Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, nooo, one drogie są... Mają sportową podeszwę, są wiązane, kolor carmel, calutkie ocieplane w środku.

Ja już wyrosłam z Emu/Ugg (czuję, że kobieta w moim wieku śmiesznie wygląda) i powoli (dwa lata temu) przerzucam się na inne, ale nadal muszę mieć coś sportowego i wygodnego.

Ilonka :lol2: nie no ja koniecznie muszę zadzwonić, przecież dziecko nie może cierpieć gdzie oni są...:mad:

Dokładnie london, wszystko przez drzwi Venus :mad:. Mleko dostanie przez cały dzień, może jabłuszka mu utrę trochę.

Grunt, że już są. To czekamy dalej :popcorn:.

:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
KU**WAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś nie skończą i co ja mam tej poczciwej chłopinie powiedzieć jak on mi nic nie zawinił? montaż 2 dni.
KU**WAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś nie skończą i co ja mam tej poczciwej chłopinie powiedzieć jak on mi nic nie zawinił? montaż 2 dni.

ja od początku wiedziałam, ze jeden dzień to mało, popostu sie nie da

Magda też prawda :) ale drzwi podobają mi się bardzo. Panowie powiedzieli że najpierw futryny, a później które chcemy. Powiedzieliśmy że nam obojętne więc będą lecieć jak położyli, na samym dnie wiatrołapowe :)