Ilona Agata 26.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ten Grey ? Jezu, dziewczyny, przyznam szczerze, nie przeczytałam ani jednej książki z tej serii, a zazwyczaj czytam wszystko (żeby potem skrytykować ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ten ten:P Reni pewnie przygryza wargę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ilonka wkleję Ci recenzję - doskonale opisującą książkę ( nie musisz czytać) Treść przedstawia się mniej więcej tak: „ANA: (zagryza dolną wargę) CHRISTIAN: Ana, nie zagryzaj wargi, przecież wiesz, jak to na mnie działa! ANA: (nie słuchając przygryza dalej) CHRISTIAN: Ana! Nie wytrzymam! (Christian nie wytrzymuje i rzuca się na Anę)” I od czasu do czasu, zapewne dla urozmaicenia, tak: „ ANA: (patrzy na Christiana) CHRISTIAN: (patrzy na Anę) ANA: (rumieni się pod wpływem spojrzenia Christiana) CHRISTIAN: (jest przystojny) ANA: (przygryza dolną wargę) CHRISTIAN: (uśmiechając się sardonicznie) Ana, nie zagryzaj wargi, przecież wiesz, jak to na mnie działa! ANA: (rumieni się, przygryza bardziej) CHRISTIAN: Ana! Nie wytrzymam! (Christian nie wytrzymuje i rzuca się na rumieniącą się Anę, uśmiechając się sardonicznie)” Tyle. * recenzja ze str http://lubimyczytac.pl/ksiazka/146615/50-twarzy-greya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 :rotfl: No to nie przeczytam nigdy, tak czułam, że szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.09.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Magda zajebista recenzja :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 extra:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 haha nie moja:) znalazłam na str którą podałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 haha nie moja:) znalazłam na str którą podałam;) i jak jest zarąbista:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ha ha ha cóż za recenzja ja nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.09.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Akcja jak w Modzie na Sukces! Wczorajszy odcinek- dzwonek do drzwi i Stefany dziwi Koniec! Buahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Akcja jak w Modzie na Sukces! Wczorajszy odcinek- dzwonek do drzwi i Stefany dziwi Koniec! OMG:rotfl: To dopiero trafna recenzja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 26.09.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dziewczyny a czytałyście Greya czy tylko opieracie się na opiniach innych i tekstach wyrwanych z kontekstu? Poniewaz pracuje w dużej korporacji i słyszałam różne recenzje, jednak nie takie, że głupia czy pusta ale że jednego zniesmaczyła a drugiego nie, postanowiłam przeczytać i mieć swoje zdanie. Mi się ksiązka bardzo podobała, przeczytałam wszystkie części i powiem tyle, że świetnie się czyta, szybko itd, wciąga bardzo i mi sie bardzo podobała. Może już przy II i III częsci brakuje jakiejś bardziej zawiłej akcji ale ja oceniam ją dobrze. Więc żeby mieć pełny osąd proponuję najpierw przeczytać a dopiero potem oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Reni jakiś Szary u Ciebie urzęduje. Może to Grey :lol2: Pan się postarał a Wy się naśmiewacie ... nieładnie zołzy Dzień dobry - u mnie oberwanie chmury , czarno ... Zepsuła mi się pralka (ale wykupiłam jakaś dodatkowa gwarancję - więc może nie będzie źle) i na stołki czekam . Jutro maja być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.09.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dziewczyny a czytałyście Greya czy tylko opieracie się na opiniach innych i tekstach wyrwanych z kontekstu? Poniewaz pracuje w dużej korporacji i słyszałam różne recenzje, jednak nie takie, że głupia czy pusta ale że jednego zniesmaczyła a drugiego nie, postanowiłam przeczytać i mieć swoje zdanie. Mi się ksiązka bardzo podobała, przeczytałam wszystkie części i powiem tyle, że świetnie się czyta, szybko itd, wciąga bardzo i mi sie bardzo podobała. Może już przy II i III częsci brakuje jakiejś bardziej zawiłej akcji ale ja oceniam ją dobrze. Ja coprawda nie czytałam, ale 3 osoby które cenię (czytają mase książek i to nie tych łatwych i przyjemnych) mi odradzało. Przeczytali 1 częśc i szkoda im było czasu na pozostałe. Jest tyle super książek ... a czasu tak mało na ich czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.09.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jutro się pojawią, montaż na umowie jest 31 sierpnia. Rabat 400 zł. Jutro fotorelacja, będziemy z mężem w domu. Wow! Muratorowi serwery się przegrzeją. Może powinno się ich ostrzec, żeby zapewnili jakieś wzmocnione łącza... Strasznie jestem ciekawa, jak zmienią się Wasze wnętrza! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.09.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Przyszła moja lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Tak jak pisałam - ja nie czytałam . Jakoś tak z góry założyłam, że do niczego, a ja naprawdę staram się czytać wszystkie "bestsellery", nawet Grocholę i Kalicińską zmęczyłam . Zwłaszcza debiut tej drugiej ("Dom nad rozlewiskiem"), choć to był nie lada wyczyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 26.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Oczywiście, że to nie literatura wyższych lotów Ani jednego Harlekina nie przeczytałam, więc nie mam porównania z Harlekinami. Mnie ksiązka wciągnęła i nie żałuję, że ja przeczytałam. Tak jak pisałam powyżej przy II i III części miałam ochotę na większy polot autora ale dotrwałam do końca. Ps. ja ostatnio czytam książki Katarzyny Michalak, które polecam. W podobnym klimacie do Greya napisała Mistrza, a jej książka Bezdomna mnie powaliła i chciałabym, żeby wszyscy ją przeczytali. Edytowane 26 Września 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Tosia na żywo piękna szczególnie ta szklana noga, tylko wtyczkę na europejską musze przerobić, a ubytek hmm taki odprysk na tej nodze, ale na samej górze prawie że się chowa pod abażurem no i jak nie jest bezpośrednio postawiony pod oczy to się nie rzuca, wiec chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Cześć Wszystkim To ja się wypowiem co do Greya, jestem w połowie trzeciego tomu i nigdy żadnej książki nie czytało mi się tak źle. Cały czas jedno i to samo, mam czasami dość, ale ja jak coś zaczynam czytać to i też muszę skończyć. W między czasie przeczytałam kilka innych książek, a z tą się męczę. Michalik też czytałam, ale tylko tą serię Sklepik z niespodzianką, i ja osobiście nie powiedziałabym by były podobne do Greya. Venus to czekamy na jutrzejszy Wielki Dzień - DRZWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts