Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Jesteśmy z mamą strasznie podjarane tym krzesłem od Londonki, mąż najpierw się krzywił ale jak już puściłam płatność to uznał że takie ładne to może on by do komputerowego miał :lol2: a niech ma, a jak nie zechce to bardzo mi ono do gościnnego się przyda :yes: mama mnie na 2 namawia ale zostaję przy jednym, najwyżej będę żałować :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus mieszkamy na razie na dole góra nie skończona....Przestój bo po 1. nie ma budżetu, po 2. nie mam czasu..... A po trzecie chyba sprawdza się scenariusz M że jak już zamieszkamy to z niczym nam się nie będzie spieszyć....

A co do włosów to nie pamiętam którego najpierw użyłam, ale wiem że po 2 myciach miałam takie fajne, mięciutkie a teraz się zrobiły takie jak oblepione czymś i strasznie cięzkie..... Muszę spróbować czegoś innego...

Tosia jak robiłaś maskę??? Chociaż dla mnie to i tak pewnie za dużo zachodu wolałabym coś gotowego.

Ven, a to niewystarczająco dużo :rotfl:? Jeszcze myślę nad własnym biznesem :yes: (tzn. już swój mam od jakiegoś czasu ale chcę coś nowego :rolleyes:). Dom do sprzedaży wystawiamy ale czy sprzedamy to zobaczymy :) wiele czynników o tym zdecyduje :yes:. Antoś nie jest bardzo absorbujący tzn. jest ale nie jest bardzo kłopotliwy w obsłudze :) więc mogę zacząć działać powoli.

Magda, sprzedawałam meble z Belldeco no i nie chciałam mówić, ze fotele stamtąd :yes:. Firma nie ze Stanów :no: a towary w większości made in china. Mam nadzieję, że Wam wyjdzie z fotelami :yes:.

Pamiętam ten etap budowy, był super :). Teraz bym dużo inaczej zrobiła :rotfl: ale wtedy się cieszyłam jak głupia.