Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Olu słabo liczysz :lol2: ja już się u Ciebie doliczyłam 14 stu dni, ale zawsze jak mamy gorszy dzień w pracy z koleżanką (zazwyczaj we wtorek rano po ciężkim poniedziałku) to pyta mnie ile jeszcze do łikendu, jak ja jej wyliczę ile zostało to wychodzi że już jutro piątek :lol2: i faktycznie leci jak z bicza trzasł :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yenulko podam publicznie, bo w końcu jestem zadowolona, a my jesteśmy dokładnymi lub jak kto woli upierdliwymi klientami ;) no ale kontakt to pisałam jaki był, wspaniały do czasu przyjęcia zlecenia, później ciężki ;)

Firma Raw-Drew :) jakie szkło? nie wiem, z fazą nie mogą być hartowane, czym większa faza tym grubsze szkło, u nas wystaje faza chyba 2 cm, to w sumie ma pewnie 3,5 (chowa się w listewce). Faza jest z jednej strony, bo inaczej się nie da.

Olu słabo liczysz :lol2: ja już się u Ciebie doliczyłam 14 stu dni, ale zawsze jak mamy gorszy dzień w pracy z koleżanką (zazwyczaj we wtorek rano po ciężkim poniedziałku) to pyta mnie ile jeszcze do łikendu, jak ja jej wyliczę ile zostało to wychodzi że już jutro piątek :lol2: i faktycznie leci jak z bicza trzasł :D

:lol2::lol2::lol2: 14 dni mówisz :D ,no dobra tyle,że szybki wymieniamy 21 października :lol2::lol2:.Ale idąc Twoim tropem myślenia ...zostają 3 tygodnie ,co daje nam 15 dni roboczych ,3 października w De jest święto (Zjednoczenie Niemiec ),czyli mamy dzień wolny ,a to daje nam 14 dni :lol::rotfl::rotfl:

Venus jakbym miała brać jeszcze raz to wersję kurtki dłuższą - za dupeczkę. Jest też taka identyczna i cena też chyba identyczna.

Sama się zastanawiam czy brać drugą granatową czy karmel.

kusa... z auta do pracy. Nie na dłuższe spacery. I obowiązkowo podkoszulka:)

Spr sobie tą dłuższą - tą to warto :)

Ja mam złe doświadczenia z jasną, puchową zimówką. W zeszłym roku kupiłam taką w kolorze ani oliwkowym, ani taupe coś po środku :yes: mam tłustą plamę w idealnym kształcie jak dekolt, nie schodzi mimo prania i innych czary mary nad nią a od czego nie wiem, niemożliwe żebym tak się na cyckach spociła :lol2: