Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja mam 41 (czasami nawet 42), Mąż nie rozciagnie bo ma za szeroką stopę (ale mam kopyto szewskie). A własnie dlatego, ze ciagle miałam wszystko krótkie to pałam nienawiścią do bluzek i spodni przykrótkawych (np. 3/4)

Ale ostatnio zakupiłam dwie pary butów na 8 cm obcasie. Mąż mi sięga do brody :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam 41 (czasami nawet 42), Mąż nie rozciagnie bo ma za szeroką stopę (ale mam kopyto szewskie). A własnie dlatego, ze ciagle miałam wszystko krótkie to pałam nienawiścią do bluzek i spodni przykrótkawych (np. 3/4)

Ale ostatnio zakupiłam dwie pary butów na 8 cm obcasie. Mąż mi sięga do brody :)

hehe, mój wysoki, ma 188 ale jak nałożę obcasy 10 cm to jesteśmy równi ;)

Dziewczyny, ale waga nigdy nie świadczy o tym, jak wyglądamy :no:. Ja mam na przykład leciuchne kości (chyba, inaczej nie potrafię tego wyjaśnić), inne przy mojej wadze wyglądałyby jak śmierć :yes:, a ja sama - ważąc powyżej 50 kg jak inni - wyglądałabym "zdrowo" (i użyłam tutaj bardzo łagodnego określenia ;)).

Ojej ja to w pracy non stop jem :) Az się inni dziwia ze ciągle coś przeżuwam - tak już mam :)

Wieczorami to juz nic nie jem, obiad ok 16-17 i potem juz nic, jak się najem wieczorem to ciężko mi spać.

Wieczorami to się tylko napycham jak jestem przed "dniami kobiecymi" ale wtedy to nie jem tylko żre! otwieram lodówkę i wszystko co jest młócę, wtedy to i szron z lodówki bym zjadła! :)