Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dziewczyny, ale waga nigdy nie świadczy o tym, jak wyglądamy :no:. Ja mam na przykład leciuchne kości (chyba, inaczej nie potrafię tego wyjaśnić), inne przy mojej wadze wyglądałyby jak śmierć :yes:, a ja sama - ważąc powyżej 50 kg jak inni - wyglądałabym "zdrowo" (i użyłam tutaj bardzo łagodnego określenia ;)).

Ilona masz rację. Ja ważąc 60 kg wyglądałabym jak śmierć:yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie

Dziewczyny pomóżcie, coś mi sie obiło o uszy, że w jakimś kinie puszczają filmy dla dzieci ze sciszonym glosem. Chetnie zabrałabym Syna (4 latka) do kina ale był raz i ze względu na głośność nie chce chodzić - zresztą sie nie dziwię bo dla mnie samej jest za głośno:x. Dzwoniłam do Multikina i nie mają takiego "luksusu". Słyszałyście o czyms takim?

w moim multikinie były takie seanse dla mam z małymi dziećmi. na sali były przewijaki, światło na wpół zgaszone, dźwięk cieszej. multikino-baby się to chyba nazywało

Celem rozładowania napięcia oznajmiam wszem i wobec, że od marca zarzuciłam 11,8 kg:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

zuch!

a ja se dziś pandorkę kupiłam na poprawę humoru (mam zapalenie rogówki i wyglądam jak nierówno obity chomik)

Hej, hej :) ostatnio jestem w niedoczasie :(

Dziś firma od drzwi raczyła zadzwonić, przed samym moim wyjściem z pracy...nie w piątek jak się umawiałam, nie w sobotę, nie w poniedziałek i nie we wtorek kiedy to już udało mi się cudem dodzwonić i usłyszeć, że nie mogą teraz rozmawiać i oddzwonią :mad:

Rabat jaki nam zaproponowano to uwaga (usiądźcie ;) ) 139 zł! firma nam ufunduje nakładki na zawiasy, o cholera co za hojność a ja mam potulnie zaakceptować. Poinformowałam grzecznie acz stanowczo, że kwota mnie nie satysfakcjonuje, powiedziałam trochę o standardzie obsługi i ich "standardzie", w końcu z bólem usłyszałam przepraszam o które było tak ciężko. Rabat 400 zł. Ciągle się zastanawiam czy chce te drzwi ... KPINA!

Kuchnia po kamieniu załatana,wszystko pomalowane:yes:, maluje się sypialnia,parapety zamontowane,w łazience montują się baterie,polakierowałam tą komodę w łazience,takim spejalnym lakierem na wilgoc,wygląda powiem nie skromnie booossko jak nowa:D A drzwi jak nie było tak nie ma.....:mad: niby będzie jutro....piec tez ma już tygodniowe opóżnienie:mad: niby kryzys a się nie wyrabiają....ni czaje:mad: