Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni :rotfl: na kominku, o tak to odpowiednie miejsce, tylko nasyp do niej piachu co by gości straszyć :lol2:

Zizi wiadomo każdy ma co lubi lub co kupił z rozpędu :lol2: urna zaburza proporcje bufetu, możesz postawić ją na ziemi albo znaleźć inne honorowe miejsce :) Mnie na bufet pasuje lampa ewentualnie lampy :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez bym go dziś kupiła:):):):):):) a jakościowo zadowolił cię

Spodziewałam się problemów przy składaniu, ale nic takiego nie miało miejsca. Także jakościowo nie mam zastrzeżeń. W wolnej chwili machnę jeszcze szuflady na czarno i bedzie git:D

Reni :rotfl: na kominku, o tak to odpowiednie miejsce, tylko nasyp do niej piachu co by gości straszyć :lol2:

Zizi wiadomo każdy ma co lubi lub co kupił z rozpędu :lol2: urna zaburza proporcje bufetu, możesz postawić ją na ziemi albo znaleźć inne honorowe miejsce :) Mnie na bufet pasuje lampa ewentualnie lampy :yes:

Justyna zakup urny był przemyślany:yes: Docelowo na bufecie staną po bokach dwie takie same lampy, co by tak po amerykańsku było:yes:

Dobranoc Venus:bye: Ja też spadam:bye: Dobrej nocki:bye:

edit: i usuwam zdjęcia urny, żeby jutro przypadkiem nie znalazły się na wiocha.pl:)

Edytowane przez zizi1978

Ktoś (londonka ? ) nad taupe się zastanawia. Ja mam 1502y-50r Greige (czym się różni od taupe do dzisiaj nie wiem) - jest ciepły, szary, lekko bezowy. Polecam

http://img833.imageshack.us/img833/1660/dscf4809n.jpg

venus - usune wieczorkiem :)

Zizi no ja też nie widziałam :( wrzuć na chwilkę jeszcze raz.

Londonka to czekamy na fotki, co Ty tam stworzyłaś :)

Tosia teraz nie wrzucę, bo jestem w pracy, a zdjęcia są na kompie w domu, ale poszukam czegoś zbliżonego do mojej urny i wrzucę:)