mrówka75 27.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mrówka no to czekamy razem po co, po co? po co wpisałam na allegro Eichholtz? chcę prawie wszystko ciekawe czy się doczekamy;) a było nie wchodzić , mam tam 2 rzeczy już upatrzone - męża na razie trzymam w nieświadomości, jeszcze nie wie, że musimy to mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Justynka, drzwi do wiatrołapu zarąbiste ! W nowym domu odgapiam drzwi, bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Venusko fantastycznie wygląda Wasz domek z drzwiami dobrze ze zdecydowałaś sie na ten model w kolorze białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Venus, ależ zmienił się dom z tymi drzwiami. Sam model ładny, a te do wiatrołapu świetne. Do kocich drzwi będziecie jakąś klapkę wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie lubię Cię Bo masz białe drzwi, to jeszcze bardziej mnie utwierdziło że nie znoszę moich:mad: Wyszło z klasą, czekam na efekt końcowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 A nie trzeba było FB zakładać hehe na moim fb absolutnie nic nie ma wszystko mam poblokowane, ale skubany i tak namierzył a jak już mam sie ujawnić, to może w galerię foto wrzucę po prostu przynajmniej nie będzie tak total publicznie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Tak, tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 27.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Justyna, piękne dopełnienie całości wnętrz. Od rana klikałam czekając na zdjęcia Pokazałam je mężowi i chyba Twój efekt przybliży mnie również do białych (choć na przekonywanie mam zapewne około 2 lat). Wyglądają elegancko i ponadczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.09.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Po co się tu pożaliłaś? Niedobra venuska W większości nie mój styl, ale kilka drobiazgów bym przygarnęła. Cholera, następne urodziny za rok Ja oczywiście też musiałam zobaczyć kurcze ale cuda a ja urodziny mam w pażdzierniku nic nie jest stracone, choć w moim przypadku zdecydowanie powinnam na kinkiety postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.09.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzień dobry ja już z kawą czekam na dalszą część fotorelacji czyli na finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzień dobry, właśnie wstałam czuję się taka zrealaksowana, w końcu do 8 pospałam bo ty dzis też od rana na posterunku hi hi Też tam poleciałam Najbardziej podoba mi się fioletowy podnóżek (to łączenie nóg, dwa łuki, bo kolor nie mój). Mimo wszystko jednak, ceny mnie skutecznie odstraszają. psychologicznie was podeszłam tak jak bym powiedziała: nie wobrażajcie sobie różowego słonia z niebieską grzywką na czubku" ile osób sobie go wyobrazi? Mnie też podoba się to łączenie po łuku, ostatnio tak się w tym zakochałam że wzdycham do stolików które kiedyś były w MG z takim właśnie łączeniem. W Eichholtz bardzo podobają mi się dodatki, kinkiety po 800 zł, lampiony po 700 szt te ze skórzanym paskiem omg Nie, nie, nie Ja mam wish listę (i to bardziej dla siebie niż dla kogoś ). O nic nie proszę. Obdarowujący sam wybiera i decyduje. O krzesło nie prosiłam. Ani o chlebak. Aniu wiem cwaniaro, że masz taką listę ale ja bym na listę nie mogła wpisać np kinkietu za 800 zł, jeżeli ktoś w ogóle daje mi prezent to raczej drobiazg, ja w ogóle nie wymagam bo urodziny obchodzę tylko na zasadzie życzeń i kolacji na mieście z mężem (zazwyczaj dostaję prezent od niego, ale nie oczekuję i nie wymagam). Chyba muszę zacząć wyprawiać urodziny To i ja jeszcze pochwalę Cudnie się robi Drzwi podobne do moich a że moje kocham bezgranicznie to moją opinię o swoich już znasz Aguś dziękuję, wiesz że Twoje są przepiękne, ale jak doliczyliśmy koszt waszych opasek, koszt waszego skrzydła (wasze modyfikowane więc droższe, nasze nie więc tańsze ) i do tego bezprzylgowość to wyszła taka cena że mnie głowa rozbolała i uznałam, że jak mam za to zapłacić dodatkowe 5 tys to ja wezmę te co mam ciekawe czy się doczekamy;) a było nie wchodzić , mam tam 2 rzeczy już upatrzone - męża na razie trzymam w nieświadomości, jeszcze nie wie, że musimy to mieć niech zgadnę...zegar? Justynka, drzwi do wiatrołapu zarąbiste ! W nowym domu odgapiam drzwi, bez dwóch zdań. w nowym domu? to będziecie budować? większy, mniejszy? Venusko fantastycznie wygląda Wasz domek z drzwiami dobrze ze zdecydowałaś sie na ten model w kolorze białym ja też się cieszę, że mąż się w końcu zgodził ale twardy był do samego końca. Dziś jak mi rano było zimno a jeszcze podsypialiśmy to mu powiedziałam "albo w ten natychmiast przytulisz, albo w nowym domu nawet nie rozważę brązowych drzwi " Venus, ależ zmienił się dom z tymi drzwiami. Sam model ładny, a te do wiatrołapu świetne. Do kocich drzwi będziecie jakąś klapkę wstawiać? Wiedziałam, że drzwi to kamień milowy w naszym domu, ale że wpadnie tu nawet Rere helloł :D kocie będą miały dziurę, klapki mi się nie podobają, chyba że szybko dziurę zniszczą i będę musiała kupić plastik wtedy tak. Nie lubię Cię Bo masz białe drzwi, to jeszcze bardziej mnie utwierdziło że nie znoszę moich:mad: Wyszło z klasą, czekam na efekt końcowy:yes: Madzia nie warto się tak zadręczać teraz już na swoje drzwi nie masz wpływu więc przestań się nimi martwić, są jakie są. Resztę urządzaj tak aby cieszyła i pasowała Justyna, piękne dopełnienie całości wnętrz. Od rana klikałam czekając na zdjęcia Pokazałam je mężowi i chyba Twój efekt przybliży mnie również do białych (choć na przekonywanie mam zapewne około 2 lat). Wyglądają elegancko i ponadczasowo a to dasz radę eliganckie chociaż model jest baaardzo prosty Dzień dobry ja już z kawą czekam na dalszą część fotorelacji czyli na finisz ja z herbą, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 28.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 dzień dobry nowy dzień to mogę powiedzieć że drzwi do wiatrołapu re4welacja:)))) ciekawe czy dzisiaj Panowie będą punktualnie idę po kawę i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Helloł To czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 spóźniają się już 4 minuty przynajmniej się wyspałam wczoraj o 19 chciało mi się płakać, dobrze że mąż odkurzył dziś moja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 nowy dzień to mogę powiedzieć że drzwi do wiatrołapu re4welacja:)))) O to to! Pięęęęękneeeeee te drzwi! Ja też chcę, ja też :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ogłoszenie pariaflne Wczoraj było 14 tys odwiedzin tego wątku, dziękuję wszystkim którzy kibicowali i byli tego dnia z nami :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja nie wiedziałam że chłopaki taki kawał dojeżdżają,bo tak jest tak? skoro o 5 wyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja też robie białe,miaław w planie coś z szybkami ale po wczorajszym dniu:no: net będę zgapiała proste:yes: sorki Ven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 28.09.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja też chcę, ja też :lol2: ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 28.09.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 z tysiąc to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts