Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2: to widzę, że ja ćwiczę dziś razem z Tobą :rotfl:

też się tak zmachałaś:rotfl:

Z hokerami to jest jakaś dziwna sprawa... ja już ud dawna chcę do mint'a właśnie takie a'la Largo zamówić, ale nie wiedzieć czemu, mój producent wali za nie taką stawkę, że za każdym razem przecieram oczy ze zdumienia:bash:

Ogólnie prawie drugie tyle co za krzesło chce. Nie mogę tego zrozumieć :( Coś tam tłumaczy, że technologia, że takie trudności, a takie wzmocnienia... jakoś to mnie nie przekonuje :( Szlag mnie trafia, że wciąż ich nie mam :bash:

A te wklejone przez Ciebie super :)

Jeśli mogę coś powiedzieć - biały ponadczasowy, ładny, ale w sumie nijaki. Ciemniejsza wersja szarego daje pewnego rodzaju tzw "pazura". Tylko musimy niestety pamiętać, że szarość powoli się nudzi (zerknijcie na wątek o szarościach, kiedy był ostatni wpis.......). Jestem za szarym, ale pewnie niedługo Ci się znudzi i w perspektywie paru lat będziesz dokonywała zmian. Ale może o to chodzi:)

Ajwi nie bardzo :no: a co w ciąży jesteś że Cię naszło? :lol2: placek po węgiersku to se sama zrobię, jak jem na mieście to tylko to czego mnie robić by się nie chciało ;)

Dziewczyny zamówione jest szkło szare jasne. Urządzamy się, wydaje mi się ponadczasowo więc wybieram tak aby się nie nudziło za wyjątkiem obicia foteli w salonie :rotfl: ja z białym tego nie widzę :no:

Magda no właśnie, ceny hokerów są koszmarne :( dlatego o zmianie naszych mówię kieeeeeedyś :D

Byłam w barze (chociaż w sumie to coś pomiędzy barem a restauracją) przy IKEA w Jankach (przy jakimś salonie samochodowym, ale nie wiem jakim, to jest taki pawilon, do którego się jedzie z rondka przy McDonaldsie, tak, jakby chciało się skręcić w prawo, na Kraków, ale trzeba zjechać przed światłami jeszcze - chyba strasznie namotałam...) Koleżanka, która jest w Indiach co roku, więc ma dobre porównanie do oryginału, polecała mi to miejsce i rzeczywiście, super jedzenie! Tanio nie jest (no, nie sa to ceny barowe...), ale warto!

Magda a możesz zalinkować? :)

Myślę nad pledem do salonu, teraz na zimę by się przydał :rolleyes: nie chcę z tym navy przesadzić 2 uszaki i 2 podnóżki to już sporo. Może biało - szary chevron? poduszki lecą do mnie 2 navy quatrefoil (navy tło, biały kontur) i navy white chevron :rolleyes: Nie chcę przy cegle przesadzić :p a może ikat? :D tylko u nas coś takiego dostać to katastrofa.

Eichholtz widzę, że ma w ofercie ale ceny 900 za pled :rotfl: tiaaa odejmę 750 i mogę brać :D

Edytowane przez Venus_m