zizi1978 22.09.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Zizi oooo to jestem mega ciekawa jak to będzie się prezentować przy Key Largo co widzę te krzesła to mnie skręca, żeby tak chociaż 3 niewinne hokery na pocieszenie mieć a dozownik....nie zaprzeczę, boski jest zarówno biały jak i złoty. Jeszcze kieeeedyś muszę dokupić biały do łazienki dolnej bo mój z TK za 40 zł już zardzewiał a podoba mi się bardzo. Dobra, bufet złożony i powiem szczerze, że nie było jakichś przykrych niespodzianek przy skręcaniu:) Jak wyglada przy Key Largo? Nie umiem jeszcze tego ocenić:PZresztą musze teraz pakupić jakieś pierdułki na nowy mebel, co by nie było, że za pusto, no i obowiązkowo nowe zasłony:) Dobrze że przemalowałam nogi na czarno, pasują do nóg krzeseł Kolor bufetu jest jak dla mnie szarobeżowy, a małżonek twierdzi, że jest szary. Justyna widzę teraz (w przeności oczywiscie), że te lustro, które masz na ceglanej ścianie faktycznie nie będzie do mnie pasowało. Za Twoją radą znalazłam już okrągłe, ale nie będzie to lustro słońce:no: Oczywiscie jak już je kupię i powieszę, to dam znać co i jak:) A teraz spadam sprzatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.09.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 O kurka! poka! poka! A w ogóle to dlaczego wrzucacie zdjęcia tylko na sekundę i potem człowieczyna czyta o cudach i tylko może je sobie wyobrażać? Lui zdjęć nie wrzuciałam:no:Jak już wszystko będzie na swoim miejscu to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Lui ja nie mam jeszcze fotela w nowej tkaninie dopiero po 26.09.2013 umawiam się z tapicerem bo jest zawalony robotą ale robimy, to postanowione jeszcze dopytam ile by kosztowało przetapicerowanie hokerów w kuchni Zizi fajnie, a duże to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 a my właśnie testujemy szare i białe szkło w kuchni i jesteśmy w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Szare jest fajne, ale mam do zmiany obicia hokerów. Niby mogę mieć hokery plastikowe ale wolałabym te co teraz w szarości. Jako, że musi to być tkanina której kotki nie zmolestują zostaje mi welur. Biały welur? bleeeee szare szkło i szare hokery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Mnie chyba też, zaraz wam pokażę a hokery...najwyżej zrobi się plastikowe.......kieeeeeeeeeeeedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 UWAGA, GŁOSUJEMY wizualizacja z zasłony Białe czy szare? http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/Screenshot_2_zps79b1c22e.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 O jezu, wy na kanapie, a ja na siłownię idę po raz pierwszy od chyba dwóch miesięcy Co wizualizujemy? Bo nie pojęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.09.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Białe - ale ja mam fisia na punkcie niezabierania światła, zwłaszcza tam, gdzie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 dla mnie też białe teraz doczytałam, wizualizacja ekstra:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Magda szkło w kuchni wizualizujemy ej a my chcemy szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Białe szkło z szarym jakoś tak ponuro;) a o co chodzi z tymi krzesłami z all, co to niby z usa są, bo tez sie napaliłam, warto czy nie warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Hej Vesi Nie wiem, za 2 miesiące powinny być krzesła, zobaczymy czy nie przekręt e tam ponuro, ujęcie takie wklejam ujęcie gdzie widać podłogę http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/3kolory_zps0b73e2f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 z bielą jest jeszcze inny problem, poza tym że mniej się nam podoba od jasnego szarego nie spasuje tych odcieni, nie mam już na ich punkcie bzika ale jakby nie patrzeć blat jest biały z niebieskiego, zlew biały z różowego, meble białe białe tego się normalnie nie widzi, ale szkło da jeszcze inny odcień i wtedy mogę oszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Tosia chociaż Ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Hejo jestem Szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No ale wizka pierwsza klasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.09.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 aa podłoga szara, no bierzcie ten jasny szary, bedzie gites i jak wam sie podoba, to brać nie pytać, bo ci namieszamy w głowie niepotrzebnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 A to to szkło nie było już zamówione??? Mi się ciężko wypowiedzieć, bo ja szkła na ścianach nie lubię. Obecnie już chyba w żadnej postaci. Ale kolorystycznie szary mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Magda zamówione, ale wiesz że ja jestem mistrz zmian na ostatnią chwilę P.S. właśnie doczytałam u Ciebie o siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts