Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave:

mam progres w walce z mężem o drugą komode/konsole u nas w holu jeeee mąż się zgadza czyli ze mogę czegoś poszukać ładnego jeeeeeeee

Magda skarpet jeszcze nie szyłam ale to nie problem taka skarpeta dla mnie w dodatku jak się coś u mnie zamawia to ja robię i wysyłam fotki do akceptacji jak się nie podoba można powiedzieć brzydkie chce inne ale juz nie chce zaśmiecać wątku Venus

A z tradycjami to u mnie w domu było tak że na Mikołajki dostawało się jakiś drobiazg słodycze czy coś, a w Wigilie przychodził Św Mikołaj z prezentami, a u mego męża było odwrotnie u nich na Mikołajki dostawało się duży prezent a na Boże Narodzenie jakiś drobiazg

ok Dianka

efi a mam szary potrójny rzemyk, nie dokupowałam koralików na internecie bo podobno nie oryginał, boję sie ze kupie podróbę, jak są przeceny to lecę, napewno cos od męża dostanę pod choinkę, chcę te cyrkonie ale 279 szt:eek::eek::eek::eek::eek:

Reni pokaż który koralik z cyrkoniami.

Tak na marginesie to maja ceny "wyjechane" :)

Kurcze, dziewczyny, nie wiem, co w tych koralikach jest. Mnie się osobiście nie podobają takie bransoletki :no:.

A i ceny nieadekwatne do jakości.

To trochę jak z biżuterią Svarowskiego - zawsze się z mężem śmiejemy przy wystawie, że za kawałek oszlifowanego szkła z pozłacaną obrączką chcą tyle, ile u jubilera za pierścionek złoty z kamieniem szlachetnym.

Kurcze, dziewczyny, nie wiem, co w tych koralikach jest. Mnie się osobiście nie podobają takie bransoletki :no:.

A i ceny nieadekwatne do jakości.

To trochę jak z biżuterią Svarowskiego - zawsze się z mężem śmiejemy przy wystawie, że za kawałek oszlifowanego szkła z pozłacaną obrączką chcą tyle, ile u jubilera za pierścionek złoty z kamieniem szlachetnym.

Ilona są po prostu piękne!

To rzecz gustu, jeden lubi srebro, drugi złoto a inny sztuczną biżuterię.

Mnie osobiście "powalają na kolana" ;)

Witajcie

Dziewczyny pomóżcie, coś mi sie obiło o uszy, że w jakimś kinie puszczają filmy dla dzieci ze sciszonym glosem. Chetnie zabrałabym Syna (4 latka) do kina ale był raz i ze względu na głośność nie chce chodzić - zresztą sie nie dziwię bo dla mnie samej jest za głośno:x. Dzwoniłam do Multikina i nie mają takiego "luksusu". Słyszałyście o czyms takim?