Drop_Inn 05.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Kotka skutecznie mnie do Ciebie zwabiła. Jest przeurocza! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Mój futrzak też ciągle mi podstawia brzuszek do głaskania, myślałam, że może z tego wyrośnie, ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Venusek, wlasnie cała moja rodzinka podziwia Twojego kotka. :)No jest przesliczna, po prostu i taka słodka...mua, mua,mua-do miziania i przytulania w sam raz:yes: I wiesz, co stwierdzam? Jest, jak to ktos kiedys napisał-w JEDYNYM słusznym kolorze (szarym) Edytowane 5 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) no tak grey code " nie będziesz mieć żadnych kolorów przed szarym" następna będzie niebieska point na bank pani ma właśnie maleńkie kotki, gdyby tak finanse nam pozwoliły Edytowane 5 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ależ słodziak Z tym następnym poczekaj. Niech się Fiona zaaklimatyzuje, to pokaże na co ją stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dziewczyny nic mi Fiona nie chce zjeść mam karmę którą jadła u hodowcy, nawet jej ją rozmoczyłam żeby łatwiej było jej przełknąć ale pije tylko wodę i chce się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie martw się, na pewno niedługo zacznie. Mój kotek też na początku nawet nie zbliżył się do miski, nie pomogło nawet podstawianie mu jedzenia pod nos. Zostawiłam mu miskę na noc i zjadł wszystko. Nie wiem, może potrzebował trochę więcej intymności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Venus, jako jestem weteryniarz mówię do Ciebie - zero stresu - kicia zje jak przyjdzie jej czas. W nowym domu koty zaczynają jeść czasem bardzo późno (nawet po 2 dobach) Śliczna jest, choć ja za brytyjczykami nie przepadam, to wygłaskałabym za wszystkie czasy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 oby oby, bo z ręki też nie chce. P.S. Dopomina się cały czas żeby leżeć u mnie na kolanach, zaczęła ostrzyć pazurki przeniosłam na drapak, przyszła zaraz miauczeć że chce na kolana, powiedziałam to wskocz a ona po mojej nodze wspinaczka na kolana Dałam trochę mężowi, bo cały dzień miał zakaz dotykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 oby oby, bo z ręki też nie chce. zero stresu Zaczniesz się*stersowac wtedy kiedy juz będzie na to za późno bo mała dawno skoczy na żarełko Mówię Ci To ona jest teraz w stresie. Sto razy wększym niż wy Także pełen luuuuzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Monia tylko ja nie mogę przeżyć że taka chuda szyjka nic nie jje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bo Ty to byś w klatkę i parówkami paść :lol2:. Monsabia, a czemu nie lubisz brytyjczyków, tak z ciekawości spytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Venus, kot nie jest głupi. Z głodu nie padnie Jak jej zaburczy w brzuchu to raz dwa znajdzie drogę do miski. Mówię z doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 oby, kładziemy się spać, miejsce do spania ma już chyba wybrane - moje krzesło, a najlepiej jak ja siedzę i jestem jej legowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 tylko ja nie mogę przeżyć że taka chuda szyjka nic nie jje Ja wiem, dlatego to piszę, żeby Cię uspokoić Kot w nowym domu zawsze ma głodówkę Zapewniam Cię że jutro najpóźniej po południu kuleczka się dorwie do żarełka Możesz spać spokojnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 [quote=yokasta;5177991 Monsabia, a czemu nie lubisz brytyjczyków, tak z ciekawości spytam ? Nie, żebyśmy się zrozumiały. Nie o to chodzi że brytyjczyków nie lubię w sensie nie toleruję, nie nie Ja lubię koty KOTY, takie z prawdziwego zdarzenia, wykazujące cechy drapieżne, dlatego sama mam bengala Brytyjczyk jest taką maskotką, Kotem do poleżenia i wygłaskania. Oczywiście słodki i urokliwy, ale mało kotowaty, sensu stricte Co oczywiście może być zaletą Mój kot chodzi ze mną na spacery bez smyczy, noga w nogę, przyjdzie, połasi się, uwielbia leżeć na kolanach, ale przy okazji jest drapieżnikiem. W ciągłym ruchu, odważny, atakuje, za to lubię europejczyki (typowe dachowce) albo rasy dominujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Mąż a raczej teść miał dachowca. Przychodził na gwizdnięcie, przepraszał jak coś zbroił, chodził przy nodze i był bardzo wiernym towarzyszem . Ok, rozumiem ja właśnie jeśli miałabym miec kota to takiego do głaskania misiowatego hehe. A bengal jest taki chuuuudy jakiś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.02.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A bengal jest taki chuuuudy jakiś :D:D Jak to KOT Dla mnie idealny Między innymi dlatego takiego wybrałam, choć akurat bengal ma posturę prawdziwego kota. Chudy jest rex Mam obsesję na punkcie grubych kotów. Wszystkie bym odchudzała. Widział ktoś w naturze grubego kota? Grubiutki kot dla mnie już nie jest kotem Brytyjczyki to inna bajka. Rasową ich cechą jest taka a nie inna postura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.02.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Bo Ty to byś w klatkę i parówkami paść :lol2: hahahahahahahahahahaha oplulam ekran, jak to przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Oczywiście ja to rozumiem wszystko nie mówię o spasionych kotach (ble!) ale o samym wyglądzie/cechach charakterystycznych konkretnych ras . Tak to widzę, bo kotów za bardzo nie lubię sama swojego własnego nigdy nie mialam i jeśli miałabym zacząć taką przygodę to właśnie brytyjczyki mi się wydają odpowiednie . A już wybitnie nie lubię u kotów wysokich uszu (nie wiem jak to nazwać) i lubię jak mają równą sierść. Chyba dziwna jestem . Z resztą co tu dużo gadać, już napisałam do hodowli we Wrocku bo jestem ciekawa paru rzeczy . Duś, zdrowo jest się pośmiać na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Fionka też z tych intymnych kotków, przez noc zjadła 15 chrupek tyle ile było w miseczce. Rano włożyłam ją do kuwety oczywiście wyskoczyła jak oparzona. Chodziła miauczała głośno, wzięłam na ręce i na siłę do kuwety. Posiedziała, popatrzyła na mnie zagrzebała i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts