yokasta 08.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mirelko, joliska tu się nie wypowiadała. Dwa koty odpadają z różnych względów, nawet nad jednym się zastanawiamy ale nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego przeciez to nasza decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Venusku Twoja kicia rozkochuje człowieka w parę sekund.....http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87/081.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.02.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mirelko, joliska tu się nie wypowiadała. sorki, pozmieniałyście avatary i mi się teraz knoci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Venus, mała jest śliczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Boska po prostu boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No więc mnie też tu kicia zwabiła Jest przecudowna! Ja też mam kota, dachowca, mąż nam przyniósł niedawno z ulicy, bo zobaczył jego mamusię rozjechaną na drodze. Ten biedak stał obok i płakał. Potem mieliśmy z nim wiele przejść - okazało się, że ma złamaną łapkę w dwóch miejscach, weterynarze nie dawali szans, bo za mały na operację, noga się na szczęście sama zrosła - co potrafi zdziałać natura! Potem okazało się, że ma grzybicę skóry, cały wyłysiał, walczyliśmy z tym ponad miesiąc. Na szczęście już jest zdrowy i trzeba przyznać, że prawdziwy z niego cwaniaczek i rozrabiaka. Mamy nadzieję, że po kastracji się trochę uspokoi, ale podobno nie ma reguły... Ma któraś z Was sposób na to, żeby oduczyć go włażenia na stoły i rzucania się na nogi i ręce? Krzyk, klaps, spryskiwacz z wodą nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 My robiliśmy tak: kot wskoczył na stół - ściągasz kota, grozisz ręką itd. i tak w koło macieju, jak przy dzieciach . Ale co kot robił kiedy nas nie było - nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 08.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 My niestety musimy łazienkę i kuchnię zamykać przed nim, bo jak wyszliśmy do kina i zostawiliśmy pralkę w trakcie prania, to gdy przyszliśmy, prawie że łódką musieliśmy po mieszkaniu pływać - kot bawił się wężem odpływowym tak długo, aż ten się odczepił... ściąganie i grożenie w jego przypadku nie dają rezultatów to prawdziwy urwis... mam nadzieję, że wyrośnie z brojenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bocian witam Fajnie, że przygarnęliście młodego/ą, dachowce też potrafią być super. Ja sobie brytyjczyka wymarzyłam :ohmy: Dziewczyny wiem, że jest słodka. Ja jestem w niej okrutnie zakochana, ona się cały czas przytula i miauczy żeby na ręce. Nie mogę jej oduczyć włażenia na blat w komputerowym - nawet zrobiłam jej legowisko więc podaruję, jak urośnie duża bambaryła to się po prostu i zmieści i już Jak gryzie to mówię AU! i odwracam się do niej tyłem i pozostaję obojętna na jej miauczenie. Wtedy przychodzi się przeprosić i nie gryzie...tylko na drugi dzień już nie pamięta Nie wiem jak jest z takimi mega aktywnymi kotami, nasza właśnie jak wraca mąż z pracy zaczyna harce. Ze mną leży cały dzień, śpi i się przytula a z nim bawi się do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Może podpatruje, że i Ty leżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.02.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 bocian - fajnie się czyta o ludziach z takim dobrym sercem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 09.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 E tam, od razu dobrym sercem. Nigdy nie planowaliśmy kota, ale jak dowiedziałam się o tym biedaku, to stwierdziłam, że musimy mu pomóc. Niestety w schronisku usypiają chore zwierzęta. Był taki mały, że się przestraszyłam, inaczej go sobie wyobrażałam, jak mąż do mnie dzwonił i opowiadał. To chłopiec, nazywa się Feler chyba wiadomo dlaczego Venus_m dobrze, że uczysz ją od małego, że nie wolno gryźć. U nas kot był w centrum zainteresowania i bawiło nas na początku, że próbuje gryźć swoimi igiełkami. Niestety teraz trudno go odzwyczaić, a zacisk ma coraz mocniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 09.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witaj Venus_m prosiłabym cię bardzo o wklejenie zdjęć tej białej łazienki z szarą podłogą, staram się u ciebie na stronach gdzieś ją znaleźć wykończoną ale przejrzenie 134 stron jest raczej trudne . Ps. piękny szary kotek - też mi się podoba ta rasa, wygląda na urwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.02.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Proxima z chęcią, ale nic się na razie nie zmieniło Beton nadal straszy, szafka + płyta ścienna za ok miesiąc pewnie, bo są u lakiernika. Jeżeli chcesz bez tego to potwierdź, wstawię. Fionka bawi się jak szalona, ale cały dzień śpi mi w ramionach wyciągnięta jak długa...nogi na prosto, łapki do przodu za siebie wyrzucone (jak dzidziuś). Powiedziałam mężowi żeby schował jej jedzonko na noc, jak usłyszała to piorunem z salonu do pokoju z miskami i nie chciała dać nam do niej podejść, oczywiście tak ją zgrzałam przytulaniem że wypiła pół miski wody na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.02.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Proxima z chęcią, ale nic się na razie nie zmieniło Beton nadal straszy, szafka + płyta ścienna za ok miesiąc pewnie, bo są u lakiernika. Jeżeli chcesz bez tego to potwierdź, wstawię.: ja chcę bez tego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 10.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 wstaw, wstaw tez zdjęcia to sobie je przypomnimy. A jak się robi taką okleinę drewnianą na zabudowie? To są płyty jakieś czy fornir no i gdzie to zamówić i ile kosztuje?. Ja chciałam zrobić białą łazienkę i tylko takie drewniane wstawki w półkach i blat pod umywalkę drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Venusku - kiciunia sliczniusia jest... i nie dziwota ze chce spac na lapciaku- a czy odkryla juz dekoder do tv ? a powiedz mi - czy gdzies pokazywalas cos wiecej ze swojego salonu? bo kojarza mi sie zdjecia kominka, kawalka cegly kolo kominka i kolo tv i to wsio... a chcialabym zobaczyc.. wiecej, wiecej, wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 łazienka dolna - ma być tak: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/lazienka1.jpg jest tak: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181792.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P4129850.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P4129851.jpg Salonu więcej niż było ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Zapomniałabym, kinkiety przyjechały, ale nie te co trzeba Pod koniec następnego tygodnia mają zajechać Polecam Lovely Home i panią Agnieszkę. Mam wrażenie że nasza chuda szyjka przytyła, ona non stop je, śpi, je, śpi..dopiero jak mąż wraca do domu to lata po domu jak szalona bawiąc się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Venus, zawsze mnie to zastanawiało - czemu jeden przycisk nad kibelkiem a nie dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts