efi26 23.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ocenie jak do mnie dojdzie bo za tą cenę to mój kryształ może się plastikowy okazać wcale bym się nie zdziwiła Diana wyglądają cudownie, mówię Ci, codziennie na nie patrzę z uśmiechem bo są śliczne. Widziałam je w Argosie po 25 funtów za sztukę, może jakaś wyprzedaż była albo towar ze zwrotów, moje były solidnie zapakowane i nietknięte, mąż tylko wymienił wtyczki bo nie podobaja mi sie te przejściówki , tymbardziej jak sa widoczne. Nie jestem dziś "lotna" dopiero przeczytałam ze jest minimalne wyszczerbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 a to uszczerbienie duże jest ? nie wiem działałam pod wpływem impulsu zobaczyłam lampe cenę kupiłam, dopiero potem doczytałam o uszczerbieniu więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Elfi współczuję takiej nocy trzymaj się może coca cola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 23.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Elfi współczuję takiej nocy trzymaj się może coca cola? Diana chyba nic mnie dziś nie postawi na nogi, moje postanowienie na dziś: idę spać o 19 !!!! /marzenie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Efi i tego Tobie życzę mnie w brzuchu jeździ, ale ja już przyzwyczajona jestem - u mnie się tak każdy tydzień pracy zaczyna i to chyba na tle stresowym mam ja podobne lampy jak Ty Diana mam w sypialni (tylko one są całkiem spore) za 170 zł sztuka z abażurem z TK maxxx kupione daaaaawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 23.09.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 oj Venuska tak sie w pracy stresujesz? współczuję ale wniosek nasuwa się sam: zmienić natychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Efi o nie ja jestem zadowolona ze swojej pracy w sumie nie wiem czym się stresuje, ale zawsze w poniedziałek mam masakrę, przecież to samo będzie we wtorek czy środę, zostało mi chyba po pierwszej pracy kiedy autentycznie bałam się kolejnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 23.09.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Efi o nie ja jestem zadowolona ze swojej pracy w sumie nie wiem czym się stresuje, ale zawsze w poniedziałek mam masakrę, przecież to samo będzie we wtorek czy środę, zostało mi chyba po pierwszej pracy kiedy autentycznie bałam się kolejnego tygodnia To na terapie - wyluzowac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Efi może jak już dotrę do pracy i zobaczę że nic strasznego się nie stało przez weekend to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja właśnie kombinuje co by jakoś ten mój kącik jadalniany urządzić, przestawianie telewizora okazało się niemożliwe na razie więc zaczełam nad planowaniem tam i chyba lampa na parapecie stanie a zabiore stamtąd te okropne kwiaty, myslę też nad galerią na ściane tej obok stołu lub jakimiś fajnymi obrazkami-grafikami i sukienkami białymi na krzesła by rozświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Diana sukienki na krzesła super szyj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hej Venuska:) wiem , że pożno i po ptakach;) ale głosuję na środkowe szklo czyli jasny szary.. drzwi w piątek:wiggle: krzesełka-fajne, trzymam kciuki aby wszystko z nimi było ok.. Ja natomiast zamówiłam torębke na allegro- u sprzedawcy polecanego przez jedną z dziewczyn, przepraszam, nie pamiętam nicka:hug: i tak: kontakt ze sprzedawca b. dobry , wysyłka, realizacja zamówienia- szybko, sprawnie, towar dobrze zapakowany natomiast sama torebka.. hm.. sama nie wiem .. niby wszystko zgodne z opisem.. jest ze skóry.. wykonanie przeciętne niby ok ale np. uszyta jest z dwóch kawałków skory o nieco innej fakturze, skóra generalnie jest dość gruba, podatna na załamywanie itd.. w każdym razie wysłałam zapytanie jak wygląda możliwość zwrotu ( torebka kupiona na fakturę) zobaczymy.. oddadzą pieniądze- kupię sobie ładniejszą ( pewnie droższą niestety a jak nie będę nosić i tyle:P aaa torebka taka http://allegro.pl/wloska-torebka-damska-skora-torebka-gwiazd-zarka-i3562933257.html generalnie za taką cenę to ok tylko ja marudna jestem;) pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.09.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Helo Ale jestem urobiona cyknełam dzisiaj dwie ściany cholercia...kolor maił być .....taupe...tak się starałam,mieszałam (białą ,rzymski poranek duluxa i czarny pigment) a wyszło ....szaro,buro:mad: no ale trudno mam dość zobaczę jak dobrze wyschnie co będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Helo Ale jestem urobiona cyknełam dzisiaj dwie ściany cholercia...kolor maił być .....taupe...tak się starałam,mieszałam (białą ,rzymski poranek duluxa i czarny pigment) a wyszło ....szaro,buro:mad: no ale trudno mam dość zobaczę jak dobrze wyschnie co będzie:yes: Londonka- współczuję... ale faktycznie poczekaj do jutra, jak farba wyschnie .. i w dziennym świetle może będzie ok:yes:.. tym bardziej , że taupe to trochę taki kolor w dzień przepiękny, wieczorem .. różnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Londonka a Ty już naprawdę nie masz czym malować Normalną farbę lateksową sobie kup, a nie taki badziew. Londonka fakt ale może miałaś potrzebę DIY:rotfl: zresztą może faktycznie jutro okaże się , że kolor jet ok i po sprawie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tosiu bo ja chciałam stworzyć kolor który powali wszystkich na kolana,taki którego nikt nie ma,ale nie wyszło Fra dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tosiu bo ja chciałam stworzyć kolor który powali wszystkich na kolana,taki którego nikt nie ma,ale nie wyszło Tak myślałam:lol2: Fra dziękuję ps i nic się nie martw - mi zakup torebki tez nie wyszedł patrz 2 posty wyżej:cool: ale cóz takie życie.. żeby człowiek tylko takie kłopoty miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.09.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tak tak czytałam torebeczka ciekawa:yes: trzymam kciuki aby oddali kaskę ....bardzo się nie przejmuję kamień zerwałam ,który leżał miesiąc to co to machnąc ścianę dwa albo trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tak tak czytałam torebeczka ciekawa:yes: trzymam kciuki aby oddali kaskę ....bardzo się nie przejmuję kamień zerwałam ,który leżał miesiąc to co to machnąc ścianę dwa albo trzy razy wiem, czytałam o Twoich wyczynach:yes: fakt .. przy zrywaniu kamienia machnięcie pędzlem dwóch ścian to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Bo duluxem nigdy ładnie nie pomalujesz, bo on nie kryje dokładnie i kolory ładne tylko na palecie. Tym bardziej ciemnego koloru to nawet sobie nie chcę wyobrażać jak ta ściana wygląda. Już raz pisałam, że po tej farbie ściana wyglądaj jak by ją mopem z wody z mycia farby pomaział. Chyba, że ja mam tak wygórowane oczekiwania Chcesz wyjątkowy kolor idź sobie weź farbę z mieszalnika, na palecie są tysiące kolorów, na pewno coś znajdziesz i przynajmniej kolor jest dokładnie taki jak na wzorniku. Cenowo wychodzi podobnie, ale malujesz raz, albo 2, a nie nie 5 Tosiu- ale o co chodzi, że Duluxem nie pomalujesz ładnie? masz na myśli gotowe kolory , czy wogole firmę, nawet farby z mieszalnika? pytam bo sama mam w domu malowane dwoma farbami- dół Parą a gorę Duluxem właśnie i przyznam , że nie ma ( nie było ) problemu z kolorem ( braliśmy z mieszlanika, wg wzornika kolorow).. co do samego malowania tj czynności się nie wypowiem bo ja tego sam nie robilam:cool: ale cd koloru i krycia jest ok.. nawet bardzo ok- a prace odbierał mój m. a on do tych raczej upierdliwych perfekcjonistów należy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts