Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello Venusko jestem :lol:

chociaż powinnam strzelić focha, bo paniusia ostatnio to mi nawet nie odpowiedziałahttp://www.a4club.pl/Smileys/default/beee.gif

Wzór drzwi cudny- nie ma się do czego przyczepić:) chociaż powiem Ci szczerze, że brązowe też by u Was fajnie pasowały:p

Mam malutkie ale co do koloru ścian, bo przy białych ich odcień powinien być nieco chłodniejszy...;)

Agawi nie odpowiedziałam? :o przepraszam, musiałam przeoczyć, o co pytałaś? :hug:

Odcień chłodniejszy? drzwi są chłodne, zapewniam :yes: fotki są z telefonu, a jak nadal będziesz mieć wątpliwości to no cóż...nam się podoba tak jak jest :lol: Ja tego brązu nie widzę, drzwi do kotłowni zabrały całe światło :cry: trzeba się będzie przyzwyczaić.

Wiatrołap pokażę jutro już z klamką i opaskami, dziś jest bez efektu :)

Agawi nie odpowiedziałam? :o przepraszam, musiałam przeoczyć, o co pytałaś? :hug:

Przeca się nie gniewam:hug:Pytałam chyba o nową konsolkę, bo część zdjęć z pierwszej strony się nie wyświetla :confused:

No i o Wasz urlopik, bo coś wspominałaś, więc pytałam gdzie :lol::lol:

Odcień chłodniejszy? drzwi są chłodne, zapewniam :yes: fotki są z telefonu, a jak nadal będziesz mieć wątpliwości to no cóż...nam się podoba tak jak jest :lol: Ja tego brązu nie widzę, drzwi do kotłowni zabrały całe światło :cry: trzeba się będzie przyzwyczaić.

Wiatrołap pokażę jutro już z klamką i opaskami, dziś jest bez efektu :)

Venusko, to zrozumiałe, ze robicie jak Wam się podoba- przecież to wasze któlestwo:D

Na fotce ściany wyglądają na ciepły beż dlatego zwróciłam uwagę. Biorę poprawkę na foty komórkowe i czekam na lepsze:yes:

Drzwi przeważnie zabierają sporo światła niezależnie od koloru. Jedynym rozwiązaniem są szyby, ale ja osobiście nie przepadam...

Drzwi dla kotków do toalety w pralni ;)

[ATTACH=CONFIG]214933[/ATTACH]

WOW, te drzwi wymiatają :jawdrop: Najpiękniejsze "kocie" drzwi jakie widziałam, serio:yes:

Ale Ci zazdroszczę... kiedy ja się drzwi doczekam :cry:

Edytowane przez MagdaZZZ

co wy z tą klapką jak tej klapki nie ma tylko dziura :lol2:

Magda dzięki :hug: klapka była oczywista, ale jak zaczęłam przeczesywać lokalny rynek i zagraniczny to :sick: w końcu znaleźliśmy na jakiejś zagranicznej inspiracji taką właśnie dziurę, Fionka z luzem się mieści, już nawet przez nie brykała :lol:

Aguś obiecuję obszernie ;) Kocie jadą do poprawki, nie wiem czy łazienkowe dolne też nie pojadą, bo jest odprysk na środku :sick:

Nam przy montażu drzwi zrobili małe wklęśnięcie w gabinetowych, ale machnęłam już ręką bo stolarz mieszka 300 km od nas i znowu musielibyśmy Bóg wie ile czekać...

Jak kocie jadą to daj im tez Venusko łazienkowe, bo odprysk może szpecić, a szkoda by było;)

Drzwi dla kotków do toalety w pralni ;)

[ATTACH=CONFIG]214933[/ATTACH]

Venus! Śliczneeeee te Twoje drzwi! Strrrasznie Ci zazdroszczę!

I przy okazji napiszę Ci, że jak do tej pory naj naj bardziej zadroszczę Ci pralni, że jest taka duża, wygodna i jasna.

Jednak białe drzwi i białe listwy w domu to jak kolejne źródło światła! Cudne, cudne!

I dobrze, że panowie w porządku. Mam nadzieję, że na zakończenie to długie opóźnienie to będzie nieważny szczegół na tle ogromu pozytywów.