Venus_m 21.09.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jesteśmy z mamą strasznie podjarane tym krzesłem od Londonki, mąż najpierw się krzywił ale jak już puściłam płatność to uznał że takie ładne to może on by do komputerowego miał a niech ma, a jak nie zechce to bardzo mi ono do gościnnego się przyda mama mnie na 2 namawia ale zostaję przy jednym, najwyżej będę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ajwi nie znalazłam a jeżeli znajdę coś możliwego to ma cenę np 900 zł sztuka Nessko my z mężem podobnie, ja muszę kurtkę i buty, UGGI sobie daruję wolę dozownik mąż buty teraz na jesień, bo ma albo cienkie albo grube tych przejściowych niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ven powiedz mężowi że śliczne i pewnie barrrdzoo wygodne będzie:yes: ja też myślę że dwa to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 London, musiałabym znaleźć grubszy materiał niż to na czym ja maluję. Poszukam i dam znać bo nie wiem czy się będzie dało wtedy wydrukować. Miałam Venusce zdjęcie zrobić ale teraz mam za dużo na głowie i nie dam rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 cześć Tosinda co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Yokasta w wolnej chwili co tam masz na głowie oprócz dziecka i sprzedaży domu? Londonka nie kuś, dozownik ma pierwszeństwo kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Kochana dozowników masz chyba z piętnaście jak liczę ..no i są w regularnej sprzedaży więc nie stracisz, a krzesełko... ale może rzeczywiście zobaczymy co przyjdzie i jak coś to domówimy.. ale ja mam dwa:P Yoka oki czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Venus mieszkamy na razie na dole góra nie skończona....Przestój bo po 1. nie ma budżetu, po 2. nie mam czasu..... A po trzecie chyba sprawdza się scenariusz M że jak już zamieszkamy to z niczym nam się nie będzie spieszyć.... A co do włosów to nie pamiętam którego najpierw użyłam, ale wiem że po 2 myciach miałam takie fajne, mięciutkie a teraz się zrobiły takie jak oblepione czymś i strasznie cięzkie..... Muszę spróbować czegoś innego... Tosia jak robiłaś maskę??? Chociaż dla mnie to i tak pewnie za dużo zachodu wolałabym coś gotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ven, a to niewystarczająco dużo ? Jeszcze myślę nad własnym biznesem (tzn. już swój mam od jakiegoś czasu ale chcę coś nowego ). Dom do sprzedaży wystawiamy ale czy sprzedamy to zobaczymy wiele czynników o tym zdecyduje . Antoś nie jest bardzo absorbujący tzn. jest ale nie jest bardzo kłopotliwy w obsłudze więc mogę zacząć działać powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Część a wszystko ok. Cały czas do przodu tynki zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tosia obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nesska jak robią się takie strąki to trzeba oczyścić np bejbidrimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tosia to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Magda w sumie nie pomyślałam...... popatrzyłam tylko na komentarze czy są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Magda na dniach wystawię fakturę za promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Magda w razie wtopy allegro zwraca kasę więc będzie oki:yes: a jak będzie ładne za tę kasę to może być i kradzione:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tosia bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tosia Jezusku ale masz cudną chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mam nadzieję, że te krzesła to nie przekręt i nadal mam skilla przy łowieniu okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Magda, sprzedawałam meble z Belldeco no i nie chciałam mówić, ze fotele stamtąd . Firma nie ze Stanów a towary w większości made in china. Mam nadzieję, że Wam wyjdzie z fotelami . Pamiętam ten etap budowy, był super . Teraz bym dużo inaczej zrobiła ale wtedy się cieszyłam jak głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts