Magda_lena85 27.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 qrka idę zaraz do domu to wiatrołap chyba obczaję później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hello Venusko jestem chociaż powinnam strzelić focha, bo paniusia ostatnio to mi nawet nie odpowiedziałahttp://www.a4club.pl/Smileys/default/beee.gif Wzór drzwi cudny- nie ma się do czego przyczepić chociaż powiem Ci szczerze, że brązowe też by u Was fajnie pasowały:p Mam malutkie ale co do koloru ścian, bo przy białych ich odcień powinien być nieco chłodniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Agawi nie odpowiedziałam? przepraszam, musiałam przeoczyć, o co pytałaś? Odcień chłodniejszy? drzwi są chłodne, zapewniam fotki są z telefonu, a jak nadal będziesz mieć wątpliwości to no cóż...nam się podoba tak jak jest Ja tego brązu nie widzę, drzwi do kotłowni zabrały całe światło trzeba się będzie przyzwyczaić. Wiatrołap pokażę jutro już z klamką i opaskami, dziś jest bez efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.09.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 o kurczę, klapka dla kota wymiata!!!!!:lol2: pomyślę u siebie, dla swoich:) Venus, to co, za chwilkę fotorelacja wszystkich zamontowanych już drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Sharlo jutro w kocich drzwiach nie ma klapki, jest taki otwór klapki są bleee, plastikowe obrzydliwe fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Agawi nie odpowiedziałam? przepraszam, musiałam przeoczyć, o co pytałaś? Przeca się nie gniewam:hug:Pytałam chyba o nową konsolkę, bo część zdjęć z pierwszej strony się nie wyświetla No i o Wasz urlopik, bo coś wspominałaś, więc pytałam gdzie :lol: Odcień chłodniejszy? drzwi są chłodne, zapewniam fotki są z telefonu, a jak nadal będziesz mieć wątpliwości to no cóż...nam się podoba tak jak jest Ja tego brązu nie widzę, drzwi do kotłowni zabrały całe światło trzeba się będzie przyzwyczaić. Wiatrołap pokażę jutro już z klamką i opaskami, dziś jest bez efektu Venusko, to zrozumiałe, ze robicie jak Wam się podoba- przecież to wasze któlestwo:D Na fotce ściany wyglądają na ciepły beż dlatego zwróciłam uwagę. Biorę poprawkę na foty komórkowe i czekam na lepsze:yes: Drzwi przeważnie zabierają sporo światła niezależnie od koloru. Jedynym rozwiązaniem są szyby, ale ja osobiście nie przepadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.09.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Justynko pooglądałam drzwi super, bardzo mi się podobają, są bardzo podobne do naszych,ja takie uwielbiam Twoje są takie wybrzuszone w środku, czy tylko mi się tak wydaje ? Edytowane 27 Września 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Venuska, Drzwi śliczne. Fajnie, że jednak zdecydowałaś się na białe. A drzwiczki dla futrzaków wymiatają. Najbardziej eleganckie drzwi w Twoim domku. Zresztą w moim też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 oooo czeeeeeeeeeść Alu i Aniu :* Aguś really? na beżowe?! ja mam białe ściany wszędzie, poza kocim/środkowym ja tez za szybami nie przepadam Alu tak podobne do waszych mają wybrzuszenie, tzw. mydełko dzięki Aniu prawda, że eliganckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aniu prawda, że eliganckie? prawda, prawda nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ale fajna ta klapka U mnie sieści też sralnię mają w pralni ... tylko ja mam drzwi ciągle uchylone...może też taką krateczkę sobie zamontuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Drzwi dla kotków do toalety w pralni [ATTACH=CONFIG]214933[/ATTACH] WOW, te drzwi wymiatają Najpiękniejsze "kocie" drzwi jakie widziałam, serio:yes: Ale Ci zazdroszczę... kiedy ja się drzwi doczekam Edytowane 27 Września 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aaa jak białe to nie było tematu Justynko. U mnie właśnie wyglądają na żółtawe... ale to pewnie wina komórkowej jakości. Czekam na więcej jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 co wy z tą klapką jak tej klapki nie ma tylko dziura Magda dzięki klapka była oczywista, ale jak zaczęłam przeczesywać lokalny rynek i zagraniczny to w końcu znaleźliśmy na jakiejś zagranicznej inspiracji taką właśnie dziurę, Fionka z luzem się mieści, już nawet przez nie brykała Aguś obiecuję obszernie Kocie jadą do poprawki, nie wiem czy łazienkowe dolne też nie pojadą, bo jest odprysk na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nam przy montażu drzwi zrobili małe wklęśnięcie w gabinetowych, ale machnęłam już ręką bo stolarz mieszka 300 km od nas i znowu musielibyśmy Bóg wie ile czekać...Jak kocie jadą to daj im tez Venusko łazienkowe, bo odprysk może szpecić, a szkoda by było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 tak, łazienkowe też zabierają szkoda mi ich, ale ktoś na produkcji nie przypilnował, że jadą z bublem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.09.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Drzwi dla kotków do toalety w pralni [ATTACH=CONFIG]214933[/ATTACH] Venus! Śliczneeeee te Twoje drzwi! Strrrasznie Ci zazdroszczę! I przy okazji napiszę Ci, że jak do tej pory naj naj bardziej zadroszczę Ci pralni, że jest taka duża, wygodna i jasna. Jednak białe drzwi i białe listwy w domu to jak kolejne źródło światła! Cudne, cudne! I dobrze, że panowie w porządku. Mam nadzieję, że na zakończenie to długie opóźnienie to będzie nieważny szczegół na tle ogromu pozytywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mam czoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) dawać szarą donicę? P.S. nie widać fazy Edytowane 27 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 :jawdrop: No to teraz zazdroszczę Ci pralni i drzwi z szybkami i hollu... C-U-D-O-W-N-I-E!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts