Venus_m 06.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie ma reguły podobno Pati, mogą się zaakceptować a mogą nie pewnie są jakieś sztuczki, ale czy podziałają to nie wiem. Tymczasem melduję, że nasza panna od godziny 17 najadła się szaleju tańczy, skacze, bryka i poluje non stop. Harcom nie ma końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tymczasem melduję, że nasza panna od godziny 17 najadła się szaleju tańczy, skacze, bryka i poluje non stop. Harcom nie ma końca No, czyli już zadomowiona Mamusia ją poduczyła to będziecie świadkami jak się symuluje przyduszanie ofiary tylnymi łapkami albo przynoszenie w pyszczku zdobyczy Faaajnie macie. Tyle radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 To przynoszenie zdobyczy mnie przeraża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Na dobranoc coś ze specjalną dedykacją dla Fionki http://emoty.blox.pl/resource/actionsmiley017.gif http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409203_355367577820344_163309657026138_1240878_2060429408_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 kurcze zawsze mi sie ta rasa podobała....chyba najbardziej są takie OCH i ACH -PATRZCIE-TYLKO-NA MNIE-JAKI -JA-DOSTOJNY-I-ŚLICZNY tylko zastanawiam się jakby tu ze sznaucerkiem ich pogodzić... Sznaucerek moich rodziców uwielbia nasze koty miał 5 lat jak się pojawiły i nie było problemu kot mojego brata (rosyjski niebieski) po przeprowadzce wręcz tęskni za sznaucerem Na dobranoc coś ze specjalną dedykacją dla Fionki http://emoty.blox.pl/resource/actionsmiley017.gif http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409203_355367577820344_163309657026138_1240878_2060429408_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.02.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jaaaakie cudeńko...!!! oj będziesz miała z nią ubaw, teraz to taka słodka spokojna kruszynka, ale jak sie na dobre rozgości i zacznie ujawniać swoje kocie zapędy, to będziecie mieli ubaw ja to w kotach uwielbiam, że potrafią mnie rozbawić do łez nawet wtedy kiedy mam doła Yokasta! Ty jednak chcesz kota??? ale jaja...no proszę, jak takie stworzonko potrafi oczarować ! to ja Ci na zachętę pokażę kiedyś jak taki kotek potrafi się wtulić w grzywę leona i tak przespać na siedząco z głową na grzbiecie psa ze 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ona jest już tak pewna siebie i mnie, że podciąga mi się na gołych plecach i siedzi jak papuga na ramieniu i jeszcze poluje na moją rękę jak piszę na klawiaturze:lol2: Madileo wrzucaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No padłam, ale pięęęęęęękna, cudowna Mała Królewna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Madileo chętnie. Na razie nie możemy mieć psa byłby cały dzień sam a uważam, że psy potrzebują towarzystwa....tak mi się wydaje. Rano poszłabym na spacer i potem późno w nocy. A gdzie jeszcze wszystko w domu porobić ? Psa na pewno chcę, ale jeszcze nie czas na niego. I tak sobie z mężem pomyśleliśmy, że kotek w domu mniej by się męczył a byłoby się do kogo przytulić oprócz siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wrzucę fotki jak zrobię..na razie wywiozłam aparat do firmy a w domu takie cyrki odchodzą ...zrobiłam zdjęcie telefonem, ale to było w nocy przy słabym świetle i prawie nic nie widać.. aale mogę wrzucic fotki (też z tel. też przy słabym świetle:roll:) brytyjki mojej siostry..zobaczysz w jak mało logicznym położeniu może znaleźć się kot Yokasta, dobre macie plany;) lepiej, żeby kotek był pierwszy...on też zawsze będzie Was witał jak wrócicie z pracy:) a pies może poczekać...leony szczególnie potrzebują kontaktu z właścicielem, więc w tej sytuacji byłby nieszczęśliwy a później to przynajmniej będzie dorastał z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Madileo chętnie. Na razie nie możemy mieć psa byłby cały dzień sam a uważam, że psy potrzebują towarzystwa....tak mi się wydaje. Rano poszłabym na spacer i potem późno w nocy. A gdzie jeszcze wszystko w domu porobić ? Psa na pewno chcę, ale jeszcze nie czas na niego. I tak sobie z mężem pomyśleliśmy, że kotek w domu mniej by się męczył a byłoby się do kogo przytulić oprócz siebie . Jak Was nie będzie cały dzień to kotek też będzie biedny . Mój płakał jak mu tylko z oczy zniknęłam. Do czasu aż kupiłam mu ... braciszka . Jak sierść ma zostać sama w domu przez tyle godzin to tzreba zainwestować też w drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Popieram:lol2: - u nas była jedna kotka, ale jej smutno było cały dzień samej, to wzięliśmy drugą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.02.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ojej przegapiłam kotecka Jaka słodka jest ta Wasza Fionka No przecudna. Zakochałam się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Zależy, ja co drugi dzien jestem wiec nie ma tragedii. No i weekendy. Dwa koty odpadają w przedbiegach albo albo. Ale to nie dyskusja o naszych planach i zakupach skupiamy sie na Fionce, gdzie fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.02.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 oj tam oj tam...dwa czy jeden co za różnica....a nie! jest różnica...o jedno szczęście więcej no to fotki..sorki za jakość http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 hehe Dziewczęta fotki ciężko zrobić, bo ona wiecznie w locie Dziś spała ze mną i z moją mamą po południu Madileo fotki super dzięki Chcemy drugą sierść, ale spokojnie, najpierw kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No właśnie, cena kotów spora dlatego ja na nie zbieram na razie Madileo świetne fotki i mój piesio ukochany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) to na dobranoc http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2082532.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2072444.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2072400.jpg P.S. Nowe miejsce do spania - laptop męża Edytowane 7 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 P.S. Nowe miejsce do spania - laptop męża Bo może mruczy jak mamusia? i cieplutki jest Słodka kruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Moje laptopy też służą za leżankę dla sierści . Fajna kruszynka. joliska - ja też wykluczałam początkowo drugą sierść (mąż cudem sie na jedną zgodził) ale uwierz mi, ze dwie sierści to tyle roboty co z połową jednego . Zajmą się sobą i można całymi wieczorami patrzeć jak się bawią, gonią, biją, nawołują i liżą wzajemnie. Książki odkładamy i z mężem je obserwujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts