Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chwalić mogą już tylko osoby, które tego jeszcze nie zrobiły :lol2: na dziś :lol2:

To ja wracam jutro :rotfl:

Mrówcia :hug:

od razu? :p a kiedy kupiłaś? :p :P

30 sekund później od momentu pojawienia się informacji na Twoim wątku. :lol2: Mąż stwierdził, że jak na żywo okaże się tragiczne to za taką kasę to niech sobie koty drapią :lol2:

, emirandy synuś mnie namierzył na fb i zdenuncjonował szanownej mamie (swoją drogą - Alu, pozdrawiam :)) więc takim całkiem anonimem już dawno nie jestem hihi

A nie trzeba było FB zakładać :no:

po co, po co? :bash: po co wpisałam na allegro Eichholtz? :cry: chcę prawie wszystko :cry:

Po co się tu pożaliłaś?

Niedobra venuska :bash:

W większości nie mój styl, ale kilka drobiazgów bym przygarnęła.

Cholera, następne urodziny za rok :(

Reni, Londonka jutro zajmuje honorowe miejsce wśród "słodkopierdzących" (żartuje :lol2: :hug: ) bo czeka na kryształową gałeczkę - jak ja się cieszę że w ostatniej chwili się na nią uparłam, bo miałabym teraz frez lub inny metalowe zwykle coś :sick:

Aniu poważnie? ja bym o takie drogie prezenty nie poprosiła :lol2:

Chwalić mogą już tylko osoby, które tego jeszcze nie zrobiły :lol2: na dziś :lol2:

A to ja mogę. I chwalę, ale u mnie to uzasadnione, bo też mam białe drzwi :D A te Twoje Venia to są tak dobrze zgrane z wystrojem całego domu, że aż trudno sobie wyobrazić "jak nie te to jakie? :confused:"

Kocie i holowe - wymiatają wszystko. Choć w powolnym, bez spinania tempie próbowałabym jednak tą dziurę kocią "zaklapkować:. Klapką stosowną rzecz jasna :yes:

Po co się tu pożaliłaś?

Niedobra venuska :bash:

W większości nie mój styl, ale kilka drobiazgów bym przygarnęła.

Cholera, następne urodziny za rok :(

Też tam poleciałam :rotfl:

Najbardziej podoba mi się fioletowy podnóżek (to łączenie nóg, dwa łuki, bo kolor nie mój). Mimo wszystko jednak, ceny mnie skutecznie odstraszają.

Aniu poważnie? ja bym o takie drogie prezenty nie poprosiła :lol2:

Nie, nie, nie :no:

Ja mam wish listę (i to bardziej dla siebie niż dla kogoś :p).

O nic nie proszę.

Obdarowujący sam wybiera i decyduje.

O krzesło nie prosiłam.

Ani o chlebak.