Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka wkleję Ci recenzję - doskonale opisującą książkę ( nie musisz czytać)

Treść przedstawia się mniej więcej tak:

„ANA:

(zagryza dolną wargę)

CHRISTIAN:

Ana, nie zagryzaj wargi, przecież wiesz, jak to na mnie działa!

ANA:

(nie słuchając przygryza dalej)

CHRISTIAN:

Ana! Nie wytrzymam!

(Christian nie wytrzymuje i rzuca się na Anę)”

I od czasu do czasu, zapewne dla urozmaicenia, tak:

„ ANA:

(patrzy na Christiana)

CHRISTIAN:

(patrzy na Anę)

ANA:

(rumieni się pod wpływem spojrzenia Christiana)

CHRISTIAN:

(jest przystojny)

ANA:

(przygryza dolną wargę)

CHRISTIAN:

(uśmiechając się sardonicznie)

Ana, nie zagryzaj wargi, przecież wiesz, jak to na mnie działa!

ANA:

(rumieni się, przygryza bardziej)

CHRISTIAN:

Ana! Nie wytrzymam!

(Christian nie wytrzymuje i rzuca się na rumieniącą się Anę, uśmiechając się sardonicznie)”

Tyle.

* recenzja ze str http://lubimyczytac.pl/ksiazka/146615/50-twarzy-greya

Dziewczyny a czytałyście Greya czy tylko opieracie się na opiniach innych i tekstach wyrwanych z kontekstu?

Poniewaz pracuje w dużej korporacji i słyszałam różne recenzje, jednak nie takie, że głupia czy pusta ale że jednego zniesmaczyła a drugiego nie, postanowiłam przeczytać i mieć swoje zdanie. Mi się ksiązka bardzo podobała, przeczytałam wszystkie części i powiem tyle, że świetnie się czyta, szybko itd, wciąga bardzo i mi sie bardzo podobała. Może już przy II i III częsci brakuje jakiejś bardziej zawiłej akcji ale ja oceniam ją dobrze.

Więc żeby mieć pełny osąd proponuję najpierw przeczytać a dopiero potem oceniać ;)

Reni jakiś Szary u Ciebie urzęduje. Może to Grey :lol2::lol2::lol2:

Pan się postarał a Wy się naśmiewacie ... nieładnie zołzy :p

Dzień dobry - u mnie oberwanie chmury , czarno ...:(

Zepsuła mi się pralka (ale wykupiłam jakaś dodatkowa gwarancję - więc może nie będzie źle) i na stołki czekam :(. Jutro maja być :(

Dziewczyny a czytałyście Greya czy tylko opieracie się na opiniach innych i tekstach wyrwanych z kontekstu?

Poniewaz pracuje w dużej korporacji i słyszałam różne recenzje, jednak nie takie, że głupia czy pusta ale że jednego zniesmaczyła a drugiego nie, postanowiłam przeczytać i mieć swoje zdanie. Mi się ksiązka bardzo podobała, przeczytałam wszystkie części i powiem tyle, że świetnie się czyta, szybko itd, wciąga bardzo i mi sie bardzo podobała. Może już przy II i III częsci brakuje jakiejś bardziej zawiłej akcji ale ja oceniam ją dobrze.

Ja coprawda nie czytałam, ale 3 osoby które cenię (czytają mase książek i to nie tych łatwych i przyjemnych) mi odradzało. Przeczytali 1 częśc i szkoda im było czasu na pozostałe. Jest tyle super książek ... a czasu tak mało na ich czytanie.

jutro się pojawią, montaż na umowie jest 31 sierpnia. Rabat 400 zł.

Jutro fotorelacja, będziemy z mężem w domu.

Wow! Muratorowi serwery się przegrzeją. Może powinno się ich ostrzec, żeby zapewnili jakieś wzmocnione łącza...

Strasznie jestem ciekawa, jak zmienią się Wasze wnętrza! :popcorn::popcorn::popcorn:

Oczywiście, że to nie literatura wyższych lotów :) Ani jednego Harlekina nie przeczytałam, więc nie mam porównania z Harlekinami.

Mnie ksiązka wciągnęła i nie żałuję, że ja przeczytałam. Tak jak pisałam powyżej przy II i III części miałam ochotę na większy polot autora ale dotrwałam do końca.

Ps. ja ostatnio czytam książki Katarzyny Michalak, które polecam. W podobnym klimacie do Greya napisała Mistrza, a jej książka Bezdomna mnie powaliła i chciałabym, żeby wszyscy ją przeczytali.

Edytowane przez julcia1979

Tosia na żywo piękna szczególnie ta szklana noga, tylko wtyczkę na europejską musze przerobić, a ubytek hmm taki odprysk na tej nodze, ale na samej górze prawie że się chowa pod abażurem no i jak nie jest bezpośrednio postawiony pod oczy to się nie rzuca, wiec chyba ok

Cześć Wszystkim:)

To ja się wypowiem co do Greya, jestem w połowie trzeciego tomu i nigdy żadnej książki nie czytało mi się tak źle. Cały czas jedno i to samo, mam czasami dość, ale ja jak coś zaczynam czytać to i też muszę skończyć. W między czasie przeczytałam kilka innych książek, a z tą się męczę. Michalik też czytałam, ale tylko tą serię Sklepik z niespodzianką, i ja osobiście nie powiedziałabym by były podobne do Greya.

Venus to czekamy na jutrzejszy Wielki Dzień - DRZWI