Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

:lol2: Mrówka no to czekamy razem :D :wiggle:

po co, po co? :bash: po co wpisałam na allegro Eichholtz? :cry: chcę prawie wszystko :cry:

ciekawe czy się doczekamy;)

a było nie wchodzić , mam tam 2 rzeczy już upatrzone - męża na razie trzymam w nieświadomości, jeszcze nie wie, że musimy to mieć:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po co się tu pożaliłaś?

Niedobra venuska :bash:

W większości nie mój styl, ale kilka drobiazgów bym przygarnęła.

Cholera, następne urodziny za rok :(

Ja oczywiście też musiałam zobaczyć kurcze ale cuda :jawdrop: a ja urodziny mam w pażdzierniku nic nie jest stracone, choć w moim przypadku zdecydowanie powinnam na kinkiety postawić

Dzień dobry, właśnie wstałam :bye: czuję się taka zrealaksowana, w końcu do 8 pospałam :rolleyes:

bo ty dzis też od rana na posterunku

hi hi :hug:

Też tam poleciałam :rotfl:

Najbardziej podoba mi się fioletowy podnóżek (to łączenie nóg, dwa łuki, bo kolor nie mój). Mimo wszystko jednak, ceny mnie skutecznie odstraszają.

psychologicznie was podeszłam tak jak bym powiedziała: nie wobrażajcie sobie różowego słonia z niebieską grzywką na czubku" ile osób sobie go wyobrazi? :lol2:

Mnie też podoba się to łączenie po łuku, ostatnio tak się w tym zakochałam że wzdycham do stolików które kiedyś były w MG z takim właśnie łączeniem. W Eichholtz bardzo podobają mi się dodatki, kinkiety po 800 zł, lampiony po 700 szt :rotfl: te ze skórzanym paskiem omg :rolleyes:

Nie, nie, nie :no:

Ja mam wish listę (i to bardziej dla siebie niż dla kogoś :p).

O nic nie proszę.

Obdarowujący sam wybiera i decyduje.

O krzesło nie prosiłam.

Ani o chlebak.

Aniu wiem cwaniaro, że masz taką listę;) ale ja bym na listę nie mogła wpisać np kinkietu za 800 zł, jeżeli ktoś w ogóle daje mi prezent to raczej drobiazg, ja w ogóle nie wymagam bo urodziny obchodzę tylko na zasadzie życzeń i kolacji na mieście z mężem (zazwyczaj dostaję prezent od niego, ale nie oczekuję i nie wymagam). Chyba muszę zacząć wyprawiać urodziny :lol2:

To i ja jeszcze pochwalę :p

Cudnie się robi :rolleyes:

Drzwi podobne do moich a że moje kocham bezgranicznie to moją opinię o swoich już znasz :)

:hug: Aguś dziękuję, wiesz że Twoje są przepiękne, ale jak doliczyliśmy koszt waszych opasek, koszt waszego skrzydła (wasze modyfikowane więc droższe, nasze nie więc tańsze :lol: ) i do tego bezprzylgowość to wyszła taka cena że mnie głowa rozbolała i uznałam, że jak mam za to zapłacić dodatkowe 5 tys to ja wezmę te co mam :)

ciekawe czy się doczekamy;)

a było nie wchodzić , mam tam 2 rzeczy już upatrzone - męża na razie trzymam w nieświadomości, jeszcze nie wie, że musimy to mieć:)

niech zgadnę...zegar? :lol2:

Justynka, drzwi do wiatrołapu zarąbiste ! W nowym domu odgapiam drzwi, bez dwóch zdań.

w nowym domu? :popcorn: to będziecie budować? :D większy, mniejszy?

Venusko

fantastycznie wygląda Wasz domek z drzwiami

dobrze ze zdecydowałaś sie na ten model w kolorze białym :yes:

ja też się cieszę, że mąż się w końcu zgodził :) ale twardy był do samego końca. Dziś jak mi rano było zimno a jeszcze podsypialiśmy to mu powiedziałam "albo w ten natychmiast przytulisz, albo w nowym domu nawet nie rozważę brązowych drzwi :rotfl: " :D

Venus, ależ zmienił się dom z tymi drzwiami. Sam model ładny, a te do wiatrołapu świetne. Do kocich drzwi będziecie jakąś klapkę wstawiać?

Wiedziałam, że drzwi to kamień milowy w naszym domu, ale że wpadnie tu nawet Rere :o helloł :D :D kocie będą miały dziurę, klapki mi się nie podobają, chyba że szybko dziurę zniszczą i będę musiała kupić plastik wtedy tak.

Nie lubię Cię:p Bo masz białe drzwi, to jeszcze bardziej mnie utwierdziło że nie znoszę moich:mad::mad:

Wyszło z klasą, czekam na efekt końcowy:yes:

Madzia nie warto się tak zadręczać :) teraz już na swoje drzwi nie masz wpływu więc przestań się nimi martwić, są jakie są. Resztę urządzaj tak aby cieszyła i pasowała :hug:

Justyna, piękne dopełnienie całości wnętrz. Od rana klikałam czekając na zdjęcia :) Pokazałam je mężowi i chyba Twój efekt przybliży mnie również do białych (choć na przekonywanie mam zapewne około 2 lat). Wyglądają elegancko i ponadczasowo

a to dasz radę :) eliganckie :yes: chociaż model jest baaardzo prosty :)

Dzień dobry ja już z kawą czekam na dalszą część fotorelacji czyli na finisz :bye:

ja z herbą, witam :hug: :bye: