lw 26.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Przyszła moja lampa Ale szybko! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.09.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 helloł Byłam dziś w pracy 10 godzin, do 12 pilnowałam się żeby jeść więc chrupałam wielozbożową macę, o 16 wypiłam poranną kawę, pracę skończyłam o 18:bash: masakraaaaaaaaaaa Fajnie, że tu byłyście mąż mnie odebrał ze stacji, pojechaliśmy do Gawła na zakupy, wróciliśmy on sprzątał ja robiłam meksykańskie. Otworzyłam nowy sambal bo poprzedni się skończył, dałam na oko i wyszło takie ostre (tu przydałaby się emotka z ogniem), mąż lubi bardzo na ostro ale powiedziałam, że to co dziś zrobiłam to już jego maksymalny pułap ostrości w którym z jedzenia odczuwa jeszcze przyjemność ja zjadłam połowę tego co nałożyłam bo myślałam że mi wszystko wypali Jutro montaż, a ja jestem tak zmęczona że wszystko mi jedno Do książek Greya mnie nie ciągnie gdybym sugerowała się opiniami to bym przeczytała, ale to jakoś nie moja tematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Helo :wave: jutro drzwi bardzo się cieszę Ven chociaż u Ciebie bo u mnie ....... No i rabacik bardzo przyjemny....na dozowniczki starczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.09.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 jeden dozownik hmn...dozownik na pewno, ale ogólnie to powinniśmy dokupić videofon slave pod naszego mastera i zamknąć ten temat, bo teraz z ulicy się do nas dostać to jak do Papieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) To ten z LB taki drogi..... Ja tam lubie jak mi nie przeszkadzają Kolorowych do jutra:hug: Edytowane 26 Września 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dałam na oko i wyszło takie ostre (tu przydałaby się emotka z ogniem), mąż lubi bardzo na ostro ale powiedziałam, że to co dziś zrobiłam to już jego maksymalny pułap ostrości w którym z jedzenia odczuwa jeszcze przyjemność ja zjadłam połowę tego co nałożyłam bo myślałam że mi wszystko wypali http://emotikona.pl/emotikony/pic/34miotacz.gif Kibicujemy montażystom http://emotikona.pl/emotikony/pic/kibic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.09.2013 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hello!! No to trzymam mocno kciuki za udany montaż :).Zwróć uwagę jak będą obcinać futrzyny lub drzwi żeby pomalowali te obcięte.Ja miałam super stolarza ale na montażu był tylko częściowym a resztę robiła jego ekipa partaczy i mi futrzyny zaczęły się odbarwiać od dołu. Greya czytałam i była to jedna z najszybciej przeczytanych książek- tyle fragmentów mijałam :D:D:D:D:D.Doszłam do wniosku ,że autorka ma słabego męża i pociesza się książką :D:D:D. Powoli myślę o remoncie w domu , planuję i wyszukuję :) .Nawet lampy zmieniam- tak to już jest jak wprowadza się na szybcika z dzieckiem.W weekend popstrykam zdjęcia i zacznę prosić o pomoc :). Dziś znowu na grzybki :P:P Miłego dnia !!I Venus jeszcze raz powodzenia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Justynko przyszłam dopytać kiedy drzwi...............dobrze czytam że to dziś? Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało no i czekam na fotki Ps u mnie też wczoraj odbyło się najważniejsze wydarzenie roku - może wkleję wieczorem jak uda mi się ogarnąć dół do zdjęć Udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Helooł Rany jak miło, że jesteście z nami właśnie czekamy na panów i robimy ostatnie pomiary ścianki między jadalnią a kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.09.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dzień dobry No i czekam na relację drzwiową i trzymam kciuki by wszystko dobrze poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.09.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Witam z rana:) Hej Gospodyni dziś BIGDAY trzymamy kciuki za sprawny montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.09.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Heloł To czekamy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 a Panów coś nie ma może się przestraszyli Londonko nie nie, dozownik z LB 189 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.09.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No to troszkę lepiej ale i tak....sporo:yes: Panowie może w korku stoją.....drepczę z niecierpliwości, najbardziej czekam na te przesuwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 a dlaczego na przesuwne? bo gałeczka kryształowa? Londonko wiem, że dużo jak na małą pierdółkę, ale wierz mi nie jeden dozownik już kupiłam i ten jest jedyny porządny nie rdzewieje jeszcze ten z Zary jest porządny na zewnątrz ale w środku...no jest powód dla którego chcę go zmienić, jak to dobrze że się posłuchałam i 6 takich nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.09.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dokładnie...ta gałeczka:lol2: ...a dozowniczek ..no wiesz ja na razie startuję od tych za 50zł....ale co to będzie....później nie wiadomo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.09.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ja nie wiem gdzie jakie drzwi także będzie efekt WOW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Magda nie wiem czy będzie, drzwi bardzo uproszczone panów nadal nie ma i po cholerę wstawiliśmy tak rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.09.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 będzie będzie:) Oby Panowie nie czytali FM:lol2: Pewnie kawkę piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 tak to jest z fachowcami - rzadko kiedy sa punktualni Przyjda na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts