Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Zizi oooo to jestem mega ciekawa jak to będzie się prezentować przy Key Largo ;) :o co widzę te krzesła to mnie skręca, żeby tak chociaż 3 niewinne hokery na pocieszenie mieć :rolleyes: :lol2: a dozownik....nie zaprzeczę, boski jest zarówno biały jak i złoty. Jeszcze kieeeedyś muszę dokupić biały do łazienki dolnej bo mój z TK za 40 zł już zardzewiał :cry: a podoba mi się bardzo.

Dobra, bufet złożony i powiem szczerze, że nie było jakichś przykrych niespodzianek przy skręcaniu:) Jak wyglada przy Key Largo? Nie umiem jeszcze tego ocenić:PZresztą musze teraz pakupić jakieś pierdułki na nowy mebel, co by nie było, że za pusto, no i obowiązkowo nowe zasłony:) Dobrze że przemalowałam nogi na czarno, pasują do nóg krzeseł:rolleyes: Kolor bufetu jest jak dla mnie szarobeżowy, a małżonek twierdzi, że jest szary. Justyna widzę teraz (w przeności oczywiscie), że te lustro, które masz na ceglanej ścianie faktycznie nie będzie do mnie pasowało. Za Twoją radą znalazłam już okrągłe, ale nie będzie to lustro słońce:no: Oczywiscie jak już je kupię i powieszę, to dam znać co i jak:) A teraz spadam sprzatać :bash:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z bielą jest jeszcze inny problem, poza tym że mniej się nam podoba od jasnego szarego :lol2: nie spasuje tych odcieni, nie mam już na ich punkcie bzika ale jakby nie patrzeć blat jest biały z niebieskiego, zlew biały z różowego, meble białe białe :lol2: tego się normalnie nie widzi, ale szkło da jeszcze inny odcień i wtedy mogę oszaleć :lol2: