Daila 27.09.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 A tak w ogóle jak by nawet nie było ubezpieczone to wszędzie muszą Was przyjąć bo takie są przepisy, że do 18 roku życia dzieci mają takie prawo. Cześć Wszystkim, i przebieram już nóżkami czekając na DRZWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Reni byłoby za ciężko, za ciemno a tak jest cuuuuuuuuuudnie Yenulka witam podziwiam za dotarcie do 600-tnej strony szacun Ławeczka jest z KereStyle.pl Schody to dąb, modyfikowany (czyli bez szerokich słoi) lakierowany na 66 orzech i 33 palisander kolor jest brzydki, taki zgaszony czerwony, ale celowo taki wybraliśmy, ponieważ mamy nieoświetloną klatkę schodową i akurat ta mieszanka wyglądała najlepiej w tym miejscu Drzwi nie z HazelWood , nasza Hazelinda jest terminowa ale konsola na hollu Hazelindowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Proszę bardzo, na szybko fotki z telefonu, spieszyłam się i rozmazane ujęłam cały burdel, a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Magda nie wierzyłaś w drzwi w 2013 ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 27.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Reni byłoby za ciężko, za ciemno a tak jest cuuuuuuuuuudnie Yenulka witam podziwiam za dotarcie do 600-tnej strony szacun Ławeczka jest z KereStyle.pl Schody to dąb, modyfikowany (czyli bez szerokich słoi) lakierowany na 66 orzech i 33 palisander kolor jest brzydki, taki zgaszony czerwony, ale celowo taki wybraliśmy, ponieważ mamy nieoświetloną klatkę schodową i akurat ta mieszanka wyglądała najlepiej w tym miejscu Drzwi nie z HazelWood , nasza Hazelinda jest terminowa ale konsola na hollu Hazelindowa szacun niezasłużony bo pod koniec scrollowałam tylko zatrzymując się na zdjeciach - i właśnie skończyłam gdzieś w okolicy spotkania z Hazel w sprawie drzwi chyba... albo coś kręcę konsolę na holu też masz piękną, ale już nie chciałam pytać skąd żeby nie wyjść na namolną przy pierwszym wpisie:) bardzo dziękuję za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie obraź się - ale jak mgłaś brać pod uwagę brązowe?? Jest idealnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 a malowanie ścian po montażu niezbędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 prawda? brałam pod uwagę ze względu na męża, drzwi do pralni jadą do poprawki sokoli wzrok Yenulka aj tam, lepiej na raz 100 pytań a później o diecie, butach, seksie podstawa od Hazelki, blat własnoręcznie baj de menrzu Tak Hazelinda miała nam robić drzwi, ale nie wyszło nam w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Magda a nie wiem...mam nadzieję, że nie. A jak tak to od razu środkowy do przemalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 mąż przyznał rację? teraz masz niesamowity argument w ręce dla innych wyborów:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 byłoby Ci na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Reni mąż nadal płacze, że nie brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Londonko panowie biorą się za przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie obraź się - ale jak mgłaś brać pod uwagę brązowe?? Jest idealnie:-) No właśnie Z tego co pamiętam, to mąż nalegał. Dobrze, że nas czasem słucha:rotfl: Jest BOSKO:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Londonko panowie biorą się za przesuwne to i ja jestem ich bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Warto było czekać. WSPANIAŁE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.09.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ven jest bossskooooo:rolleyes: proste śliczne z klasą Jupi będą przesuwne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 dokładnie proste, eleganckie z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 27.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 : Yenulka aj tam, lepiej na raz 100 pytań a później o diecie, butach, seksie podstawa od Hazelki, blat własnoręcznie baj de menrzu Tak Hazelinda miała nam robić drzwi, ale nie wyszło nam w tym temacie. dostosuję się a dieta by się przydała - doczytałam że schudłaś ponad 10 kilosów - stosujesz jakąś dietę czy MŻ? za 1,5 m-ca będę chrzestną matką, przydało by się żeby ubyło tam czy tu:) p.s ciągle robię odśwież żeby zobaczyć co w temacie drzwi, jeszcze trochę i zacznę paznokcie ogryzać wasz nastrój się udziela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts