskałabym za wszystkie czasy :yes::

oby oby, bo z ręki też nie chce.

P.S. Dopomina się cały czas żeby leżeć u mnie na kolanach, zaczęła ostrzyć pazurki przeniosłam na drapak, przyszła zaraz miauczeć że chce na kolana, powiedziałam to wskocz a ona po mojej nodze wspinaczka na kolana :D Dałam trochę mężowi, bo cały dzień miał zakaz dotykania :lol:

[quote=yokasta;5177991

Monsabia, a czemu nie lubisz brytyjczyków, tak z ciekawości spytam :D?

Nie, żebyśmy się zrozumiały. Nie o to chodzi że brytyjczyków nie lubię w sensie nie toleruję, nie nie :no:

Ja lubię koty KOTY, takie z prawdziwego zdarzenia, wykazujące cechy drapieżne, dlatego sama mam bengala

Brytyjczyk jest taką maskotką, Kotem do poleżenia i wygłaskania. Oczywiście słodki i urokliwy, ale mało kotowaty, sensu stricte ;) Co oczywiście może być zaletą :yes:

Mój kot chodzi ze mną na spacery bez smyczy, noga w nogę, przyjdzie, połasi się, uwielbia leżeć na kolanach, ale przy okazji jest drapieżnikiem. W ciągłym ruchu,

odważny, atakuje, za to lubię europejczyki (typowe dachowce) albo rasy dominujące :yes:

Mąż a raczej teść miał dachowca. Przychodził na gwizdnięcie, przepraszał jak coś zbroił, chodził przy nodze i był bardzo wiernym towarzyszem :yes:.

Ok, rozumiem :) ja właśnie jeśli miałabym miec kota to takiego do głaskania :D misiowatego hehe. A bengal jest taki chuuuudy jakiś :D:D:D

A bengal jest taki chuuuudy jakiś :D:D:D

Jak to KOT :) Dla mnie idealny ;) Między innymi dlatego takiego wybrałam, choć akurat bengal ma posturę prawdziwego kota. Chudy jest rex ;)

Mam obsesję na punkcie grubych kotów. Wszystkie bym odchudzała. Widział ktoś w naturze grubego kota?

Grubiutki kot dla mnie już nie jest kotem ;)

Brytyjczyki to inna bajka. Rasową ich cechą jest taka a nie inna postura

Oczywiście ja to rozumiem wszystko :D nie mówię o spasionych kotach (ble!) ale o samym wyglądzie/cechach charakterystycznych konkretnych ras :yes:. Tak to widzę, bo kotów za bardzo nie lubię :) sama swojego własnego nigdy nie mialam i jeśli miałabym zacząć taką przygodę to właśnie brytyjczyki mi się wydają odpowiednie :D.

A już wybitnie nie lubię u kotów wysokich uszu (nie wiem jak to nazwać) i lubię jak mają równą sierść. Chyba dziwna jestem :rotfl:.

Z resztą co tu dużo gadać, już napisałam do hodowli we Wrocku bo jestem ciekawa paru rzeczy :). Duś, zdrowo jest się pośmiać na noc :D