Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tymczasem melduję, że nasza panna od godziny 17 najadła się szaleju :lol: tańczy, skacze, bryka i poluje non stop. Harcom nie ma końca :lol2:

No, czyli już zadomowiona :yes:

Mamusia ją poduczyła to będziecie świadkami jak się symuluje przyduszanie ofiary tylnymi łapkami :lol: albo przynoszenie w pyszczku zdobyczy :yes:

Faaajnie macie. Tyle radości

kurcze zawsze mi sie ta rasa podobała....chyba najbardziej :) są takie OCH i ACH -PATRZCIE-TYLKO-NA MNIE-JAKI -JA-DOSTOJNY-I-ŚLICZNY :D

tylko zastanawiam się jakby tu ze sznaucerkiem ich pogodzić...

Sznaucerek moich rodziców uwielbia nasze koty :) miał 5 lat jak się pojawiły i nie było problemu ;) kot mojego brata (rosyjski niebieski) po przeprowadzce wręcz tęskni za sznaucerem :D

Na dobranoc coś ze specjalną dedykacją dla Fionki http://emoty.blox.pl/resource/actionsmiley017.gif

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409203_355367577820344_163309657026138_1240878_2060429408_n.jpg

:rotfl:

jaaaakie cudeńko...!!! oj będziesz miała z nią ubaw, teraz to taka słodka spokojna kruszynka, ale jak sie na dobre rozgości i zacznie ujawniać swoje kocie zapędy, to będziecie mieli ubaw :D ja to w kotach uwielbiam, że potrafią mnie rozbawić do łez nawet wtedy kiedy mam doła :D

Yokasta! Ty jednak chcesz kota??? ale jaja...no proszę, jak takie stworzonko potrafi oczarować ! to ja Ci na zachętę pokażę kiedyś jak taki kotek potrafi się wtulić w grzywę leona i tak przespać na siedząco z głową na grzbiecie psa ze 3 godziny ;)

Madileo chętnie.

Na razie nie możemy mieć psa :( byłby cały dzień sam a uważam, że psy potrzebują towarzystwa....tak mi się wydaje. Rano poszłabym na spacer i potem późno w nocy. A gdzie jeszcze wszystko w domu porobić ? Psa na pewno chcę, ale jeszcze nie czas na niego. I tak sobie z mężem pomyśleliśmy, że kotek w domu mniej by się męczył a byłoby się do kogo przytulić oprócz siebie :lol2:.

Wrzucę fotki jak zrobię..na razie wywiozłam aparat do firmy a w domu takie cyrki odchodzą :lol2:...zrobiłam zdjęcie telefonem, ale to było w nocy przy słabym świetle i prawie nic nie widać.. aale mogę wrzucic fotki (też z tel. też przy słabym świetle:roll:) brytyjki mojej siostry..zobaczysz w jak mało logicznym położeniu może znaleźć się kot :lol2::D

Yokasta, dobre macie plany;) lepiej, żeby kotek był pierwszy...on też zawsze będzie Was witał jak wrócicie z pracy:) a pies może poczekać...leony szczególnie potrzebują kontaktu z właścicielem, więc w tej sytuacji byłby nieszczęśliwy :( a później to przynajmniej będzie dorastał z kotem :)

Madileo chętnie.

Na razie nie możemy mieć psa :( byłby cały dzień sam a uważam, że psy potrzebują towarzystwa....tak mi się wydaje. Rano poszłabym na spacer i potem późno w nocy. A gdzie jeszcze wszystko w domu porobić ? Psa na pewno chcę, ale jeszcze nie czas na niego. I tak sobie z mężem pomyśleliśmy, że kotek w domu mniej by się męczył a byłoby się do kogo przytulić oprócz siebie :lol2:.

Jak Was nie będzie cały dzień to kotek też będzie biedny :(. Mój płakał jak mu tylko z oczy zniknęłam. Do czasu aż kupiłam mu ... braciszka :). Jak sierść ma zostać sama w domu przez tyle godzin to tzreba zainwestować też w drugą :)

to na dobranoc :D :goodnight:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2082532.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2072444.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2072400.jpg

P.S. Nowe miejsce do spania - laptop męża :lol:

Edytowane przez Venus_m

Moje laptopy też służą za leżankę dla sierści :).

Fajna kruszynka.

joliska - ja też wykluczałam początkowo drugą sierść (mąż cudem sie na jedną zgodził) ale uwierz mi, ze dwie sierści to tyle roboty co z połową jednego :). Zajmą się sobą i można całymi wieczorami patrzeć jak się bawią, gonią, biją, nawołują i liżą wzajemnie. Książki odkładamy i z mężem je obserwujemy.