Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niestety :( Ale nie dziwię się. Też bym kiedyś o tym nie pomyślała. Trzeba się znaleźć po drugiej stronie barykady;) Wiedzieć co skąd się bierze, żeby takie smutne zjawiska zauważać :(

Powiedzmy sobie szczerze - żaden przedstawiciel ani dystrybutor nie czyści w ten sposób magazynów, że sprzedaje towar osobom prywatnym poniżej ceny jaką oczekuje od reseller'ów. Czyszczą magazyny w ten sposób, że reseller'om właśnie dają rabaty. Inaczej nikt by z marką nie chciał współpracować :sick:

Gdyby firma chciała pozbyć się tych krzeseł, to obniżyła by na stronie dla kontrahentów cenę o połowę - i tak wzięliby za to jak widzicie dużo więcej kasy niż na aukcji.

Jak dziś widzę takie rzeczy, to zapala mi się czerwona lampka... ;)

No ale pożyjemy zobaczymy...

Tymczasem usuwam kontrowersyjne foto...

Edit: musiałam usunąć cały wpis, bo załącznik i tak został, nie chciał się usunąć:bash:

Edytowane przez MagdaZZZ

dokładnie, zobaczymy za 2 miesiące :rolleyes:

jakie są? takie se. Yokasta pomyśl o nich jak o nowych fotelach. Magda doradzisz? ;) nie wiem co z tymi nóżkami. Tapicerujemy je na navy welur, właśnie fruną do mnie navy poduchy chevron i quatrefoil. Mam 2 uszaki i 2 podnóżki, potrzeba 16 nóżek :o

W przyszłym tygodniu pojawi się u mnie piękny uszak w kratę z ponóżkiem:rolleyes:

Będą miały smukłe, toczone nóżki - coś takiego radzę. Dodają uszakom lekkości, a z tego co pamiętam Twoim tego brakuje. Poczekaj chwilkę i sobie zobacz :) Na pewno wrzucę fotkę.