Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff Venus to dobrze, że się podobają, mam nadzieję że efakt końcowy będzie bardzo zadowalający. :p Żeby nie było ja tu też się denerwuję, bo trochę przeze mnie te drzwi :rolleyes: U mnie zrobili w jeden dzień, ale drzwi było mniej 9 sztuk. Ale pod koniec tak się spieszyli, że chyba wolałabym żevby to robili dwa dni. Ale na szczęście niedoróbek nie ma.
Ja na obiad planowałam cukinie faszerowane, ale może się polenię i zrobię naleśniki a na podwieczorek coś ciekawszego, dodam ze obiad dla mnie i dziecia jedynie bo mąż je w pracy

Są panowie :wave:

Justyna, ale pokażesz to co zamontują dzisiaj, prawda?

Nie każesz nam czekać do końca?

A od siebie zapraszam na tort :D

Ilonka no jednak nie mój styla ale te .............miodzio

http://gino-rossi.com/kolekcja/ona/dkf477-271-8y00-3300-f/

Jezu, piękne :bash:.

Ja kocham wszystkie buty zimowe :cry:.

Milenko też mam stres jak komuś coś polecam, wiesz jak to jest u mnie dobrze u kogoś niedobrze :rolleyes: na razie ok, prędko zmontowali futrynę do sypialni :yes:

Pokażę :popcorn: tylko na razie nie ma czego, chyba, że stertę drzwi w folii :lol2:

naleśniki to łatwizna? a ciasto? :lol2: o nie mnie się nie chce, ja to lubię na patelnię i w 20 min obiad :yes: czyli 15 makaron i w tym czasie sos śmietanowy, wrzucam, mieszam i jemy :lol:

ja owoce morza uwielbiam, ale te pospolite : krewetki, małże, kalmary i ośmiornice :yes:

duże krewetki niaaaaaaaaaaam, tylko ja nie umiem ich przyrządzić i wychodzą mi gumowe :lol2: