zizi1978 25.09.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziewczyny, ale waga nigdy nie świadczy o tym, jak wyglądamy . Ja mam na przykład leciuchne kości (chyba, inaczej nie potrafię tego wyjaśnić), inne przy mojej wadze wyglądałyby jak śmierć , a ja sama - ważąc powyżej 50 kg jak inni - wyglądałabym "zdrowo" (i użyłam tutaj bardzo łagodnego określenia ). Ilona masz rację. Ja ważąc 60 kg wyglądałabym jak śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.09.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witajcie Dziewczyny pomóżcie, coś mi sie obiło o uszy, że w jakimś kinie puszczają filmy dla dzieci ze sciszonym glosem. Chetnie zabrałabym Syna (4 latka) do kina ale był raz i ze względu na głośność nie chce chodzić - zresztą sie nie dziwię bo dla mnie samej jest za głośno:x. Dzwoniłam do Multikina i nie mają takiego "luksusu". Słyszałyście o czyms takim? w moim multikinie były takie seanse dla mam z małymi dziećmi. na sali były przewijaki, światło na wpół zgaszone, dźwięk cieszej. multikino-baby się to chyba nazywało Celem rozładowania napięcia oznajmiam wszem i wobec, że od marca zarzuciłam 11,8 kg:wiggle::wiggle: zuch! a ja se dziś pandorkę kupiłam na poprawę humoru (mam zapalenie rogówki i wyglądam jak nierówno obity chomik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej, hej ostatnio jestem w niedoczasie Dziś firma od drzwi raczyła zadzwonić, przed samym moim wyjściem z pracy...nie w piątek jak się umawiałam, nie w sobotę, nie w poniedziałek i nie we wtorek kiedy to już udało mi się cudem dodzwonić i usłyszeć, że nie mogą teraz rozmawiać i oddzwonią Rabat jaki nam zaproponowano to uwaga (usiądźcie ) 139 zł! firma nam ufunduje nakładki na zawiasy, o cholera co za hojność a ja mam potulnie zaakceptować. Poinformowałam grzecznie acz stanowczo, że kwota mnie nie satysfakcjonuje, powiedziałam trochę o standardzie obsługi i ich "standardzie", w końcu z bólem usłyszałam przepraszam o które było tak ciężko. Rabat 400 zł. Ciągle się zastanawiam czy chce te drzwi ... KPINA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej A dużo dałaś zaliczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 30%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 O joj to chyba za dużo aby zrezygnowac:( no chyba, że za nie wykonanie drzwi na czas oddadzą całą zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kupiłam dzisiaj farbę w spreju do metalu,plastiku itd...kolor chrom ,przemalowałam kinkiety i karnisz ,no i oczywiście większość ramek :D alez się teraz u mnie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kochana uczę się od miszcza i pokaże jak będzie efekt koncowy:D:cool: w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kuchnia po kamieniu załatana,wszystko pomalowane:yes:, maluje się sypialnia,parapety zamontowane,w łazience montują się baterie,polakierowałam tą komodę w łazience,takim spejalnym lakierem na wilgoc,wygląda powiem nie skromnie booossko jak nowa:D A drzwi jak nie było tak nie ma..... niby będzie jutro....piec tez ma już tygodniowe opóżnienie:mad: niby kryzys a się nie wyrabiają....ni czaje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Londonka bo kryzys jest tylko jak mówisz o cenie, ale jak oni się spóźnią to nagle zleceń bez liku dobranoc, głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.09.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dzień dobryLondon jaką tą farbe kupiłaś bo ja chce w ten sposób pomalować ramę lustra w holu i własnie nawet się rozglądałam za tymi farbami, ale jak Ty masz sprawdzoną to poproszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hejo Diana lakier połysk metaliczny -śnieżka ,ramę najlepiej na leżąco i jedna warstwa za godzinę druga aby się zacieki nie zrobiły:) Ja karnisze zrobiłam na leżąco i mam w dwóch miejscach zaciek ,powinnam robic je w pionie:) ale ogółem świetna sprawa super kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.09.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 O dzięki london to będę musiała zakupić bo ja to już nawet obczajałam to srebro w płatkach, ale obawiałam się że nie bedę potrafiła tego zrobić tak by było ładnie a z tym myślę że będzie o wiele łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Bezproblemowe to jest, też myślałam że będzie gorzej,ale jest banalnie proste:yes: musisz tylko dobrze oczyścić ramę ,najlepiej ściereczką z wodą i płynem do naczyń później na sucho (jak są tłuste plamy to sprej się rozmywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 helloł venus przykro mi z powodu drzwi i powiem, że takie opóźnienie to już masakra, ile to dokładnie i kiedy sie w końcu pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.09.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jutro się pojawią, montaż na umowie jest 31 sierpnia. Rabat 400 zł. Jutro fotorelacja, będziemy z mężem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A czyli jest jednak jutro montaz, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts